Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İlgili bağlantılı varlıklar vasıtasıyla geri bağlantıları nasıl gerçekleştiririm?

Doğru konu tartışması, esas olarak geri profil profilinizle uzun süren ilerlemelerin sağlanması, yalnızca en yüksek kalitede bile bağlantılı varlıklar yaratarak elde edilemez. Tabii ki, bağlantılı varlıkların iyi bağlantılı varlıklarla desteklenmesini nasıl yapacağınızı bilmek çok önemlidir. İyi bağlanabilir bir varlık ne yapar? Genel olarak ele alındığında, iyi bağlanabilir bir öğe, kendiliğinden hareket eden doğal bağlantı oluşturma sürecine hoş geldiniz diyerek, daha fazla paylaşım, takip, abonelik, beğenme vb. Oluşturmanıza yardımcı olacak kısmen yeniden şekillendirilmiş bir sayfa içeriği anlamına gelir. Ancak, her bağlanabilir varlığın kendisinin tanıtıma ihtiyacı vardır - ve bu çok basit fikir hala dijital pazarlamacılar ve SEO'lar tarafından sıklıkla hafife alınmaktadır. 

Evet, itiraf etmem gereken geri dönüşler için kullanıcı katılımını nasıl bildireceğim, örneğin gelişmiş görsel çekici araçlar ve akıllı içerik dağıtımı ile. Ancak buna bakalım - çevrimiçi pazarlama ve pazarlama çalışmalarının geri kalanı, hatta çoğu web pazarlamacısı ve çevrimiçi işletme sahibi tarafından da ihmal edilir. Bu nedenle, aşağıda içerik pazarlamacıyla daha fazla geri dönüş nasıl yapılacağını bilmeniz için en etkili yaklaşımları öğreneceğim.

Her şeyden önce, burada vermek zorunda olduğumuz şey: içerik pazarlaması, satın almayla bağlantı kurmak için bir teşvik vermenin neredeyse hiç bir şey yapmamaktadır. Yani, ölçekte alınan içerik stratejinizin aslında bir "bağlantı mıknatısı" olarak hizmet etmek için kullanılamayacağı anlamına geliyor. Ancak burada yapılması gereken, toplam çabanın bir kısmını hizalamaktır - tam da kendi iş web siteniz için devam eden bağlantı edinimi için teşvik etmektir veya ticari bir bileşenle blog yazabilir. Aşağıda, size yardımcı olması için kısa bir mermi listesi yer almaktadır.

  • Fırsat analizi - bağlantı etkileşim ve edinme kampanyanız için ilk düşünülmesi gereken şeydir. Gerçek bir tekke başlatmak için ihtiyacınız olan tek şey, doğru niş veya iş dünyasında tanınabilir bir isim - kalite bağlantı kurma için fırsatlar yaratan yer.

  • Yararlanma imkanı - bağlantılı varlıklarınız için dikkate alınması gereken bir sonraki önemli şey. Tabii ki, ağırlıklı olarak şiddetli piyasa rekabetine, pazardaki çeşitliliğin türüne, hedefleri gerçekleştirmek için çabaları ölçeklendirme yoluna ve ayrıca bütçenizin tahsisatına uygun fırsatlar elde etmek için çeşitli yollar ve kaldıraç biçimleri olabilir çevrimiçi promosyon koşullarının yanı sıra, içerik dağıtımının yaratıcı ve akıllı planı.
  • Şanssız rakiplerinizi hâlâ sıkıştıran ciddi tuzaklardan kaçınmak için daha fazla şansa sahip olmakla birlikte, piyasa rakipleriniz tarafından zaten kullanılan üst bağlantı edinme stratejilerini en iyi şekilde kullanmak için rekabet analizi.
  • Paylar, bahisler, bağlantılar ve kurşun üretimi için daha geniş bir çevrimiçi poz elde etmek için topluluğun katılımı.
  • Kırılmış bağlantı kurma ve mülkiyet imgelerinin akıllı kullanımı için başvurma.
  • Gelişmekte olan ticari ortaklıklar, kesime yönelik entegrasyonun derinleştirilmesi ve daha fazla topluluk katılımı ve bağlantı edinimi için gelecek girişimlerde karşılıklı danışmanlık.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport