Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gerçekten işe yarayan bazı Amazon ürün anahtar kelimelerini hızlı bir şekilde alabilir miyim?

İşte gerçekten işe yarayan Amazon ürün anahtar kelimeleri için dört temel araçtan oluşan bir kısa listesidir. Aşağıda AMZ Tracker, Anahtar Kelime Müfettişi, Kapsam ve Unicorn Smasher'ı göstereceğim. Her birini test ettim, bu yüzden hepsinin kanıtlanmış olduğunu söylemeye cesaret ediyorum. Amz Tracker, muhtemelen en etkili Amazon ürün anahtar kelimelerini izlemek ve tespit etmek için en iyi araçtır.


Bu araç hem acemi satıcılar için çok yararlı olacak hem de mesleki tüccarlar birkaç yıldır orada çalışıyorlardı. Bu, AMZ Tracker'ı kullanarak, orada alışveriş yapanların en çok kullandığı ana anahtarları izleyemezsiniz, ancak en yakın rakiplerinizin tam olarak ne miktarda sattıklarını da görebilirsiniz. Dahası, bu araç Amazon ürün anahtar kelimelerinin çok ötesine geçiyor; dahili On-Page Analyzer özelliği ile ürün listelemelerinizi geliştirmeye her zaman yeriniz olacak. Sonuçta, Amazon'da alakalı ürün aramasının en üstünde görüntülenmesi.

Anahtar Kelime Müfettişi

Anahtar Kelime Müfettişi, Amazon ürün anahtar kelimelerinde çalışmak için yalnızca tek bir araç değildir. Aslında, Ters ASIN Anahtar Kelime Aracı (belirli bir ASIN'in sıraladığı anahtar kelime önerileri), Anahtar Kelime Eğilimleri Aracı (alıcı anahtar kelime, en çok satılan ürün ve ilgili arama önerileri), Dizin Oluşturma Test Cihazı (hızlı arama terimi) gibi farklı anahtar kelime araştırma araçlarının tam bir setidir. ürün listelemelerinizin hedef pazar kitlesi tarafından iyi göründüğünden emin olmanız için en iyi prosedür), Amazon Öneri Aracı'nı (yalnızca sizin için önerilen en umut verici uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve arama kalıplarını arayın) ve Amazon Arama Terimleri Optimize Edici Aracı'nı (çevrimiçi aramada ürün listeleme pozlamanızı iyileştirmek için).

Kapsam

Kapsam, Amazon ürün anahtar kelimelerinde araştırma yapmanıza yardımcı olmak için iyi bir araçtır. En güçlü yanları arasında bu araç, en yakın piyasa rakiplerinizin sıralamasında en iyi performansı gösteren anahtar kelimeleri tespit etmek için son derece yararlıdır. Buna ek olarak, Kapsam şu anda popülerlik kazanıyor ve sizin için de önerilen bazı umut verici anahtar kelimeleri tespit etmenize yardımcı olabilir. Sonunda, bu araç PPC kampanya optimizasyonu söz konusu olduğunda da harika ve yalnızca sınırlı bir rekabet içinde oldukça karlı marjlar arıyor. Ve unutmayın ki, bu araç, işleri daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için eşit derecede yardımcı olabilir - risk yönetim özelliği ile Scope, FBA'dan sonra makul bir şekilde beklenen tahmini aylık gelir, satış hızı ve net kar gösterebilir (Amazon Tarafından Gerçekleştirilir) giderleri.

Unicorn Smasher Unicorn Smasher, Amazon ürün anahtar kelimelerinde çalışmak için izleme aracı için çılgınca bir isim, ancak yine de orada hakim olmaya başlamak için mükemmel bir araç olarak biliniyor. Genel olarak ele alındığında, bu çok yönlü araç, fiyatlar, en çok satılanlar sıralamaları, satış tahminleri, müşteri yorumları, kolay yönetim ve en son gelir tahminleri hakkında kapsamlı veri analizi konusunda size yardımcı olabilir. Unicorn Smasher'ı, bir zamanlar ve herkes için zorla çalıştırıldığı rasgele varsayımları unutmak için kullanın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport