Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Twitter'dan geri bağlantı almak mümkün müdür?

Online işinizi geliştirmek, savaşın sadece yarısıdır. Bundan sonra, sitenizi arama botları için görünür yapmanız ve tabii ki potansiyel müşterileriniz için görünür yapmanız gerekir. Neyse ki, arama motoru optimizasyonu bu amaçla çalışır. Özellikle geri bağlantıları markanızın bilinirliğini geliştirmenize ve web sitenizin sayfalarına sürekli bir trafik akışı çekmenize yardımcı olabilir. Google'ın TOP sonuçlarına ulaşmak için, diğerlerinin yanında, Google+, Facebook, Twitter ve diğerleri gibi yüksek PR sitelerinden yüksek kaliteli geri bağlantılara çok ihtiyacınız var. Böyle yüksek yetkili web sitelerinden gelen sinyaller Google'a sitenizin popülerliğini gösterir. Twitter, popüler, saygın ve kaliteli bir bağlantı suyu çok sitenize sağlayabilir yüksek PageRank sosyal platformudur. Burada herhangi bir kuruş ödemeden çok sayıda yüksek kaliteli geri oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey çekici bir tweet oluşturmak, etki alanınıza backlink eklemek ve mümkünse çeşitli hashtag'lar kullanmaktır.

Bu makalede, sitenize gelen geri bağlantıları Twitter'dan nasıl edinileceğini daha ayrıntılı olarak tartışacağız. Umarım bu bilgi web sitenizin sıralamalarını iyileştirmenize ve daha fazla potansiyel müşteri çekmenize yardımcı olacaktır.

Linkler için Twitter profilinizi nasıl kullanacaksınız?

Twitter, içinden bağlantı oluşturmayı sağlayan popüler bir sosyal platformdur. Profilinizde bir web sitesi bağlantısı eklemek için iki yer sağlar. İlki birincil profil alanının kendisidir ve ikincisi Bio bölümünde 160 karakter içerisindedir. Dahası, Twitter profillerinden veri çeken sitelere bir bağlantı da elde edebilirsiniz. Twitter'dan bilgi alan web kaynakları Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic ve Favstar'ı içerir.

Hâlâ bu web kaynakları hakkında bir hesabınız yoksa, Twitter profilinizi kurun veya sitenize olan bağlantıları hem web sitesi alanında hem de biyolojik olarak eklemek üzere değiştirin..Ayrıca, müşterilerinize de aynı şeyi yapmalarını isteyin.

Twitter'da bağlantılar oluşturan akılda tutulması gereken birkaç husus vardır. Öncelikle, bu sosyal platformda elde edebileceğiniz bağlantıların en büyük kısmı nofollow'tur. Bu, sitenize trafik geçirmedikleri anlamına gelir. Bununla birlikte, yüksek PR sitesinden nofollow bağlantılar sitenize hala büyük bir değere sahiptir ve arama motorlarına, alan adınızın arama sonucu sayfasındaki en üst sırayı hak ettiğini gösterin. Twitter'daki bağlantı kurmayla ilgili bilmeniz gereken bir diğer şey, tüm bağlantıların anahtar kelime çapa metni olan bağlantılar yerine kalın URL gibi görünmesi. Bu nedenle, URL'nizin okunabilir, anlaşılır ve optimize edilmiş olduğundan emin olmanız gerekir.

Twitter'da bağlantılar oluşturma işlemi aşağıdaki adımlardan oluşur:

  • Twitter hesabınıza giriş yapın ve bağlantısını tweetleyin

Bazı eğlenceli ve ilginç metin, sadece bir bağlantı. Cıvıldam gönderildiğinde, bu bilgiler takipçileriniz tarafından kullanılabilir.

Hedeflediğiniz anahtar kelimelerin önüne bir hashtag ekleyin. Hashtag'leri, kullanmak istediğiniz her önemli ve yüksek sesli anahtar kelimeden önce kullanmak önemlidir kullanıcılar, Twitter'da uygulama hashtag'larını aradıkça SERP'de sıralamaya devam ediyorlar. Bu arada, bağlantılarınızı da hashtag edebilirsiniz.

  • Takipçilerinizin tweet'lerini tekrar teyit et

Tweetler, kullanıcıları tek tek tekrar edelim diye çekici, esprili ve hatta taviz vermeliyiz. Yazı tekniklerinde yetersizlik hissettiğinizde, takipçilerinizden yalnızca ilk tweet'te bağlantıyı tekrar etmesini isteyin.

  • TweetMeme gidin

TweetMeme en ilginç tweetler arayan ve tekrar eden bir web kaynağıdır. Dolayısıyla birincil amacı bu sitede sayfalarda görünmek, hafızaya alınabilir bir cıvıldamak oluşturmaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport