Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Web Sitesinden Verileri Nasıl Çıkartacağını Açıkladı

Web sızdırma, aynı zamanda web veri çıkarma olarak da bilinir, Internet'ten bilgi ayıklamak için kullanılan bir tekniktir. Web kazıma araçları, Köprü Metni Aktarım Protokolünü kullanarak web sitelerine erişir ve verileri birden fazla web sayfasından ayıklamamızı kolaylaştırır. Belirli web sitelerinden bilgi toplamak ve kazmak isterseniz aşağıdaki web kazıma yazılımını deneyebilirsiniz.

1. 80 ayak

En iyi veri çıkarma araçlarından biridir. 80 bacak, kullanıcı dostu arayüzü ile ünlüdür. Verileri belirler ve ihtiyaçlarınıza göre yapılandırır. Gerekli bilgileri saniyeler içinde getirir ve aynı anda çeşitli görevleri gerçekleştirebilir. 80 ayak, PayPal, MailChimp ve Facebook'un ön seçimidir.

2. Spinn3r

Spinn3r ile, verileri alabilir ve tüm web sitesini kolaylıkla kazabiliriz. Bu araç, sosyal medya web sitelerinden, haber merkezlerinden, RSS ve ATOM yayınlarından ve özel bloglardan verileri çıkarmaktadır. Verileri JSON veya CSV formatlarında kaydedebilirsiniz. Spinn3r, verileri 110'dan fazla dilde sıyırır ve dosyalarınızdan  spam  kaldırır. Yönetici konsolu, tüm site kazınırken botları kontrol etmemize izin verir.

3. ParseHub

ParseHub, çerezleri, yönlendirme, JavaScript ve AJAX kullanan web sitelerinden verileri çakar. Kapsamlı bir makine öğrenme teknolojisi ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. ParseHub web belgelerinizi tanımlar, bunları sıyırır ve istenilen formatta çıktı sağlar. Bu araç, Mac, Windows ve Linux kullanıcıları tarafından kullanılabilir ve aynı anda en çok dört tarama projesini idare edebilir. 

4. Import.io

 En iyi ve en kullanışlı  veri kazıma  yazılımından biridir. Import.io son teknoloji ile ünlüdür ve programcılar ve programcılar için uygundur. Birden fazla web sayfasından verileri silmeye ve CSV ve JSON formatlarına dışa aktarır. Bir saat içinde 20.000'den fazla web sayfasını sıyırıp çıkabilir ve import.io, Windows, Linux ve Mac kullanıcıları için ücretsiz bir uygulama sunar.

5. Dexi.io

Web sitesinin tamamını çıkartmak istiyorsanız, Dexi.io'yu denemelisiniz. En iyi ve en kullanışlı veri kazıyıcılardan ve tarayıcılardan biridir. Dexi.io, Cloud Scrape olarak da bilinir ve dakikada yüzlerce web sayfasını işleyebilir. Tarayıcı tabanlı sürüm, tarayıcıları kurar ve verileri gerçek zamanlı olarak ayıklar. Veriler çıkartıldıktan sonra, Box.net veya Google Drive'a kaydedebilir veya doğrudan sabit sürücünüze indirebilirsiniz.

6. Webhouse.io

Bu tarayıcı tabanlı uygulama, verilerinizi rahatça yapılandırır ve düzenler. Webhouse.io en çok veri sürünme özellikleri ve makine öğrenme teknolojisi ile ünlüdür. Bu hizmetle, tek bir API'da farklı kaynaklardan büyük miktarda veri tarayabilirsiniz. Bir saat içinde binlerce web sitesini sıyırma kapasitesine sahiptir ve kaliteden ödün vermez. Veriler XML, JSON ve RSS formatlarına aktarılabilir.

7. Görsel Kazıyıcı

Bu kullanışlı ve kullanıcı dostu bir veri çıkarma yazılımıdır. Visual Scraper ile verileri gerçek zamanlı olarak alabilir ve JSON, SQL, CSV ve XML gibi formatlara dışa aktarabilirsiniz. En iyi nokta-ve-tıkla arayüzü ile bilinir ve hem PDF hem de JPG dosyalarını sıyırabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport