Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yakın zamanda kurulmuş bir web sitesi için kaliteli geri oluşturmak mümkün müdür?

Bir e-ticaret web sitesine geri bağlantı bulmak oldukça zor olabilir. Ancak, bu arama motoru optimizasyonu tekniğini, işinizin başarısı için bir zorunluluk olarak önleyebilirsiniz. Çevrimiçi işletmelerin çoğunluğu durumdur. Blog içermeyen web kaynakları için özellikle zor olabilir.

Bu bağlantı kurma sürecinin, farklı arama motoru optimizasyonu ajanslarından gelen bu işlemi duyabilmesine rağmen çok fazla zaman ve emek harcayacağına hazır olmanız gerekir. Bir ay içinde makul bir fiyatla yüksek kaliteli bir bağlantı profili oluşturmaya söz veriyorlar. Bununla birlikte, her şeyin gerçek olamayacak kadar iyi geldiğini anlamalısınız. Gerçekte, işinize ve pazar nişinize bağlı olarak en az altı ay veya daha fazla sürer.

Son Google güncellemeleri ışığında, oluşturduğunuz geri bağlantıların kalitesine son derece dikkatli olmanız gerekir. Endüstrinizle alakalı, web kaynaklarını endeksleyen iyi oluşturulmuş olmalıdırlar. Ayrıca, bir web sitesinin önceden cezalandırılıp bırakılmadığını kontrol etmeniz gerekiyor. Geri oluşturduğunuzda, arama sonuçları sayfasındaki konumlarınızı güçlendirebilir veya Google'ı güvenilir bir web kaynağı olmadığınızı gösteren zayıflatabilir.

Bu yazı, e-ticaret web kaynakları için inanılmaz derecede iyi çalışan en iyi bağlantı kurma stratejilerini sizinle paylaşmak üzere tasarlanmıştır.

  • Hareketli adam tekniği

Yüksek yüzdeli işletmeler başarısız oluyor çok sayıda farklı yöntem. Bununla birlikte, başarısızlıklarından sonra bağlantıları mevcut kalır. Daha önceki iş ortaklarının hala onlarla bağlantı kurdukları için, bu işletmelerin artık var olmadığını ve bu işlerin peşinde olduğunu bilmenin imkânı yok. Kendi web sayfaları hala çalışıyor ancak herhangi bir değere veya trafik kullanmıyor. Çoğu durumda kırık bağlantı denetleyicileri onları bulamaz.

"Moving men method" uygulamak, mevcut değil sayfaları fayda için kullanabilirsiniz. Sizinki gibi web kaynaklarından yararlanarak kendilerine bağlanan ölü web sitelerini bulma konusunda iyilik yapabilirsiniz. Bu insanlardan bunun yerine web sitenize tekrar bağlanmasını isteyebilirsiniz. Brian Dean (Backlinko SEO blog yaratıcısı) tarafından oluşturulan bu basit bağlantı kurma tekniğini uygulayarak sitenize ücretsiz ve organik bir şekilde geri kaliteli bağlantılar oluşturabilirsiniz.

Bu bağlantı kurma tekniği oldukça basit çalışıyor ve kaliteli geri oluşturmak isteyen tüm çevrimiçi işletmeler tarafından uygulanabilir. İhtiyacınız olan her şey, hangi web kaynaklarının markanızdan ve ürün sattığınız ürünlerden bahsettiğini bulmak ve kaynak bağlantısını incelemelerine eklemelerini rica olunur. Bununla birlikte, geri bağlantıları istemeden önce, bir web kaynağının sizin için mükemmel bir bağlantı kurma özelliği olup olmayacağını veya dikkat etmeye değer olmadığınızı kontrol etmeniz gerekir. Kontrol etmeniz gereken bir diğer husus da bu sözlerin bağlantısı kesilmiş olmasıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport