Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenize SEO için çalışan geri bağlantıları nasıl bulacaksınız?

Gelen (gelen) bağlantılar veya geri bağlantılar, kendi web sitenize veya blogunuza işaret eden üçüncü taraf kaynak bağlantılarıdır. Ve web sitenize nasıl geri dönüş yapacağınızı anlamak bu kadar önemlidir? Geri dönüşler, bu yılın başında dünyanın arama devi üst düzey yöneticileri tarafından verilen resmi mesaja göre, Google'ın üç temel birincil derecede faktör arasında görüldü. Arama Motoru Optimizasyonu'nun geniş konseptinin yanı sıra, geri bağlantılar güven oylamaları olarak görülebilir - içeriğinizin iyi bilinen bir değeri vardır. Dolayısıyla, bütün web sitesinin veya blogun otoritesine güvenilebilir. Bu şekilde, Google arama motoru kendi PageRank değerlendirmesini yapar - Internet'teki her web sayfasında bulunan her geri çevirme ağırlığını ölçer. Doğal ve kaliteli bağlantı kurmanın önemini anlamak için, aşağıda, web sitenize veya blogunuza, gerçekten SEO için çalışan geri bağlantıların, nihayetinde - kendinizi en iyi 10 Google'ın arama sonuçları içinde bulmanızın yollarını göstereceğim.


SEO amaçlı web sitenize geri bağlantı nasıl

SEO dostu bağlantı profili oluşturmak söz konusu olduğunda, geri bağlantılarla ilgili her şey önemlidir - baştan size bağlanan alanlar ve kendi yetkileri derecesi, her bağlantının alaka düzeyi ve sayfada sayfa yerleştirme şekli. İşte web sitenize doğru şekilde geri bağlantıları nasıl elde edebileceğiniz - aşağıdaki mermi puanlarını göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun:

  • Size yönlendiren bağlantılara sahip başvuru alanı sayısı muhtemelen bağlantı profilinizin genel sıralama fırsatlarını araştırmak söz konusu olduğunda, Google gözünde en önemli faktörlerdir.
  • Bağışçı otorite - hem bireysel düzeyde hem de (ayrı ayrı web sayfası için sayılır) ölçekte alındığında bağlayın. Bu, büyük bir otoriteye sahip birkaç yüksek kaliteli geri dönüşün olması sadece miktarlarına ve başka bir şey üzerinde bahis yapmaktan çok daha iyi olacağı anlamına geliyor.
  • Yüksek derecede saygı duyulan makam, mutlaka, bunların küresel medya web siteleri veya dünyanın en büyük yayıncıları ile ilgili olduğu anlamına gelmez - kendi küçük işletme web siteniz veya niş blogunuz, tamamen karşılaştırılabilir bir ilerleme sağlayabilir. Alan yaşı, bazen, SEO amaçları için geri bağlantılarla ilgili web sitesinin yetkisini belirleyen çok önemli bir unsur olarak sayılabilir.

  • Bununla birlikte, mutlaka yalnızca yaşlanmış alan kaynakları ile bağlantılar kurmanız gerekmediğini unutmayın.
  • İlgili arka bağlantı, yalnızca aynı konuyla ilgili tartışmada yer alan doğru yerden gelen veya iş sektörüyle eşleşen Google'tan daha değerli değildir. Aslında, alakasız sırt bağlantısının bulunması, arama motoru tarafından kuşkulu bir şekilde manipülatif veya isteğe bağlı eylemler olarak yorumlanabilir - dolayısıyla kendinize ciddi bir (bazen geri döndürülemez) sıralama cezası da kazanabilirsiniz.
  • Bağlantı profili çeşitliliği de asla göz ardı edilmemelidir. Farklı otorite, güven, PageRank ve diğer ilgili mülklere sahip kesinlikle tamamen ayrışmamış web siteleri veya bloglar ile bağlantılar kurmaktan çekinmeyin. Aslında, Google, farklı değerlere sahip renkli geri dönüşlere çok fazla dikkat ederek muhtemelen doğal yollarını kabul ettiğinden, bu sizin en iyi kararınız olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport