Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon önerilerinin sırrını nasıl ortaya çıkarabilirim?

Şimdiye kadar Amazon'da bir şey satın aldıysanız, sağladığı öneriye dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, en çok satan ürünler veya ayın en iyi fiyatı. Bu Amazon önerilerinin tesadüfler olmadığını anlamalısınız. Bunlar, bir dizi metrik ve istatistiksel veriye dayanmaktadır.

Bu küresel perakende sistem öneri sistemi basit öğelerin sayısına dayanır - bir kullanıcının son zamanlarda Amazon'da ne satın aldığı, bir kullanıcının sanal alışveriş sepetindeki ürünleri, dilek listesi, ürünün en iyi sıralanan ürünü belirli piyasa nişleri ve diğer faktörler. Bu öneri algoritmasına "madde-madde işbirliği filtrelemesi" adı verilir. Genel olarak, bu öneri mekanizması müşterileri ağır bir şekilde geri getirmek için göz atma deneyimini özelleştirmek için kullanılır.

Amazon satışları büyümesi, Amazon'un ürün keşfinden satışa kadar satın alma sürecinin tüm yönleriyle ilgili önerileri entegre etme biçimine doğrudan bağlı.

Amazon temsilcisinin söylediği gibi: "Misyonumuz müthiş ürünleri çarpıcı bir şekilde keşfetmelerini sağlayarak müşterilerimizi memnun etmektir. Bunun her gün gerçekleştiğine inanıyoruz ve bu bizim en büyük başarının metriğidir. "

Daha fazlası için, Amazon e-postayla öneriler sunar. En iyisi, bu alıcıların olası alıcı sayısına rağmen kişisel olarak görünen e-postalardır. Amazon e-postaları kullanıcının satın alma ve tarama davranışına dayanır.

Amazon, önerilerin doğruluğunu kendileri arıtmak dışında düzenli olarak düzenli alışveriş yapanların yeni yollarını araştırıyor. Amazon, daha önce toplu halde satılan ve bireysel olarak gönderilmesi çok pahalıya mal olan ürünleri satmaya başlamıştır. Müşteriler, ancak bu ürünlerin toplam satın alma fiyatı 25 TL'den yüksekse sipariş verebilir. Bir sipariş bu fiyatlandırma eşiğini aşarsa, bu tür ürünler aktif olarak önerilebilir.

Ardından, Amazon araştırmacıları Amazon'a daha fazla kâr getiren daha fazla ürün sipariş ediyorlar.

Amazon'un öneri motoru nasıl işliyor?

Bu konu hakkında web'de çok fazla tartışma var ve tüm tüccarlar farklı düşünüyor. Bu soruna yönelik bazı kelimeler de söyleyelim.

Şu anki Amazon öğeler arası işbirliği filtreleme yüz binlerce müşteri ve ürün ölçeklendirir. Gerçek zamanlı olarak yüksek kaliteli öneri üretir.

Amazon filtreleme, kullanıcının satın aldığı ve derecelendirdiği ürünlerin her birini benzer ürünlerle eşleştirir. İkinci aşamada, özdeş ürünleri kullanıcı için bir öneri listesine eşleştirir.

Amazon öneri sistemi, Amazon'ların ortalama sipariş değerini ve her bir müşteriden elde edilen kârı artırmasına yardımcı olan her müşteri için kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi yaratmanın etkili bir yoludur.

Resmi Amazon istatistiklerinin gösterdiği gibi, öneri sistemi çalışır. Şirketin bildirdiği üzere, ikinci mali çeyrekte ortalama satış sayısı 12,83 milyar dolara yükselirken, geçen yılın aynı döneminde 9,9 milyar dolardan yükseldi. Bir önceki yılın Amazon yüksek geliri, satın alma sürecinin tüm aşamalarında tümleşik önerilerin yüksek fayda sağladığını gösteriyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport