Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki rütbenizi arttıran en iyi Amazon anahtar kelime planlayıcıları nelerdir?

İşinizi Amazon perakende platformunda başlatmaya gelince, başlangıçta bazı farklı aşamalardan geçmeniz gerekir. İlk önce, işinizi başlatmak istediğiniz pazar alanını seçmeniz gerekir. Hangi ürünlerin size en fazla getiri sağlayacağına karar vermeniz ve tedarikçileri bulmanız gerekir. Ayrıca, (iş ihtiyaçlarınıza ve amaçlarınıza bağlı olarak) kullanmak istediğiniz Amazon satıcı programına karar vermeniz gerekir. Tüm sorunlar çözüldüğünde, Amazon iş başlatma - anahtar kelime araştırmanın en önemli bölümünü devam ettirmeniz gerekir.

Amazon ürün listelemeniz için anahtar kelime araştırma yürütmeyi takip etmeniz gereken kesin bir yol var. Bu adımları izleyerek, yüksek hacimli arama terimlerinizi ve ürün sayfanızı niş terimler için Amazon arama sonuçları sayfasının en üstünde bulabileceğiniz uzun metrajlı benzersiz kelimeleri keşfedebilirsiniz.

Bu yazıda, Amazon anahtar kelime araştırma kampanyanızın temel adımlarını inceleyip, Amazon anahtar kelime planlayıcılarının geliştirme süreci boyunca güvenilir asistanlarınız olabileceğini öğreneceğiz. 

Amazon anahtar kelime araştırma aşamaları

Günümüzde, Amazon yarışması bir keskin nişancı seviyesine sahiptir. Bu yüzden kalabalığın öne çıkması oldukça zor olabilir. Sadece ürünlerinizi Amazon'a koyamaz ve satışları bekleyemezsiniz. Potansiyel müşterilere, potansiyel müşterilerine ulaşmak için elinden gelenin en iyisini yapmaları gerekir. Amazon'da başarının ana anahtarı, liste optimizasyonunuz için doğru kelimeleri seçmektir. Yeterli bir araştırma yapmak için, müşterinizin ihtiyaç ve taleplerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Alışverişiniz Amazon'da ürünlerinizi bulmak için kullandığınız en alakalı ve en hassas hassas arama terimlerini bulmanıza yardımcı olacaktır.

  •  Görünen Amazon özelliklerini inceleyin

Bir alışverişçi olarak arama yapmak için kullanabileceğiniz arama terimleriyle girişinizi başlatabilirsiniz. Araştırma kampanyanız için doğru yönü belirlemenize yardımcı olacaktır. Yeni anahtar kelime fikirlerini bulmak için ürünün özelliklerine bakabilirsiniz.

  • Birincil faydaları değerlendirmek

Fiziksel özelliklere ek olarak, yukarıda listelenen özelliklerin yanısıra muamelenin avantajlarını da kendiniz de düşünebilirsiniz. Girişinizle ilgili uzun kuyruklu arama terimlerini bulmak için satacağınız ürünlerin olası tüm avantajlarını listelemeniz gerekir. Ardından seçilen arama terimlerini alaka düzeylerine ve arama potansiyellerine göre kontrol edebilirsiniz. Elle veya Amazon anahtar kelime planlamacılar yardımıyla yapabilirsiniz.

  •  Eş anlamlı kelimeleri ve ilgili terimleri ara 

Uygulamada görüldüğü gibi, insanlar arama niyetini tanımlamak için her zaman aynı sözcükleri ve cümleleri kullanmazlar Amazon için. Bu nedenle, seçtiğiniz her bir anahtar kelime için en az iki veya üç eş anlamlı bulmak mantıklıdır. Benzer eşanlamlıları aramak için basit bir araç Thesaurus.com'dur. Ürününüzü tanımlamak için başka şartlar bulmak için, Amazon.com adresine dönebilirsiniz. Amazon arama kutusuna hedeflenen anahtar kelimenizin ilk birkaç harfini eklemeniz yeterlidir ve ürününüzü tanımlayan ilgili terimlerin bir listesi sağlanacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport