Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları Hakkında Bilmeniz Gereken Bir Kazıyıcı Programın Özellikleri

Bir kazıyıcı programı, farklı web sayfalarından otomatik olarak veri veya içerik ayıklar. HTML belgelerini, PDF dosyalarını ve metin belgelerini kolayca okuyabilir ve gereksinimlerimize göre yararlı ve anlamlı bilgileri sıyırır. Geliştiriciler, çeşitli görevleri yerine getirmek için kazıyıcı programlar kullanır. Temel olarak dinamik web sitelerini ve sosyal medya sitelerini yararlı bilgiler edinmek ve okunabilir bir biçimde dönüştürmek için hedeflerler. Internet'te yüzlerce ila binlerce sıyırma programı var ve bunların hepsinde belirgin özellikler ve özellikler var.

Burada, sıyırıcı programınızın sahip olması gereken en şaşırtıcı özellikleri tartıştık.

1. Farklı iplerde verileri çıkarın:

Seçtiğiniz programın farklı iş parçacıklarıyla bilgi çıkarabildiğinden ve aynı anda birden fazla görev gerçekleştirebildiğinden emin olun. Import.io ve Kimono Labs, web sayfalarını taramak ve verileri toplamak için kullanılan iki kazıma hizmetidir. Birden çok iş parçacığı çalıştırıyorlar ve tarama deneyiminizi eşi olmayan yapıyorlar. Verileri  30 web sayfasına kadar kazıyabilir ve zaman ve enerjinizden tasarruf edebilirsiniz. Programınız mükemmel bir performans sağlıyorsa, istenen verileri sıyırmayı seçebilirsiniz. 

2. Web sayfalarını hızla yükleyin:

Sıyırıcı programınızın sahip olması gereken en belirgin özelliklerden biridir. Web sayfalarınızı hızlı bir hızda yüklerseniz, anında seçmeniz gerekir. ParseHub, farklı sitelerden bilgi alan ve kullanıcıları için kaliteli sonuçlar sağlayan yararlı bir sıyırma hizmetidir. Ayrıca, AJAX gibi zaman uyumsuz istekleri oluşturur ve işinizi kolaylaştırır. Böyle bir program, işletmeler ve programcılar için yararlıdır. Farklı HTML belgelerinden ve PDF dosyalarından içerik çıkartmanın yanı sıra birden çok görüntü ve video dosyasını hedefleyebilirsiniz. 3. Sosyal medya sitelerinden bilgi alın:

Verileri dinamik sitelerden, haber yayınlarından ve seyahat portallarından toplamak ve kazmak kolaydır. Fakat sıyırıcı programınız Facebook, LinkedIn ve Twitter'dan bilgi alıp alabilirse, denemelisiniz. Easy Web Extract, acemi kullanıcıların sosyal medya ağlarından kolayca ve rahat bir şekilde bilgi toplama imkânı veren güçlü bir sıyırıcıdır. Ayrıca farklı Facebook topluluklarını işleyebilir ve LinkedIn'ten kullanıcıları için anlamlı veriler sızar.

4. Projeleri her zaman otomatikleştirir:

 İyi bir kazıyıcı programı kullanıcılarının projelerini otomatikleştirir ve zaman ve enerjiden tasarruf sağlar. Octoparse, programcılar ve işletmeler için mükemmel bir seçenektir. Veri çıkarma projelerinizi zamanlayabilir veya bu hizmetin  web hurda  görevlerini tek başına yapmasına izin verebilirsiniz. Windows, Linux ve Mac gibi neredeyse tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleri ile uyumludur.


5. Verileri Herhangi Bir Biçime Dışa Aktar:

IWebTool Link Extractor ve Link Extractor ile istediğiniz verileri ayırabileceğiniz gibi favori formatınıza dışa aktarmanız da mümkün değildir. Temel olarak CSV, XML, Erişim, HTML, SQL Server ve MySQL'i destekler ve doğru ve güvenilir sonuçlar sağlar. Ayrıca ODBC bağlantısıyla herhangi bir Veritabanı hedefine sonuç gönderebiliriz. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için uygundur ve aynı anda çok sayıda web sayfası sıyırır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport