Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon sıralama algoritması tarafından dikkate alınan ana faktörler hangileridir?

Amazon'da kendi e-ticaret işletmenizi çalıştırıyorsanız, Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) orijinal konseptini zaten bildiğinizden emin olmalısınız. Çok zahmetli görünebilir, ancak her büyük arama motoru (Google'ın kendisi gibi Yahoo, Bing, vb.) De kendi sıralama algoritması vardır. Yine de, orada satan çok fazla çevrimiçi girişimci, Amazon sıralama algoritmasının varlığından habersiz. Bu sebeple aşağıda, Amazon sıralama algoritmasının bahis yaptığı başlıca faktörleri göstereceğim, bölümlere göre ürün listeleme optimizasyonunuzun ana unsurları ile destekleniyoruz. Bu şekilde, ürün sayfanız için kaliteli bir içerik oluşturmayı anlayacaksınız. Sonuçta, en çok satan öğeler arasında listelenen Amazon aramasının üstündeki ürün tekliflerinizi bulmak için. Amazon arama sıralamasını belirleyen temel faktörler aşağıda belirtilmiştir: Ürün sıralamasında, Amazon arama sıralamasını belirleyen temel faktörlerden bazıları aşağıda belirtilmiştir. Bunların hepsini bilmek, maksimum satış performansı için ürün listeleme optimizasyonunuzla nelerin yapılması gerektiğini anlamanıza yardımcı olur ve çevrimiçi görünürlük kesinlikle yeni bir dereceye yükselmiştir.

Ürün Başlığı

Ürününüzün başlığı, Amazon ürün sayfanızın, orada SEO için en önemli öneme sahip ilk bölümüdür. Standart arama motorlarında olduğu gibi, Amazon sıralama algoritması ana başlık etiketinden büyük ölçüde etkilenmektedir. Bu şekilde, azami hedefli anahtar kelimelerinizi ve ana kuyruklu arama kombinasyonlarınızı, çevrimiçi aramaya azami oranda maruz kalma olasılığı için kullanmak için elinizde 500 karakter kaldı.

Bullet Points

Ürün sayfanızın ürün başlığının hemen altında bulunan bir sonraki bölümüdür. Bu gerçeği ispatlayacak resmi bir delil bulunmamakla birlikte, kurşunlanma noktaları dönüşüm sürecinizde büyük etkiye sahip olabilir. Ürününüzün temiz ve açık bir özetini sunarak, madde imi noktaları, bazılarını, en iyi taraftan satışa sunulan ürününüze sahip ana hedef anahtar kelimelerinize dahil etmek için harika bir yerdir.

Ürün Açıklaması

Amazon sayfanızın ziyaretçinin görebileceği son bölümü ürün açıklamasıdır. Aslında, mermi listesinin daha genişletilmiş bir versiyonu. Dahası, Amazon sıralama algoritmasına göre, bu bölüm teknik olarak en azından doğrudan kullanıcı deneyimi amaçlarıyla gereksiz. Yine de, tamamen doldurulmuş bir ürün açıklamasına sahip olmak son derece önemlidir. Elbette, Amazon'da iyi derecelendirilmek istiyorsanız.

Arka plan Anahtar Kelimeleri

Arka plan anahtar kelimelerinin ve arama terimlerinin bu bölümü aslında ziyaretçileriniz için görünür değildir. Ancak bu bölüm, yalnızca sıralamanız amacıyla, alakalı anahtar kelimelerinizin geri kalanını taşımak üzere özel olarak hazırlanmıştır. Bu şekilde, Amazon arka uç anahtar kelimelerinin henüz ürününüzün başlığına veya ürün açıklamasına yerleştirilmemiş olan tüm hedef anahtar kelimelerinizi koymak için en iyi yer olduğunu unutmayın. En yakın arka plan anahtar kelimelerinin bir kısmının, ürün başlığındaki, açıklamalarınızda veya madde işareti listelerindeki başarısız anahtar kelimelerin başarıyla yerini alması için, biraz zaman içinde geri dönüp makul bir fırsata sahip olacaksınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport