Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Güçlü bağlantı kurma profili için uygun geri bağlantılar nelerdir?

Bu makale, en temel modern arama motoru optimizasyonu taktik - bağlantı kurma temellerini anlamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Backlink'ler iyi bir iş çevrimiçi varlığı oluşturmak için gereklidir. Web yöneticileri ve bağlantı kurucuları, gelen bağlantıları nasıl elde edebilecekleri, organik olarak nasıl aranacakları ve yüksek kaliteli bağlantı oluşturma fırsatları bulma yöntemleri hakkında düzenli olarak tartışıyor. Önemli olan, arama motoru cezalarından kaçınarak kaliteli ve organik bir bağlantı profili oluşturmanız gerektiğidir. Arama motorlarına sitenizin itibarını bildirdiği için bağlantılarınızın geldiği yerden gelen otoriteyi ve web kaynaklarının itibarını önemsemek zorundasınız. Gelen bağlantılar, sitenizin sıralamasını belirler, bu nedenle bağlantı kurma, pazarlama ve arama motorları optimizasyonu kampanyalarının önemli bir parçası olmalıdır.

Bugün, geri bağlantıların ne olduğuna ve web sitesi tanıtımında öncü bir rol oynadıklarına odaklanacağız.

Peki arkalığınız nedir?

Geri bağlantı, bir siteden diğerine gelen köprüdür. İki tür geri dönüş dofollow ve nofollow vardır. Dofollow bağlantıları, bağlantı profillerimize ihtiyacımız olan bağlantılar. Bu bağlantılar bağlantılı web kaynağına "bağlantı suyu" adı verilen değere sahiptir. Google botlar dofollow geri bağlantılarını ayrıştırır ve yönlendirilen bir sitenin sırasını yükseltir. Bağlantılı meyve suyu elde etmek için değil, farklı web kaynaklarına bağlandığınızı Google'a göstermek için Nofollow geri bağlantıları da bağlantı profilinize yerleştirilmelidir. Bu bağlantıların nofollow etiketi var ve bağlantılı kaynağa herhangi bir değer geçirmiyor. Arama botları için görünür değildir ve genelde ortalama kullanıcılar tarafından takip edilemez. Bunlar sadece marka bahslerinde bulunur. Bununla birlikte, bağlantı kurma kampanyanıza doğru bir yaklaşımınız varsa, dofollow kampanyaları ile nofollow geri bağlantılarının yerini alabileceksiniz.

Neden geri bağlantıları Google'da bir sıralama kriteri olarak hizmet ediyor?

Google, sitenize işaret eden bağlantıyı analiz ettiğinde, sitenizin değerini bağlantının bulunduğu web kaynağının yetkisiyle ilişkilendirir. Google, onu bir web sitesi için bir oy olarak çekiyor. Oy oylamaya devam eden siteden geliyorsa, oylam spam, düşük kaliteli web kaynağından gelirse olumlu bir şekilde web sitesi sıralamasını ve tersini etkileyebilir, bu durum sitenizi olumsuz etkileyecektir SEO. Genel olarak, sıradan bir bağlantı kurma şeması şu şekildedir: "Belirli bir web kaynağı, bir içerik parçasının ona bağlanacak kadar değerli olduğunu düşünür ve bu kaynak iyi dizin oluşturma ve yetkili ise, o zaman bir bağlantılı web sitesi de iyi bir web sitesi olmalıdır ". Geribildirim stratejiniz için düşünmeniz gereken şey

Kaliteli bir geri bağlantı profili oluşturmak için web sitesinin kalitesine dikkat etmeniz gerekmektedir. bağlantılar kurmak istiyoruz. Bu nedenle, bağlantı kurma kampanyanızın alt satırında kapsamlı bir pazar araştırması yapmanız ve dikkat etmeniz gereken web kaynakları bulmanız gerekir. En iyi seçenek, sektörünüzle alakalı yüksek PageRank web siteleri ve bloglar ile iletişime geçmektir.

Geri almak için en iyi yollardan biri konuk gönderiliyor. Konuk postanıza bir bağlantı ekleyerek sitenize kolayca geri girebilirsiniz. Ne yazık ki, bu bağlantı bina tekniği etrafında spam faaliyetleri bir sürü lekeli misafir itibar gönderme. 2012'de Google, spam içerikli bağlantı kurma tekniklerini kullanan web sitelerinin sıralamalarını bozan Penguin güncellemesini kurdu.

Bu nedenle günümüzde bağlantı kurucuları, yalnızca organik metni, aşağıdakilerden birine bağlayarak kullanmalarını tavsiye etmektedir:

  1. Bir metinde doğal görünen ve hedeflenen bir anahtar kelimeyle tam olarak eşleşmeyen bir ifade.
  2. Markanızın adıyla çakışmayan bir ifade.
  3. Bahsettiğiniz makalenin adı.

Sırpınızı SEO ile optimize edilmiş çapa metniyle gizlemek yerine okuyucularınıza, neden bağlantınızı takip etmeniz gerektiğini ve bundan nasıl yararlanabileceklerini anlamalarına yardımcı olmak için daha fazla bilgi verin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport