Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Backlink'lerin yüksek PR profilini çeşitlendirmek için bana bazı iyi yerler tavsiye eder misiniz?

Elbette, ulusal gazeteler veya hatta küresel medya ajansları gibi yüksek otorite ve güçlü PageRank kaynaklarından bağlantılar almak ihmal edilmemeli. Web sitenizin veya blogunuzun yüksek geribildirim profilini yenilemek için mükemmel bir yoldur, ancak görev kesinlikle zaman alıcı ve emek yoğun bir iş olarak bilinir. Yine de, biraz yaratıcılık göz önüne alındığında, zaten var olan yüksek geribildirim profilinizi geliştirmek için bazı ekstra geri bağlantıları kolayca kapabilirsiniz. Dahası, - muhtemelen zaten kaliteli içerik içeren parçacıklarınız var ya da bunun için zaten ihtiyaç sahibi irtibat kişileriniz var. Aşağıda size bağlantı kurmayı düşündüğünüz birkaç iyi yer ve alan göstereceğim. Sonuçta, bu muhtemelen en güvenilir ve yetkili eğitim / hükümet web sitelerine bağlanmak için harika bir fırsat olacaktır. Neyse, her iki alan da ne yoğun bütçe giderlerine ne de çok fazla zamana ihtiyaç duyacaktır. Elbette, eğer doğruysa.

Yerel Yönetim Siteleri

Diğerleri arasında, yerel ve ulusal çapta web siteleri veya nokta GOV alan uzantılarına sahip destekleyici bloglar, tam da bu azınlık kaynaklarıdır Yüksek DA (etki alanı yetkilisi) puanı, 100 puanın tam puanıyla sonuçlanır. Ana hükümet alanından gelen geri bağlantıların yüksek PR profilini artırmada pek başarılı olamayacağını göz önüne alındığında, yerel düzeyde bazı fırsatlar hala mevcut. Yani birçok yerel hükümet web sitesi, kendi bölgelerindeki bölgesel şirketler için çevrimiçi tanıtım yapmak için iş dizinleri kullanıyor demektir. Yerel yönetim dizinleri belki de web sitenize veya blog'unuza işaret eden ekstra güçlü geri bağlantıları yakalamanın en kolay ve en hızlı yoludur.

Eğitim (Üniversite / Yüksek Okul) Sayfalar

Güvenilir eğitim kurumlarında aslanın payı web sitelerinin yaklaşık 90-95 puan son çalışma üzerine). Ancak en zorlu şey, topluma ulaşmanın doğru yolunu bulmaktır. Öncelikle, onlara bir iyilik yapmaya çalışın - eski öğrenci veya personel olarak tanıdığınız doğru insanları bulun. Üniversitelerin ve kolejlerin her zaman göstermek istediklerini göz önünde bulundurarak, onu avantajınız için kullanın - sadece onlara gerçek başarı hikayelerini, harika kariyer yollarını veya görmek istedikleri sıcak röportajları sunun; aynı zamanda, yüksek geri bildirim profilinizi bir bunun karşılığında yeni oluşturulan birkaç bağlantı. Ayrıca, değerli geri dönüşleri üniversite veya lise mezunları sayfaları aracılığıyla kazanırsanız, otomatik olarak işletme markanızın adını konuşmak veya şirketinizin endüstri ve pazar alanlarında daha geniş bir pozlama elde etmek için başka bir fırsat kullanıyorsunuz demektir. 

Hiçbir şey yardımcı olmazsa, üniversitelerle ya da diğer eğitim kurumlarıyla doğru toplu ulaşımı gerçekleştirmenin alternatif bir yolu budur - bu gerçekten değerli birkaç bağlantınızı kazanmak için işe yarıyor. İhtiyacınız olan tek şey yerel öğrencilere veya çalışanlara ilişkin bir ürün veya hizmet olmasıdır. Örneğin, özel bir indirim kodu sunmayı deneyin. Aynı zamanda, ana link edinme amaçlarımız dışında sosyal medyada daha fazla paylaşım, potansiyel müşteri, abone ve bahis yaratmanın mükemmel bir yolu olacaktır. Bununla birlikte, bu şemada başarılı olabilmeniz için şirketiniz veya işletme projenizin çevrimiçi olarak satın alınabilen veya sipariş verilen bir şey sunması gerekeceğini unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport