Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ücretli bağlantılar hakkında ne bilmelisiniz?

Eğer biri arama motoru optimizasyonunun en önemli yönü nedir diye sorarsa, şüphesiz geri döndüğümü söyleyeceğim. Onları nasıl elde edersen gidin. Bir şey olmalı ve o kadar iyi. Bağlantı kurmanın öldüğünü söyleyen herkese inanma. Bu yanlış ifade, yakın zamanda arama motorları tarafından cezalandırılan kayıtsız ve deneyimsiz web yöneticileri tarafından yayılıyor.

Birincil çevrimiçi iş amacınız web sayfalarınıza daha fazla hedefli organik trafik çekmek için geri dönüş yapılamaya odaklanmanız gerekir. Bu makalede, niş backlink'leri sitenize çekmek için nasıl çekileceğini tartışacağız.

Online iş tanıtımında geri bağlantı rolü

Google gibi arama motorları sitenizin yetkisini ve saygınlığını sitenizin web sitenize gelen geri sayısı ve kalitesi ile belirler. site diğer web kaynaklarından. Sitenize gelen bağlantılar, gelen veya içe bağlantılar olarak da adlandırılır. Bir web kaynağı, yüksek yetkili PR9 veya 10 web sitesinden bir sürü bağlantı içeriyorsa, arama sonucu sayfasının üst kısmındaki sıralama olacaktır.

Hala çevrimiçi iş tanıtımınızda geri bağlantı rolü hakkında merak ediyorsanız, size bağlantı kurma faaliyetlerinin bazı temel yararlarından birini paylaşayım:

  • Arama motoru sıralamalarını iyileştirme

Web siteniz yüksek kaliteli niş ile ilgili web kaynakları veya çevrimiçi medyayla bağlantılıysa, Google bunu daha güvenilir olarak çekecek ve arama sonucu sayfasında daha yüksek bir derece verececektir.

  • Yüksek tarama hızı

Sitenizde bir site haritanız varsa, Google yayınladığınız yeni içerikleri endeksleyecek. Bununla birlikte, tarayıcılar sitenize işaret eden herhangi bir yeni geri arama bulursa sitenizi daha sık ayrıştırabilirler. Daha fazla geri aldığınızda, sitenizin arama motoru optimizasyonu için yararlı olan tarama sitesi oranı o kadar iyi olur.

  • Tavsiye trafiği

Kalite geri bağlantıları sitenize sayfalarına çok fazla yönlendirme trafiği getirebilir. Bu trafik sitenizdeki PageRank'ı da etkileyebilir ve alan adı yetkinizi yükseltebilir. Dahası, sevk trafiği genellikle satışa dönüşür.

Niş backlink'leri satın almalısınız?

Backlink satın alma, bunları edinmenin en hızlı yoludur. Bununla birlikte, bu işleme akıllı bir yaklaşım getirmeniz gerekmektedir. Bağlantı satın alarak Google web yöneticisi kurallarını ihlal ettiğinizin farkında olmalısınız. Yani, eğer geri bağlantı satın alma için akıllı bir yaklaşım yoksa, büyük olasılıkla backlinks deindexation gibi yaptırımlar alacaksınız, sıralamasında pozisyon kaybetmek, vb.

Bir uygulamanın gösterdiği gibi, bağlantı fiyatı 5 $ gibi düşük fiyatlarla bağlantı satın aldığınızda risk çok yüksek. Çoğu durumda, bu düşük maliyet, sizin için sağlayan bir web kaynağının düşük kalitesinden bahseder. Böyle spam sitelerin birçoğu, gelen bağlantıları satın almak ve satmak için tek bir amaçla oluşturulmuştur. Google, bu tür siteleri kolayca tespit edebilir ve cezalandırabilir ve onları reddetmek için kazanılacaksınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport