Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanının Web Kazımasında Bazı Zorlayıcı Sorunlar

Son birkaç yıldır, XBMC destek ekibi sadık müşteriler otomatik olarak medya ve veritabanları düzenleme özelliğini kullanıyor. Samimi olmak için, XBMC'nin ortamınızı ve film veritabanınızı tutmak için kullandığınız programlarla ilgili hiçbir sorunu yoktur. Bilgileriniz için, film veritabanlarını otomatik olarak düzenlemeniz XMBC'nin pazarlama sektöründeki en baskın özelliğidir.  Web sitesi kazıyıcı , medya ve video tercihlerinizle ilgili verileri favori ve önemli sitelerden çıkartan ve daha sonra gönderen otomatik bir betiktir. Yeni başlayanlar için XBMC'ye bilgi. Henüz fark etmemiş olan sadık kullanıcılar için XBMC, meta veri bilgilerini toplayan ve ihtiyaçlarınıza uygun film kaplayan dahili web sitesi kazıyıcıdan oluşur.

XBMC düzenli olarak, en fazla sadık müşterilere hizmet etmek için dahili web sitesi sıyırıcılarını rafine eder ve günceller. İhtiyaç duyulursa, XBMC, film meraklılarının fan sanatını tanımasına ve hızla kaplamasına yardımcı olmak için yeni özellikler eklemiştir. Dahili web sitenizin kazıyıcı sürümünü ve veritabanınızı güncellemek için 'İçeriği Ayarla' seçeneğine gidin ve yeni şartlar ve koşulları kabul edin.

Film kütüphanelerini nfo dosyalarına aktarma

İyi bir sadık kullanıcı nfo yöneticilerini medya tercihlerini organize etmek için kullanıyor. Resmin ve meta veri açıklamanızın yedeğini oluşturmaya mı çalışıyorsunuz? XBMC bu seçeneği tamamen desteklemektedir.

Favori kütüphanelerinizi nfo dosyalarına aktarmak için 'Videolar Ayarları' altındaki 'Video Kütüphanesini Dışarı Aktar' düğmesini tıklayın. Çoklu veya tek veri, meta veriler ve resimlerinizi dışa aktarın. Bu, kitaplıklarınız için nfos oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

XBMC'nin veritabanlarına katkıda bulunmak

XBMC, potansiyel ve sadık kullanıcıların katkılarından oluşan çevrimiçi tabanlı bir topluluktan oluşmaktadır. XBMC'nin veri tabanı, kullanıcıları en sevdikleri film özetlerinin, resimlerinin ve günlük şovların katkılarına teşvik etmek için çalışır. Şu anda, XBMC portalı sadık müşteriler sayesinde zengin servet ve özet içermektedir. Bu web sitesi kazıyıcılarını kullanmak için, sitenin iletişim kutusunun altındaki 'İçeriği Ayarla'yı tıklayın.

XBMC, blogculara ve son kullanıcılara danışmanlık hizmetleri sunan, kullanıcı dostu bir çevrimiçi destek ekibinden oluşur. Bununla birlikte, XML ile ilgili bilgiye sahipseniz, XBMC'nin web sitesi kazıyıcılarını korumaya yardımcı olabilirsiniz. Film kapaklarını ve kütüphanelerini içe aktarırken herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalırsanız, yardım için destek ekibi ile konuşmaya başlayın.

XBMC Wiki ve web sitesi kazıyıcı editöründeki öğreticileri kullanarak sorunu giderebilirsiniz. Deneyimli kullanıcılara şaşırtıcı ekran görüntüleri oluşturmak için bir web sitesi kazıyıcı kullanarak kolay bir iştir. Bununla birlikte, deneyim yeni başlayanlar için biraz heyecanlı olabilir. Çevrimiçi pozlamanızla yeni başlayanlara kaydetmek için uzmanlığınız ve eğitimlerinize katkıda bulunun.

Web süpürücüleri, blogcuların ve film tutkunlarının arzulanan kütüphanelerine ulaşmalarında önemli rol oynamaktadır. Kazıyıcılar, meraklıların mevcut medya ve film kütüphanelerine zorluklarla karşılaşmadan kaydırmalarını sağlar. Veri yönetiminin çevrimiçi projenizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Müşterinin ihtiyaçlarını ve özelliklerini karşılayacak verileri elde etmek için web sitesi kazıyıcılarını kullanabilirsiniz. XBMC'nin en güçlü özelliklerini programlarınızın veritabanını organize etmek ve yönetmek için de kullanabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport