Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İlgili geri bağlantıları kolay yollarla nasıl elde edebilirsiniz?

Web sitenizin optimizasyonu için bağlantı kurmanın önemi hakkında önceki makalelerimizden haber almış olabilirsiniz. Backlinkler SEO için farklı faktörlerin sayısı nedeniyle çok önemlidir - arama sonuçları sayfasında web sitesi görünürlüğünü artırır; Google'ın gözünde web sitesi otoritesini yükseltiyorlar; bir web sitesine sürekli trafik akışı oluştururlar ve alan adını arttırırlar. Dolayısıyla, arama motoru trafiğinizi en yükseğe çıkarmak için güçlü bir bağlantı profili oluşturmak istiyorsanız, sizin için iyi çalışan bir geri bağlantı stratejisine ihtiyacınız vardır.

Linklerimizin optimizasyon sürecindeki rolü hakkında bazı kelimeler söyleyelim. Geri bağlantıları basit bir konsepttir - bazı alan adı size bağlandığında, bu harici bağlantı bir geri bağlantı olarak kabul edilir. Bağlantı kurmada kritik rol, bir bağlantı geldiğinde kaynak formunda bir kalite oluşturur. Arama motorları, alanın yetkisini, bu alana işaret eden harici bağlantıların sayısını ve kalitesini, içeriğin bağlantılı bir web kaynağıyla alaka düzeyini ve benzerini içeren belirli ölçütlerin sayısına göre geri bağlantı kalitesini değerlendirir. Tüm bu ölçütler olumlu bir sonuç gösteriyorsa, bir web kaynağı daha yüksek bir rütbe elde edecektir.

Her geri bağlantı, belli bir pazar alanındaki itibarına, geçmişine ve otoritesine dayanarak belirli bir miktarda bağlantı suyu verir. Buna göre, yüksek kaliteli PR 9 veya 10 web kaynaklarının geri bağlantıları, kullanıcılar için herhangi bir değere sahip olmayan spam içerikli web sitelerinin düşük kaliteli geri bağlantılarından daha etkilidir.

Bütün bunları söyledikten sonra, Google arama sonucu sayfasında yer almak istiyorsanız, yüksek PR web sitelerinden alakalı ve kaliteli geri bağlantıları edinmeniz gerekir.

Bu yazıda, kaliteli geri bağlantıların kolayca nasıl alınabileceğinin birkaç zor yönünü tartışacağız. Bu teknikleri, sitenizi hedeflenen arama terimleriniz için sıralamanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Bu bağlantı kurma tekniklerini yakından inceleyelim.

Sitenize geri dönüş almak için kolay yollar

  • Görüşler

Kalite referanslarını yazarak, size bir geri bildirim gönderirsiniz. yetkili sitelerdeki ilgili geri bağlantılarla geri bağlantı profilinizi zenginleştirme fırsatı. Kredinize değecek bazı ürün veya hizmetleri satın aldığınızda, tedarikçi sitesinde bir referans yayınlayabilirsiniz. Görüşmeler, bu referansın organik olarak oluşturulduğunu ispatlamak için sitenizin içerisindeki bir bağlantısına sahip olacak. Herhangi bir kuruş harcamadan sitenize kolay geri dönüş yapmanıza yardımcı olacaktır. Görüşlerinize nofollow linki koyduysanız, dofollow canlı bağlantısından değiştirmesini isteyebilirsiniz. Kullanıcıların çeşitli konularda farklı bloglar, forumlar veya web kaynakları keşfedebilmelerini sağlayan web etrafında sayısız RSS dizini bulabilirsiniz.

  • RSS dizinleri

Bu ilgili dizinlerden birinden ücretsiz bir dofollow geri almak için herhangi bir web sitesi için mükemmel bir fırsattır. İhtiyacınız olan her şey RSS yayınınızı bu dizinlere göndermektir. El ile veya otomatik olarak yapabilirsiniz. Otomatik olarak yapmak isterseniz, Hızlı RSS Submitter adlı bir programı kullanabilirsiniz. Bu program, alanınızı 100'den fazla RSS dizinine otomatik olarak göndermenize yardımcı olacak, böylece çok fazla zaman ve emek tasarrufu sağlanmış olacaksınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport