Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ana hedef anahtar kelimeleri doğru şekilde seçerek Amazon'da daha fazla satmak nasıl?

Amazon'da nasıl daha fazla satacağınızı bilmek istiyorsanız - Amazon üst satış anahtar kelimelerini ve uzun kuyruk kombinasyonlarını seçmek için bu kesin kılavuz sadece sizin için! Herkes, doğru arama terimleri için ürün sayfası optimizasyonunun yayınlanmasının, orada e-ticaret ticaretinin büyüyen temel bileşenleri olduğunu bilir. Bununla birlikte, bir şey biliyor olsanız bile, bunun mutlaka bunu pratikte doğru şekilde yapabildiğiniz anlamına gelmez. Aşağıda, esas hedef anahtar kelimeler için ürün sayfası optimizasyonunuzun aşağıdaki temel özelliklerine göre Amazon'da daha fazla nasıl satacağınızı size göstereceğim. Haydi başlayalım.

Aşağıda, Amazon ürün sayfası optimizasyonunun aşağıdaki omurga öğeleri hakkında her şeyi göreceğiz: Amazon Hakkında Daha Fazla Bilgi - Amazon Optimize Etme Rehberi ana hedef anahtar kelimeler ve uzun kuyruk arama ifadeleri. Daha derinlemesine bir anahtar kelime araştırmasına ne kadar öncelik verilmelidir? Hangi anahtar kelimeler ana hedef olanlar olarak sayılır? En önemli anahtar kelimelerinizi koymak için en iyi yer hangileri? Ürün sayfası optimizasyonunuzda hangi anahtar kelimelerin kullanılması gerektiğini nasıl öğrenebilirsiniz?

Bir tanımla başlayalım

Amazon bakış açısından, satışa sunulan ürün teklifleriyle uğraşan büyük bir arama motoru olarak, "anahtar kelime" terimi, ya tek bir anahtar kelime, kuyruk kombinasyonunu kullanarak, canlı bir alışveriş yapan kişi, oradaki arama çubuğuna girmek için kullanıyor. Genel olarak ele alındığında, anahtar kelimeler için genel arama optimizasyonu, büyük arama motorları (Google'ın kendisi gibi) ve Amazon için A9 sıralama algoritması için çok benzerdir.

Amazon ve Anahtar Kelimeler

Amazon'da daha fazla satmak için ne yapmalıyım? Konu, cevabın aynı anda oldukça basit ve gerçekten zorlu olabilmesi. Genel olarak ele alındığında, Amazon'daki her acemi satıcı, doğru hedef anahtar kelimelere yönelik ürün listeleme optimizasyonu yoluyla, üzerinde bulunan ürün aramasının tepesine tırmanabilir. Elbette, yapılması daha kolay diyecek, ancak potansiyel bir müşteri, alakalı anahtar kelimeyi araştırarak ürün teklifinizi bulamazsa, doğru olarak sizin tüm çevrimiçi işinizle ölçülebilir bir ilerleme sağlamayacaksınız.

Ana Hedef Anahtar Sözcüklerinizi Nerede Bulacaksınız?

Sanki zekâsızlık gibi gözükebilir, ancak en önemli anahtar kelimeleri dahil etmenin ilk sırası, ürün listelemenizdir. Yani, anahtar kelimelerinizi birincil ürün sayfası bölümlerine koymanızın yanı sıra önemlerinin azalan bir sırası (Ürün Başlığı, Ürün Açıklaması, Madde İmini Noktaları Listesi, İmaj Alt Etiketleri gibi) koymanız gerekir. Bu şekilde, Amazon'un A9 arama sıralama algoritması, ürün listelemenizi inceleyecek, bu ana hedef anahtar kelimeleri ve uzun kuyruk arama kombinasyonlarını bulacak ve nihayet karar vermek için - hangi öğeler aramalarının ürün sayfalarınızla en iyi ilişkili olduğunu ve tekliflerini ilgili SERP'ler listesinde tam olarak nerede gösterebilirim.

Anahtar kelimelerinizi kullanmak için ikinci sırada "arama terimleri" adı verilen belirli bir bölüm var. Bu bölümler, yeni bir ürün listesi oluşturduğunuzda her zaman Amazon tarafından gösterilir. Basitçe söylemek gerekirse, daha alakalı aramaları yönünüze gösterecek şekilde kabul edebileceğiniz herhangi bir şeyle doldurmanız için size 50 karakterlik beş alanın bir seti sunulacaktır. Bu alanların aslında Amazon'daki canlı alışverişçiler tarafından görülmediğini göz önüne alarak, sıralamada yalnızca amaçlar için kullanılıyorlar. İşte Amazon'da daha fazla satmaktır - öncelikle, bu arka plan bölümlerini akıllıca kullandığınızdan emin olun, böylece maksimum sıralama potansiyelinden en iyi şekilde yararlanacaksınız..Her şeyi yerine getirmek için bu bölüme daha da dikkatli olmanız yeterlidir. Orada hangi amaçla ve hangi amaçla çalıştığınızı tam olarak bilmelisiniz - konuyla ilgili derinlemesine araştırma yapmaktan ve arka uç arama terimleri konusuyla ilgili en az birkaç adım adım talimatları okumaktan çekinmeyin.

Birinci Adım: Beyin Fırtınası

Buradaki ilk adımınız, büyük bir kitaba sahip olmaktır



Ana hedef anahtar kelimelerinin resmini ve genel arama hacmini, satışa sunduğunuz belirli bir ürün grubuyla ilgili bir kullanım sıklığı ile anlayın. Benim için gelince, Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanmanızı öneriyorum; ilk anahtar kelime araştırmanız için harika bir başlangıç noktası haline gelebilir. Asıl arama verileri esas olarak, Amazon'un kendisi gibi herhangi bir çevrimiçi pazara odaklanmak yerine İnternetin her köşesinden çekiliyor. Bu yüzden, Anahtar Kelime Planlayıcı aracını kullanmanız daha iyi olur - en azından hassaslaştıracağınız ana hedef anahtar kelimelerin ilk listesini şekillendirmek ve biraz sonra kullanın.

İkinci Basamak: Rafineri

Daha sonra, ana anahtar listenizi kesinlikle kısa bir anahtar listesine çevirmek için özel olarak hazırlanmış bir anahtar kelime aracını seçmeniz gerekecek. Yani, her anahtar kelime için gerçek eğilimlerini ve oradaki uzun kuyruk kombinasyonlarını anlamalısın, yalnızca zorunlu arama ifadelerini tutmak ve geri kalan umut olmayan kelimeleri ortadan kaldırmak için. Bana gelince, Amazon'da nasıl daha fazla satış yapacağını gerçekten bilen büyük bir oyuncu olmak için, KeywordInspector, KeywordTool.io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit veya MerchantWords gibi çevrimiçi araştırma çerçeveleri ve çerçevelerden birini kullanmanızı öneriyorum. . Bu araçların her biri, bir kanıtlanmış performansa sahiptir, bu yüzden hangisinin seçeceği aslında size kalmıştır.

Üçüncü Adım: Yerleştirme

Ana anahtar listenizi kısaltınca kısa ve kullanışlı bir pratik kontrol listesine koyun, şimdi son işlemi yapın. Geri kalan anahtar kelimeler için optimize edilecek ürün sayfanızın ana bölümleri şunlardır:

  •  Ürün Başlığı  - en önemli anahtar kelimelerini alaka düzeyinin azalan sırasına göre taşımak için tasarlanmıştır ve kullanım sıklığı (önemi).
  •  Bullet Points Listesi  - dikkat edin, çünkü bu bölüm birincil özellikleri ve avantajları kısa ve özlü bir listeyle sunmak için tasarlanmıştır; mümkün olduğunca anahtar kelimeler.
  •  Ürün Açıklaması  - Önceki bölümün daha genişletilmiş bir örneği olarak, ürün açıklamanız kalan anahtar kelimelerinizin kalan kısmını ve uzun kuyruk arama ifadelerinizi oraya eklemek için mükemmel bir yerdir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport