Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PR9 geri bağlantıları nasıl alınır?

Gelen trafik ve harici bağlantılar, web sitesinin başarısı hakkında sonuç vermeden önce herhangi bir web sitesi sahibinin düşünmesi gereken iki şeydir. Sürekli trafik akışı olmayan bir web kaynağı başarılı olarak kabul edilemez ve dönüştürülmüş trafiksiz bir web kaynağı hiç mevcut olamaz.

Neredeyse sıfır trafik akışı olan yüksek PR sitesi ile 2000 günlük ziyaretçi ile düşük PR sitesi arasında seçim yapmak zorunda olduğunuz bir durumu hayal edelim. Ne seçeceksin Yüksek PR sitesinden bir dofollow linki seçebilir veya düşük PR sitesinden nofollow linki seçebilirsiniz. Tabii ki, bu iki değişken arasında seçim yapmak oldukça zor. Nofollow için giderseniz, ton trafik alacak ve dofollow'a giderseniz, sıralamada bir artış elde edersiniz.

dofollow ve nofollow bağlantıları arasındaki farkı anlamak önemlidir. Nofollow etiketi ile bağlantılar, arama motorlarına sitenizi bir bağlantı yoluyla takip etmemesini veya bağlantı suyu akışını engellemesini söyler. Dönemlerinde dofollow etiketi ile bağlantılar, arama motorlarına blogunuzu takip etmeyi veya seninle page rank suyunu paylaşmasını söyle.

Webmasterlar, motor optimizasyonunu arama önemi nedeniyle dofollow bloglarına bir yorum yapma eğilimindedir. Bu tür davranış, yüksek oranda spam yorumuna neden oldu. Günümüzde en büyük blog miktarı nofollow'tur.

Trafik veya geri dönüş nedir ve her ikisini de nasıl elde ederim?

  • Organik trafik kazancı

Kuşkusuz trafik, tüm işletmelerin birincil gereksinimidir, çünkü yatırımlarda yüksek kazanç elde etme biçimi budur. Çevrimiçi işinizi neden geliştirdiniz? Cevabı genellikle daha fazla trafik elde etmek ve onu ödeme yapan potansiyel müşterilere dönüştürmek aynı olacaktır. Üstelik, trafikteki artış, markanızın çevrimiçi itibarını geliştirir ve sosyal medya varlığınızı güçlendirir. Trafik akışınızı sürekli olarak sosyal medya kanallarıyla artırabilirsiniz. Ve daha sonra, trafik ne kadar yüksekse, geliriniz de o kadar yüksek olur. Bununla birlikte, trafikte önemli bir dezavantaj vardır - kalıcı değildir.

  • Backlink avantajları

Backlink herhangi bir arama motoru optimizasyonu kampanyasının çekirdeğinde öldüren iyi bilinen bir gerçektir. Geri bağlantıların artması, arama sonuçlarında sayfa sıralamanızda daha yüksek bir sıralamaya sahip olmanızı ve satışlarınızı artırmanızı sağlar. Sıralamada ne kadar yüksek olursanız, potansiyel müşterilerin markanız hakkında daha fazla bilgiye sahip olur. Bazı geri bağlantılar kalıcı olarak damgalayarak sonsuz trafik akışı sağlar. Bununla birlikte, gelen bağların kalitesinden bağımsız olarak, Google sitenizi ödüllendirebilir veya cezalandırabilir. Bu sistem, bağların eşit olarak elde edilemediğini tespit ederse, trafik ve satışlarınızı azaltabilecek ağır cezalar alacaksınız.

Bu nedenle, sitenize trafik akışı sağlamak için geri bağlantı için değil, trafik için çalışmanız önemlidir, yine de gelen bağlantıları oluşturmak zorunda kalacaksınız. Yani, geri bağlantı istiyorsanız, o zaman trafik için çalışın.

Nasıl PR9 geri almak için?

Websiteoutlook, Alexa, Quantcast ve Aboutdomain gibi web kaynakları, kısa sürede yüksek kaliteli geri dönüş almak için harika olabilir. Bunun gibi web sitelerini bulmak için, sadece nişlerdeki siteler arasında bir web araması yapabilirsiniz. Web tarayıcıları bu siteleri düzenli olarak örümcek, bu nedenle sitenizi hızlı bir şekilde dizine ekleme şansınız var. Web kaynağını bu analitik kaynaklardan birkaçına gönderin ve sıralamaların 24 saatin altında arttığını gözlemleyin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport