Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürünlerini nasıl iyi satın alabilirim?

2018'de Amazon'da ne satacağını merak ediyorsanız, bu yazı sizin için ilginç olacaktır. Burada, Amazon'da başarı sırlarını ve size kar getirecek öğeleri tartışacağız. Ayrıca, genel hatalarından kaçınmanıza yardımcı olmak için Amazon'da satış yapmakla ilgili temel sorunları inceleyeceğiz.

Amazon üzerinde satılması umut verici ürünler araştırmak nasıl?

Amazon iş geliştirmenin alt satırında, karlı olması ve iyi satın alınması muhtemel ürünler bulmanız gerekir. Bu, zaman ve çabalarınızı gerektiren çok sorumlu bir adımdır. Neyse ki, Amazon size başlamak için ihtiyaç duyduğunuz verilerin çoğunu verir.

Yapmanız gereken ilk şey, bu ya da o maddeyi satan olarak kâr eden şeyleri kontrol etmektir. Nakliye ücreti, pazar niş rekabet gücü, kategori popülerliği ve müşterinin bu sınıfın ürünlerine yönelik davranışları gibi hususları dikkate almalısınız. Seçiminiz aşağıdaki ölçütlerin çoğunu karşılamalıdır.

Aşağıdaki satılabilir ve nakledilebilir faktörler doğru ürün seçimini yapmanıza yardımcı olacaktır:

  • maliyet hedeflenen satış fiyatınızın% 35'ine kadar olacaktır;
  • hedef satış fiyatı 10-50 $ arasında;
  • malzemelerin hafifliğinden dolayı nakliye problemli değil (2-3 lbs. Maks.);
  • öğelerinizin kırılmayacak ve teslim edilmesi daha kolay olacak şekilde tercih edilir;
  • mevsimsel veya tatile özel ürünlerden kaçınınız; çünkü bütün yıla gelir getirmiyorlar;
  • ürünleriniz, yüksek kaliteli ve benzersiz özellikleriyle ayırt edilmelidir.

Yukarıda bahsedilen faktörlerin hepsine ek olarak, bir öğenin yüksek talep görüp görmediğini veya Amazon alışverişcileri arasında lehte olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Bununla birlikte, bir ürünün çok fazla rekabet etmediğinden emin olmalısınız, çünkü kalabalığın öne çıkma şansınızı düşürecektir.

Bazı önemli faktörler, Amazon'daki ürünün talep seviyesini göstermektedir:

  • seçtiğiniz ürünler büyük Amazon satıcıları veya büyük şirketler tarafından geri çekilmemelidir;
  • benzer ürünler Amazon kategorisinde en çok satanlar sıralamasında 5000 ya da daha düşük sıralamaya sahiptir;
  • benzer ürün listelemeleri kullanıcılar arasında popüler değildir;
  • ürün incelemelerinin bulunmaması;
  • hedeflenen ürün anahtar kelimelerinin 100.000'den fazla aylık araması vardır.

Pazar araştırmanızın ikinci aşamasında, ilgili ürünlerin ürün sayfalarındaki bilgileri kontrol etmeniz gerekiyor. Ürün listeleme, ürünün kalitesi ve yararları hakkında çok şey söyleyebilir. Amazon'un ürün sayfasını açtığınızda, fiyat, nakliye ücreti, ürün boyutları, gönderim ağırlığı ve Amazon çok satan sıralamaya dikkat edin. Ortalama müşteri yorumları ve yıldız sıralaması için özel dikkat gösterilmelidir. Ürün incelemelerinin sayısı ve kalitesi, kullanıcının ürüne ve ürüne olan tepkisini gösterir.

Amazon En Çok Satanlar sıralamasında akıllıca bir tercih yapmak nasıl yardımcı olabilir?

Amazon Best Seller sıralaması, tüm kategorilerdeki TOP 100 satış ürünlerinin bir listesidir. Bu sıralama listesi günlük olarak farklılık gösterebilir. Amazon'da satılacak değerli eşyalar seçme sürecindeyseniz, bu bölüm size bakmanız ilginç olacaktır. Bu sayfadan, diğer kategoriler ve alt kategoriler için TOP 100 en çok satanlara ulaşabilirsiniz. Bu veriler, ürünlerinizin araştırma sürecinde değerli olabilir.

Amazon En Çok Satanlar listesinde arama yaparken aşağıdaki kategorilerde bir vurgu yapmanız gerekir:

  •  Yeni çıkan popüler sürümler 

Bu bölüm son kez popüler ve iyi satın alınan popüler ürünleri göstermektedir. Bu veriler Amazon ürün listeleyen araştırmacılara ve analitik bilgilere dayanmaktadır. Burada belirli kategorilerde ve alt kategorilerdeki Yeni Yeni Bültenleri görmek için ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Bu verilerin zaman içinde değiştirilebileceğini unutmayın.

Bu kategoride tüm kategorilerde En Çok Satanlar Sıralama kategorisine hızlı bir şekilde geçiş yapanılan eşyalar gösterilmektedir. Kural olarak, sıcak trendler ve sezonluk satışlar içerir. Bu ürünler, popüler ve umut verici oldukları halde özel bir dikkati çekmektedir, ancak yine de rekabet gücü yüksek değildir. Dahası, bu kategori sıcak niş öğeleri bulmak için yararlı olabilir.

  •  En çok aranan 

Burada Amazon'da en çok aranan ürünler olacak. Başka bir deyişle, Amazon alışveriş elemanları bu ürünleri istedikleri listeye kaydeder..Satın alma olduğunu göstermez, ancak yine de müşteri tercihlerini gösterir.

  •  Hediye fikirleri 

Burada, Amazon alışverişçilerin hediye olarak alacakları ürünleri göreceksiniz. Mevsimlik ve tatille alakalı birçok ürün için niş kategorilerdeki en çok satanlar için iyi bir göstergedir.

  •  Satıcılar paralarını ancak birkaç hafta içinde alabilir 

Ürünlerinizi Amazon'da satıyorsanız Amazon Satıcısı veya Satıcı Merkezi gereksinimlerini izlemeniz gerekir. Onlara göre, ödeme, çek hesabınıza her 14 günde bir doğrudan para yatırma yoluyla yapılabilir. Amazon'da kullanabileceğiniz başka ödeme sistemi yoktur. İş stratejinizi planlarken bu sorunun dikkate alınması gerekiyor. Örneğin satılacak yeni ürünleri satın almak için satışlarınızdan elde ettiğiniz geliri kullanıyorsanız, işletmeniz için engel oluşturabilir. 

  • Giriş engelleri

Bu günlerde bir Amazon satıcısı haline gelmek o kadar kolay olmamıştı. Amazon kurallarını çiğneyen ve platforma kâr getirmeyen bir sürü satıcı var. Bu yüzden Amazon, tüccarların eşyalarını bir platformda satmasına izin vermek konusunda daha katı hale geldi. Giyim, ayakkabı, otomotiv parçaları ve diğer pahalı envanter türlerini perakende satmak isteyen satıcılar, Amazon'dan bir onay almak zorundadırlar.

Amazon üzerinde yüksek sıralamaya yetecek kadar geribildirim almak için uzun ve olumlu bir satış geçmişi olması gerekir. SERP. Ayrıca, kullanıcıların ürünleriniz hakkında geri bildirimde bulunmalarını teşvik etmek yasaktır. Amazon, geri bildirimlerinizin organik olmadığını fark ederse hepsi kaldırılacak ve rütbenizi kaybedeceksiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport