Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt İncelemesi - Çevrimiçi Projeleriniz İçin Web Veri Çıkarma Yazılımı

Web kazıma araçları, web veri çıkarma prosedürünü otomatikleştirir ve herhangi bir web tarayıcısı ile entegre edilebilir. Sadece toplamak istediğiniz veri alanlarını göstermek zorundasınız ve bu araçlar sizin için geri kalanını yapacaktır. Bu şirketler ve uzmanlar için tasarlanmıştır ve teknik beceri gerektirmez. Bu araçlardan bazıları Windows'la uyumludur, diğerleri Linux kullanıcıları için iyidir.

1. 80 bacak

80legs ünlü bir web tarama ve veri çıkarma servisidir. İstenilen sonuçları elde etmek için web taramaları oluşturup çalıştırmanızı sağlar. 80legs, dağıtılmış grid hesaplama ağı üzerine inşa edilmiş ve birkaç dakika içinde değişen web sayfalarındaki verileri silmiştir.

2. ParseHub

ParseHub online projeleriniz için en iyi ve en şaşırtıcı web kazıma yazılımlarından biridir. Farklı web sayfalarından yararlı ve okunabilir veriler ayıklar ve sonuçları Ajax ve Javascript formatlarına aktarır. Bu programı kullanarak, formları arayabilir, açılır listeleri açabilir, farklı sitelere giriş yapabilirsiniz ve haritalar ile tablolardan verileri kolayca çıkarabilirsiniz. Çıktılar JSON ve Excel formlarında sağlanmaktadır.

3. Import.io

Import.io etkili ve güvenilir bir  veri kazıma aletidir . Çokuluslu markalara bağımsız şirketler için uygundur ve akademik araştırmalarınızı ilerletebilir..Gazeteciler için harika ve farklı web sayfalarından bilgi toplamalarına yardımcı oluyor. Bu veri kazıma aracı, ham verileri gerekli formlara dönüştürmenizi sağlayan SaaS ürününü sunar.

4. Dexi.io

Gelişmiş makine öğrenme teknolojisi ile birleşince, Dexi.io harika ve İnternetteki en havalı web kazıma yazılımlarından biridir. Bilgisayar programcısı Henrik tarafından geliştirilmiştir ve verilerinizi kazıma sürecinizi otomatikleştirerek size mümkün olan en iyi sonucu verir. Dexi'nin Akıllı Otomasyon Platformu, Samsung, Microsoft, Amazon ve PwC gibi 20 binin üzerinde şirket tarafından güvenilir.

5. Webhouse.io

Webhouse.io, işletmelerin veriyi etkili ve etkili bir şekilde toplamasına, kazmasına ve düzenlemesine yardımcı olur. Kullanımı kolaydır ve anında ölçeklenebilir sonuçlar sağlayan bulut tabanlı bir programdır. Webhouse.io, Mozenda'ya mükemmel bir alternatiftir ve iş birimi düzeylerinde konuşlandırılabilir. Bu aracı kullanarak sonuçları TSV, JSON, CSV ve XML formatlarında yayınlayabilirsiniz.

6. Scrapinghub

Scrapinghub kullanımı en kullanışlı veri kazıma programlarından biridir. Herhangi bir programlama bilgisi olmaksızın farklı web sayfalarını kazıyıp atmamıza izin verir. Üstelik, Scrapinghub bize web sitelerini birden fazla IP adresinden veya konumlardan tarama gücü sağlar.

7. Görsel Kazıyıcı

Görsel Kazıyıcı resimlerden ve PDF dosyalarından veri ayıklamak için mükemmeldir. Kurumlar ve programcılar için sosyal medya sitelerinden bilgi toplamak zorlaşıyor ancak Visual Scraper, Facebook ve Twitter'dan da veri topluyor. Çevrimiçi tarayıcısı, web sayfalarınızı dizine eklemenizi kolaylaştırır ve sitenizin genel performansını iyileştirir.

8. Outwit Hub

Outwit Hub gelişmiş bir web kazıma uygulamasıdır. Yerel ve çevrimiçi kaynaklardan bilgi toplamak için tasarlanmıştır ve URL'leri, görüntüleri, web belgelerini ve cümleleri tanır, böylece çalışmalarınızı daha kolay ve daha iyi hale getirir. Hem organize olmayan hem de organize formatlarda çıktılar sağlayabilir ve verilerinizi e-tabloların dışına aktarabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport