Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Güçlü Bir Web Kazıma Aracı Öneriyor

 SEO Spider Tool, nispeten yeni bir veri kazıma ve tarama uygulamasıdır. web sayfalarınızı ve anahtar yerinde unsurları getirerek sayfanızdaki ve sayfa dışı SEO'larınızı daha kolay analiz etmenizi sağlar. Bu programı ücretsiz indirebilir veya gelişmiş özelliklerden yararlanmak için premium planını seçebilirsiniz.

SEO Spider Tool ile ne yapabilirim?

SEO Spider Tool, diğer normal veri kazıma veya çıkartma programlarının aksine, esnek, hızlı ve kullanımı kolaydır ve sonuçları gerçek zamanlı olarak analiz etmenize olanak tanır. Veri toplar ve CEO'ların bazı bilinçli kararlar almalarını sağlar. Avantajlarından bazıları aşağıda açıklanmıştır.

1. Kırık Linkler

SEO Spider Aracı'nı kullanarak, web sitenizde kırık bağlantılar bulabilir ve web sayfalarınızı taramanızı kolaylaştırabilirsiniz. Bu program bir siteyi anında tarar ve 404 gibi bağlantıları bulur. Ayrıca, kırık bağlantıları onarır ve sunucu hatasının yerini belirlemeye yardımcı olur. Böylece, SEO Spider Tool, hepsi-bir-bir veri çıkarma ve web tarama aracıdır. URL'leri bulur ve anında sizin için sabit tutar.

2. Sayfa Başlıklarını ve Meta Verilerini Çözümle

Tarama işlemi sırasında sayfa başlıklarını ve meta verilerini kolayca analiz edebilirsiniz. SEO Örümcek Aracı, meta açıklamalarının kalitesini izler ve hataları, eksik kelimeleri, kısa veya uzun satırları veya web sitenizdeki çoğaltılan içeriği tanımlar.

3. XPath

Artık SEO Spider Tool'u kullanarak web sayfalarının HTML'lerinden veri toplayabilirsiniz. CSS Path ve XPath, çalışmalarınızı diğer benzer veri çıkartma ve tarama programlarından daha kolay ve daha iyi yapar.

4. XML Site Haritaları Oluşturun

SEO Spider Aracı'nı kullanmanın bir diğer yararı da meta etiketleri, başlıklar, fiyatlandırma sitelerindeki bilgileri ve birkaç dakika içinde kazınmış verileri alır. kullanıcılar için XML site haritaları üretir ve gelişmiş yapılandırma ayarlarıyla birlikte gelir.Sitenizin frekansını ve yükleme hızını değiştirebilir ve sıralamasını anında iyileştirebilirsiniz.Ayrıca, bu araç seçim için farklı site haritası şablonları sunar.

5 Google Analytics Hesabınızla entegrasyon

SEO Spider Tool'u Google Analytics hesabınıza bağlayabilir veya entegre edebilir ve faydalı verilerini alabilir, hemen çıkma oranını, konuşmaları ve web sitenizin oturumlarını iyileştirebilirsiniz. çıkarılan bu araç w İthalat yayınlanmasını sağlar ve İnternet'te gelir elde etmenize yardımcı olur.

6. İnceleme Robotlar ve Yönergeler

Artık herkes için SEO Spider Aracı sayesinde robots.txt, X-Robots etiket yönergeleri ve meta robotlar tarafından engellenen URL'leri görüntülemek kolaydır. bunu mümkün kılmak. Kırık URL'leri otomatik olarak onarır ve anında istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar.

7. Yinelenen İçeriğini Keşfedin

İnternet'te SEO Spider Aracı'nı kullanarak yinelenen web sayfalarını kolayca keşfedebilirsiniz. Kısmen çoğaltılan içerik otomatik olarak onarılır. SEO Örümcek Aracı, web sayfalarınızın hiçbirinin net üzerine kopyalanmamasına dikkat ederek, sayfa başlıklarınızı, içeriğinizi ve kalite açıklamalarını kontrol eder.

8. Rekabetçi İnceleme

Rakibinizin sitesini incelemek ve onun kazınmış olduğu verileri anlamanız için SEO Spider Tool'u denemelisiniz. Bu, sıralamanızı rakiplerle karşılaştırmanıza olanak tanıyan ve anında faydalı bilgiler edinmenizi sağlayan yalnızca  web kazıma  ve veri tarama programıdır.


View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport