Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Kazıma Araçları - Semalt Tavsiyesi

Veri kazıması, teknik olmayan insanlar için en karmaşık görevlerden biridir. Bilgiden yoksun oldukları ve Python, Java, Go, JavaScript, NodeJS, Obj-C, Ruby ve PHP gibi dillerden nasıl yararlanacakları hakkında hiçbir şey bilmemesi yüzünden. Programlama, veri biliminin ayrılmaz bir parçasıdır, ancak bazı yeni başlayanlar ve yeni gelenler, yeterli programlama becerisine sahip değildir ve yine de kaliteden ödün vermeksizin web verilerini ayıklamak ister. Bu kişiler için, aşağıdaki  web kazıma  uygulamaları en iyi ve en uygundur.

Kazıyıcı (Google Chrome uzantısı)

Çeşitli programcılar ve serbest çalışanlar eşsiz veri kazıma özellikleri nedeniyle Kazıyıcıyı tercih ediyor. Bu GUI tabanlı veri bilimi aracı hem temel hem de gelişmiş web sayfalarını sıyırabilir ve işinizi kolaylaştırmak için mükemmel makine öğrenme teknolojisine sahip olabilir. Bu platform özellikle Amazon, eBay ve benzeri sitelerden veri çıkarmak üzere tasarlanmıştır ve dahili bir spam algılama özelliğine sahiptir. Bununla birlikte, verilerinizdeki spam'ı kolayca tespit edebilir ve bir iki saniye içinde kaldırılabilir. Daha iyi veri çıkarımı için belirli bir Google API müşteri kitaplığı vardır ve bilgilerinizi kendi veritabanına kaydeder. Verileri sabit diskinize veya başka herhangi bir cihaza da kaydedebilirsiniz.

Import.io

Import.io ile, teknik açıdan yetkin olmak zorunda değilsiniz ve yüksek kaliteli verileri düzenli olarak kazıyabilirsiniz. Bu web çıkarma uygulaması, programcı olmayan ve veri bilimcilerine olan ihtiyacı ortadan kaldırdığını iddia etti. Veri bilimi, istatistik ve matematik, programlama becerileri gerektirdiğini bildiğimiz halde import.io kullanıyorsanız hiçbir şey öğrenmeniz gerekmez. Bu araç hem kişiler hem de işletmeler için uygundur.

Kimono Labs

Kimono Labs, açık kaynaklı stand- tek başına web kazıma yazılımı.Birçok dakika içinde çok sayıda siteyi veri kazıyabilir.Ücretsiz ve ücretli sürümleri gelir ve teknik olmayan bireyler için uygundur.Kimono Labs ile, Python veya başka bir şey öğrenmek gerekmez Programlama dili.Önceden tanımlanmış tarayıcıları, verilerinizi veya farklı web sayfalarınızı dizine eklemenize yardımcı olur.Sadece bu programı indirip başlatmanız ve Kimono Labs'a verilerinizi bir kaç dakika içinde kazıyın. Bulut tabanlı solunum sistemi, farklı cihazlar arasında kolayca ve hızlı bir şekilde bilgi paylaşmanıza olanak tanır. Kimono Labs, işletmeler, gazeteciler, çevrimiçi perakendeciler, telekomünikasyon ajansları ve serbest çalışanlar tarafından geniş çapta kullanılmaktadır.

Facebook ve Twitter API'ları

Büyük veri, çeşitli webmasterlar ve teknik olmayan kişiler için büyük bir sorundur. Böylece, sık sık verilerinin kazınması için Twitter ve Facebook API'lerini kullanıyorlar. API'ler, çeşitli web sitelerinden ve bloglardan yararlı bilgileri elde etmemize yardımcı olur ve verilerin tamamen kazınmasıyla verilerin nasıl düzenleneceği ve kaydedileceği ile ilgili tahminler yapar. En iyi yanı, API'lerin web içeriğini kolay okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde maden çıkartabilmesidir. Kazınmış verilerin güzel bir şekilde görselleştirilmesini sağlar, farklı kategorilere sınıflandırır veya arzularımıza ve gereksinimlerimize göre çeşitli biçimlerde içe aktarırlar. Hiçbir programlama becerisine sahip olmayan teknik biriyseniz, sosyal medya API'lerini kullanmanız gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport