Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantıları hızlı şekilde kurmanın yolları nelerdir?

Bağlantı kurma, arama motoru optimizasyonunun birincil ve en zorlu yönüdür. Web sitesi sıralamasındaki konumu etkiler ve belirli bir alan adı hakkında Google izlenimi yaratır. SEO'nun gelen linklerin rolü, sıralama faktörlerinin incelenmesinde gösterilmiştir.

Ancak, bazı web yöneticileri, gelen bağlantıların etkileri ve yararları konusunda hala şüpheler uyandırıyor. Google'ın geri bağlantılara olan güveninin azaldığını iddia ediyorlar. Ancak onları oraya götürmek isterim. Backlinkler, Google sıralama algoritmasında önemli bir rol oynayan yakın zamanda yok olmayacak. Son çalışmalar, bir sayfaya bağlanan alan adlarının sıralamayla diğer faktörlerden daha fazla ilişkili olduğunu göstermektedir. Bu verileri ciddiye almıyorsanız, tek başınıza araştırmayı deneyin. Hedeflenen anahtar kelimenizi Semalt Web Analyzer'a yerleştirin ve üst düzey sayfalara bakın. Hepsine çok sayıda gelen link var. Hedeflenen anahtar kelimeniz çok fazla rekabet değilse bile, TOP sıralama web siteleri çok sayıda gelen bağlantılara sahip olacak.

Bu yazıda, hızlı ve etkili geri bağlantıların nasıl oluşturulacağını tartışacağız. Müşteri web sitemizin sıralamalarını yükseltmek için bu bağlantı kurma stratejilerinin bazılarını kullandık. Müşterilerimizin olumlu sonuçlarını ve bağlantı profillerini elde ettik.

Hadi, devam et! Umarım bu bilgiler, sitenize kaliteli bir bağlantı suyu elde etmenizi sağlayacaktır.

Geri bağlantıları hızlı ve etkili bir şekilde oluşturmak için uygulanabilir stratejiler

  • Özel arama motorlarıyla bağlantı kanalları oluşturma

Bir kuralına göre, geçmişte sizinle bağlantı kuran web sitelerinin daha bunu yapmak daha muhtemel. Bunu yapıyorlar çünkü zaten yaptıklarının ve yazdıklarınızın hayranları. Yayınladığınız ve ona bağlanan yeni herhangi bir içeriğe ilgi duyacakları olasılığı daha yüksektir. Halihazırda size bağlı olan tüm web kaynaklarının bir veritabanına sahip olduğunuz imajı ve bu nedenle yeni içeriğinizle büyük olasılıkla ilgilenilecek. Şüphesiz, sitenize gelen trafikte düzenli bir akış elde edebildiğiniz için çevrimiçi işiniz için güçlü bir deli olacak.

Google CSE'sini kullanarak böyle bir veritabanı oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey şu adımları izlemektir:

  1. Zaten bağlantı kuran web kaynakları bulun;
  2. Bu kaynakları bir özel arama motoruna yükleyin;
  3. Gelecekteki içerik için bağlantı umutlarını bulun.


Google'ın CSE aracına kaydolun ve orada yeni bir arama motoru oluşturun. Ardından, aramak istediğiniz web sitesini ve yeni özel arama motorunuzun adını girin. Sonraki sekmeye gidin ve A1 hücresindeki değeri görün. "Domain.com" olarak biçimlendirilmelidir. Bu verileri, özel arama motorunuzdaki "aramak için siteler" bölümüne yapıştırmanız kopyalamanız gerekir. Ve son olarak, "create" butonuna tıklayın.

Ancak, backlink profilinizden birçok alan aramak isterseniz, kalan alan adınızı eklemeniz gerekir. Bu nedenle "arama motorunu düzenle" düğmesini tıklamanız ve daha fazla site eklemeniz gerekiyor. "Siteleri toplu olarak eklemek" seçeneğini belirleyebilir ve alan adlarını kutuya kopyalayabilirsiniz. "Bu sitelerdeki tüm sayfaları dahil et" işlevini seçin ve "kaydet" i tıklayın.

Şimdi, özel arama motorunuz hazırdır. Yeni bir içerik parçasını yayınladığınızda, bağlantı kurma potansiyellerini aramak için bunu kullanabilirsiniz.

Link profiliniz büyüdükçe bu bağlantı oluşturma taktikleri daha verimli hale gelebilir, çünkü aradığınız web kaynaklarından daha kapsamlı bir veritabanı var.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport