Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

WordPress geri alma yolları nelerdir?

Geri bağlantıları gelen veya gelen bağlantılar da denir. Bu bağlantılar bir web sayfasında ancak bir başka web sayfasında gösteriliyor. Gelen bağlantı sayısını artırarak, sitenizin popülerliğini yükseltiyorsunuz. Bu, bir web kaynağının trafiğini artırmak ve kullanıcıların arasında iyi bilinen bir teknik olması için neden budur. Geri sayısının ve kalitesi, Google için en önemli faktörlerden biridir. Bu yüzden geri webmasterlar tarafından web sitesi sıralamasındaki konumu artırmak ve bir web sitesi daha SEO dostu hale getirmek için kullanılır. Bir site çoklu geri bağlantılardan oluşuyorsa, kullanıcılar tarafından aranır.

WordPress geri almak için nedenler nelerdir?

Geri sayısı ve kalitesi, arama motoru optimizasyonunda çok önemli bir faktördür. Dış bağlantılar bir siteye yeni ziyaretçiler çekmek ve ayrıca web sayfalarınıza trafik artırmak yoluyla web sitesi optimizasyonunda bazı avantajlara sahiptir. Onlar, takipçi tabanını artırmada ve marka bilinirliğini artırmada önemli bir rol oynamaktadır. Dahası, gelen linkler, site çalışma performansını geliştirdiği ve siteyi diğer ağlara bağladığı anlamda kullanışlıdır.

WordPress'e geri bağlantı nasıl eklenir?

Aynı anda birkaç web kaynağını çalıştıran web yöneticileri, her bir siteyi birbirine bağlamak için geri bağlantıları tam olarak kullanabilir. Tüm web sitelerine olan trafiği artırmak için mükemmel bir yoldur. Bununla birlikte, bazı web sitesi sahipleri, geri bağlantıları doğru bir şekilde oluşturmaktan kendilerini şaşkına çevirirler. Bu nedenle size WordPress'te iyi geri kurma konusunda yardımcı olacak bazı yararlı ipuçlarını topluyoruz:

  • Diğer sitelerle geri bağlantı kurun

En basit ve organik yol ilgili geri bağlantıları oluşturmak onları diğer sitelerle paylaşmaktır. Nişinizdeki webmaster ile iletişim kurabilir ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkileri kurabilirsiniz. Kendisinden sizin için aynı şeyi yapacağınız koşuluyla, sitenize geri bağlantılarınızı koymasını isteyebilirsiniz. Bu kazan-kazan tekniği hem siz hem de ortak web siteniz için uygundur.

  • Basın bültenleri

Potansiyel müşterilerinize, işinizdeki yeniliklerinizi ve değişikliklerinizi anlatmak önemlidir. Bu bilgileri kısa sürede ve cazip bir şekilde sunmanız ve çeşitli basın açıkları ajanslarına dağıtmanız gerekiyor. İyi yazılmış basın bültenleri, sizi ücretsiz olarak geri dönen bir yazar olarak ödüllendirebilecek yüksek otoriter haber siteleri tarafından yayınlanabilir.

  • Ürün referansları

Bağlantı kurmanın bir diğer organik yolu, değer verdiğiniz emtialar veya hizmetler için referanslar yazmaktır. Görüşleriniz gerekli standartlara uygunsa, web sitesinde gösterilebilir. Sonuç olarak, yazar ilgili arka bağlantıları alacaktır. Ürün incelemeleri, onları oluşturan ve referansları otantik yapan yazarlara bağlantılar içerir.

  • Sosyal medya kanallarını kullanın

Twitter, Facebook, Twitter, Google+ ve diğerleri gibi sosyal medya platformlarını kullanarak kazançlar elde edebilirsiniz. Burada iş hesabı oluşturabilir ve web sitenize yönlendiren bağlantıları ekleyebilirsiniz. Bir sürü potansiyel müşteri çekmek için, müşterilerinize sürekli olarak yeni ve alakalı içerik sunmanın yanı sıra farklı hediye, yarışmalar, videolar ve bilgi grafikleri sunmaya ihtiyaç duyarsınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport