Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün sıralama listesine hakim olmak için?

SEO uygulamalarım sırasında, genellikle çevrimiçi ticaret yapanların ticaret yaptıklarını fark ettim. Ancak, ürünler için en büyük arama motoru değil. Ürünleri Amazon'da, istatistiksel verilere göre perakende yapmak daha makul, kullanıcıların% 65'inden fazlasının ihtiyaç duydukları bir ürünü bulmak için Amazon aramasına başvuruyor. Bu, fiyatları karşılaştırmak ve en iyi fiyatı seçebilmek gibi sayısız Amazon avantajlarıyla açıklanabilir; tüccarlarla temasa geçin; Ancak, en önemli avantajlardan biri, kullanıcıların ürünle ilgili tüm bilgileri bir sayfada görebilmesidir. Amazon ve Google arama platformları arasında öncelikle bu platformların farklı amaçları nedeniyle büyük bir fark var. Google reklamları satacak şekilde tasarlanmıştı. Günümüzde Google Adwords, birincil bir Google kâr kaynağıdır. Amazon döneminde ürün satmak üzere tasarlandı. Her önlemin başarı ölçüsündeki temel farkı yaratır.

Google, kullanıcılara sorgularına anında yanıt verir. Amazon, pazardaki en makul fiyata ihtiyacınız olan bir ürün bulduğunuzda başarılı olsa da. Amazon, her fırsattan kar alır. Bu yüzden kullanıcılara en iyi ürün sonuçlarını sunmaktadır. Amazon her arama için gelir veya brüt marj ile ölçer.

Google için optimizasyon yaparken, kullanıcının katılımı geliştirme ve dış güven unsurları oluşturma üzerine bir vurgu yapmış olursunuz. Girişinizi Amazon'da optimize ederken, dönüşüm oranlarını artırmaya odaklanmanız gerekir. Yüksek dönüşüm Amazon'daki yüksek gelirle eşittir. Satışlarınızı artırmak ve daha fazla potansiyel müşteri çekmek için Amazon ürün sıralama listesine hakim olmanız gerekir.

Amazon sonuç sayfası mekanizmasının nasıl çalıştığını tartışalım. Bu bilgi Amazon'da kazanan bir optimizasyon kampanyası oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Amazon'un sonuç sayfası mekanizması.

Amazon'un arama sonucu sayfaları, arama kutusuna hangi sorgu ekleme türüne bağlı olarak çeşitli görünümlere sahip olabilir. Amazon SERP'nin, her departmandaki aramalar için liste görünümü ve belirli bir ürün kategorisinde arama yaptığınızda bir galeri görünümü olmak üzere iki sunum vardır.


Amazon sonuç sayfası mekanizması

Amazon ürün sıralama listesinin en önemli unsurları sol kenar çubuğundaki filtre alanlarıdır. Bu filtreler, arama sonuçlarını daraltmaya ve kullanıcılara en uygun ürünleri sunmaya hizmet eder. Amazon'da ürün sayfanızı oluştururken olabildiğince çok alan doldurmanın çok önemli olduğu temel bir neden.

Arama sonucu sayfasının en altına yerleştirilen sponsorlu sonuçlara özel dikkat gösterilmelidir. Amazon tıklama başına ödeme reklamcılık aynı Google'da hizmet vermektedir. Her kullanıcının reklamınızın tıklanması için ödeme yapmanız gerekir.

Amazon sıralamasındaki faktörler

Tüm etkileyici faktörler, performans faktörlerine ve alaka düzeyi faktörlerine bölünebilir.

Performans faktörleri, bir ürünü arama sonucu sayfasında daha üst sıraya koyarak daha fazla kar elde edebildiğini Amazon'a göstererek sıralamaları iyileştirmeye hizmet ediyor.

İlgili faktörler Amazon'a bir ürünün kullanıcının sorgusuyla alakalı olduğunu göstermek için kullanılır.

Performans faktörleri, dönüşüm oranı, görüntü kalitesi ve fiyatlandırma politikasını içerir.

Alaka düzeyi faktörleri, başlık ve açıklama optimizasyonu, marka bilinci oluşturma, madde işareti optimizasyonu ve arama terimleri ile alakalıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport