Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki en çok arama yapan satıcılardan biri olmak için nasıl bir tercih yapın?

Muhtemelen Amazon'da en çok arama yapan satıcılardan biri olma hakkında hiçbir tartışma, otomasyon olarak bilinen e-ticaret başarısının önemli bir parçası olmaksızın mantıklı olacaktır. Aşağıda Amazon'da üç güçlü otomasyon yolunu hızlıca uygulayacağım - kendinizi Amazon'daki en çok arama yapan satıcılar arasında listelendiğini görmek için gereken ürün anahtar kelime araştırması ve ürün yeniden fiyatlandırma.

Anahtar Kelime Araştırma

Doğru anahtar kelimelerle ilgili soru ve bunları nasıl bulacağınız muhtemelen Amazon'daki acemi satıcılar için en sık rastlanan konu; son zamanlarda Google arama için orijinal SEO'dan aktarıldı. Amazon'da varsayılan bir anahtar kelime araştırma aracı olmadığını göz önünde bulundurduğunuz için, kısa cevap, şu madde işaretiyle başarıyla gerçekleştirebilmenizdir:

  • Popüler bir kök anahtar kelimeyi tanımlamak için Google Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanın.
  • Bu anahtar kelimeyi Amazon ürün arama çubuğuna koyun.
  • Bireysel durumunuza ilişkin büyük resmi oynatmak için arama önerileri bölümüne bakın.

Tahmin edebileceğiniz gibi elle yapmak, Amazon'da en çok arama yapan satıcıların kullandığı tek bir anahtar kelime veya uzun kuyruk cümle için bile büyük bir iş olacaktır. Peki, bununla ne yapılabilir? Otomasyon göz önüne alındığında, oradaki başarılı bir satıcı olma yolunda şu anahtar kelime araştırma araçlarından birini kullanmanızı öneririm:

  •  KTD Amazon Kelime Aracı  - ücretsiz bir araçtır uzun kuyruklu anahtar kelime arama önerileri ile bile size yardımcı olabilir. Aradığınız tüm niş ve ürünle alakalı anahtar kelimeler için Amazon arama kutusunda görülen sorguları otomatik olarak tarayarak vererek çalışır.
  •  Tüccar Anahtar Kelimeler  - Amazon anahtar kelime araştırma ile size yardımcı olmak için başka bir prim alternatifidir. İşin aslı, bu araç tüm verileri yalnızca Amazon'dan değil aynı zamanda büyük arama motorlarından (Google'ın kendisi gibi Yahoo ve Bing'den de alanlar) çeken sistemi kullanıyor. Bu yolla, Merchant Keywords, Amazon'daki eşleşen arama sorgularını birleştirmek için algoritmayı kullanır ve size en olası trafik tahminlerini verir.

Ürün Repricing

Amazon'da Buy Box'u en az birkaç kez kazanmayı başarmış olanların zaten bu sorun. Yani, yakınınızdaki herhangi bir rakip, listelerinizi daha iyi performans gösterecek ve Amazon Satın Alma Kutusu'ndaki en iyi arama satıcıları arasında görülebilecek her zaman aynı taktikleri kullanabilir; önünüzde yer almak için sizi az miktarda azaltabilirsiniz. İşte burada, ürün yeniden fiyatlandırma araçları devreye giriyor. Şahsen Repricer Express'i başka bir şeyden önce denemenizi öneririm. Bu araç, şu anda piyasada bulunan en duyarlı ve geniş hacimli repricer'lar arasında yer alan çok kolay bir arayüze sahiptir. Nasıl çalışır? Basitçe söylemek gerekirse, bu araç, bir Amazon ürün satışı için birden çok ürün listeleme veya çok fazla ürün varsa, sahip olması gerekir. Aslında, iyi performans gösteren yeniden fiyatlandırma yazılımı olmadan Amazon'daki gerçek bir kıyasıya rekabetin üstünde kalmak için başka bir yol yok. Dahası, bu çözüm, her zaman en iyi önerilerim arasında yer alıyordu, esas olarak düz bir aylık oranı olduğundan, komisyondan ötürü herhangi bir can sıkıcı ücret ödemeden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport