Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En iyi performans gösteren SEO için ilgili geri bağlantıları oluştururken akılda tutulması gereken şeyler nelerdir?

SEO için doğru geri dönüşün yapılacağını söylemeye gerek yok, bazı gizli şeyler her acemi web yöneticisi ve site sahibi tarafından akılda tutulmalıdır. Gerçekten de, esas olarak, sıralamalarınıza hiç zarar vermeyecek şekilde tamamen geri dönüşlü bağlantılar oluşturmanın tüm sürecinin çok sayıda adım ve tarafı olduğu için doğrudur. Ve sık sık, çoğumuzun elinden çıkarmadan uzak tutmak, çoğumuzun düşünemeyeceği kadar zorlu olduğunu kanıtlıyor. Aşağıda, size kaliteli bağlantı kurma konusunda en sık karşılaşılan tuzaklardan bazılarını göstereceğim. Ne pahasına olursa olsun kaçınılması gereken şeyleri bilin - veya en azından derhal web sitenizde veya blogunuzda tespit ettikten hemen sonra düzeltin. Yani, aşağıdaki hataların herhangi biri, en azından alakalı olan geri bağlantılarınızı bile yararsız bir çöp kutusuna dönüştürebilir - hemen hemen hiçbir zaman. Dahası, aşırılıklar söz konusu olduğunda, yalnızca "zehirli" bir bağlantı, uzun süren SEO performansınızı daha uzun vadede geri döndürülemez biçimde etkileyebilir.


Belirgin Hatalar

Burada en azından kısa bir inceleme yaparsanız iyi olur. Bu belirgin hataları atlamayın - kendinize gerçekten her şeyiniz olup olmadığını sorun ve web siteniz ya da blogunuz asla aşağıdakiyle bağlantılı değildir:

  • kötü ya da şüpheli bir şöhrete sahip herhangi bir web sitesi ya da blog (Google dizininde zaten yasaklanmış olanlar da değil);
  • ilgisiz niş kaynaklar veya zina, kumar veya eczane gibi en spam sanayi ile herhangi bir ilişkisi olan herhangi bir yer;
  • standart web siteleri, bloglar veya forumlara benzeyen, ancak kendi bağlantı profillerinde tonlarca görünüşte alakalı arka bağlantı içeren üçüncü parti kaynaklar veya satış ve / veya değişim için onlara sunulan üçüncü taraf kaynakları.

Stratejiniz için ölçülebilen bir gelişmenin tadını çıkarmak yerine, şu anki arama sıralamalarınıza zarar verme olasılığınız yüksek olan bahsedilen seçeneklerin herhangi birine başvururken, her şey açıklayıcı olmamalıdır. Ölçekte SEO. Aşağıdaki bariz şeyleri bile kusursuz bir şekilde netleştirdikten sonra, muhtemelen en tehlikeli, ancak hala çoğunlukla hafife alınmış birkaç hatayı belirtmeye gidiyorum. Alakalı bağlantıları kurma söz konusu olduğunda, oyunun genelde öldürüldüğü şey:

  • Yanlış Çapa Metni

Asla bağlantı metni bağlantılarını rastgele seçmeyin ve onları karanlık bir atışta kullanmayın. Derinlemesine konuyu derinlemesine incelemenizi öneririz, çünkü doğal olarak görünen sağlam ticari çapalar gerçekten dönüşümlerinizi artırabilir. Çirkin gerçek şu ki, tamamen yanlış veya hatta kısmen hatalı bir metin çapa, sıralamadaki düşüş veya hatta manuel cezanın asıl nedeni olarak sizi mükemmel şekilde güzel ve ilgili geri dönüşlere dönüştürebilir.


  • DoFollow / NoFollow Özniteliklerin Yanlış Kullanımı

Önceki sayılarda olduğu gibi, bu konuda daha derinlemesine bir çalışmaya ihtiyaç duyulacaktır. Tabii ki, yalnızca DoFollow geri bağlantıları aslında ölçekte SEO ihtiyaçlarını karşılayabilir. Aynı zamanda - eğer onlarla biraz başa çıkarsanız ya da biraz aşırı geçerseniz, her şeyin aynı derecede ciddi sonuçlar doğurması muhtemeldir.

  • Olumsuz Açığa Çıkma

Bırakın karşımıza çıksın - çok değerli, güvenilir ve güvenilir kaynaklar bulma şansınız varsa bile ile bağlantı kurarsanız, asla acele etmemelisiniz - sadece birkaç saat içinde veya geceleyin tüm yeni fırsatları kullanmak için. Bağlantı kalitesinde ya da nicelikte keskin bir artış kesinlikle övülülecek bir şey değildir. Unutmayın, SEO'nun en iyi performansıyla size kalıcı olarak hizmet edecek ilgili bağlantıları oluşturmak - hepsi dengedir. Kendinize bir kez daha sormaktan çekinmeyin: Her şey tamamen doğal görünüyor mu? Doğru kaynakları seçmek için yeterli zaman harcadınız mı? Geri bağlantılar hakkındaki herşeyin yerinde olduğundan ve sadece açık amaç için yapıldığından emin misiniz?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport