Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Neden ürün listeleme optimizasyonu için Amazon anahtar kelime jeneratörünü kullanmalıyım?

Günümüzde, Amazon'da e-ticaret iş alanların sayısı arttıkça, orada satışa sunulan ürünleriniz için gerçekten de iddialı bir pazar rekabet seviyesi var. Ayrıca ürün sayfalarında ürün aramalarını daha görünür kılmak çok önemlidir. Bu yüzden iyi bir Amazon anahtar kelime jeneratörü ve araştırma aracı (veya çevrimiçi çerçeve) seçmeden başarılı bir satıcı olarak hayatta kalmak neredeyse imkansız. Ancak başka herhangi bir şeyden önce, bir öğrenme parçası ile başlamayı öneririm. Ana hedef anahtar kelimeleriniz neden önemli? İyi, görelim bakalım.

Amazon Anahtar Kelimeleri Nelerdir?

Büyük arama motorları gibi (Google'ın kendisi, Yahoo, Bing, vb. Gibi), bu son derece özel kelimeleri, cümlecikleri veya cümleleri algılamak için güvenilir bir Amazon anahtar kelime üreteci aracına ihtiyaç duyarsınız canlı alışveriş yapanların orada satılık ürün ararken kullanmaları muhtemeldir. Bu şekilde, ortalama arama hacmi, aradıkları şeyi bulmak için kaç kişi gerçekten belirli bir anahtar kelimeyi ya da uzun kuyruklu arama ifadesini gerçekten kullandığını göstermek için temel ölçütlerden biri gibi görünüyor (elbette, kaba bir tahmin olarak).

Neden Amazon Anahtar Kelimeler Jeneratör Kullanma?

İşte gerçekten performans gösteren bir Amazon anahtar kelime jeneratörü ve araştırma aracı toplama önemli önemini anlamak için bazı nedenlerdir. Sonuçta, beklenen doğru anahtar kelimeleri seçmek gerekir:

  • Ürününüzü Amazon'daki her potansiyel müşteri alışverişine daha erişilebilir hale getirin. Basitçe, ürün listelemenize doğru anahtar kelimeleri eklerseniz, daha fazla arama yapan kişinin ürünlerinizi bulması daha kolay olacaktır - belirli bir öğe / ürün kategorisi aramasına yönelik hedeflenen çevrimiçi pozlamayı iyileştirmek yoluyla.
  • Daha hedefli organik web trafiğini doğrudan ürün sayfanıza / ana web sitenize pompalayın. Yani, belirli bir anahtar kelime veya uzun kuyruk arama kombinasyonu için iyi bir sıralamaya sahip olmak A9 algoritmasının sizi daha kolay bulmasını sağlar. Bu şekilde, daha yüksek bir trafik, eşleşen öğeyi arayan veya aynı öğe kategorisinde arama yapan artan sayıda kişiye daha fazla ürün satma şansınızı kesinlikle artıracaktır.

Anahtar Kelime Dahil Nerede?

Temel olarak, ana hedef anahtar kelimelerinizin genel ürün listeleme optimizasyon kampanyanız içinde kullanılması amaçlanmıştır. Buna karşı gelelim - ürün sayfası optimizasyonunuz, süregelen, zaman alıcı ve çok emek yoğun bir iştir. Ancak, istekli ve biraz zaman ayırmaya hazır iseniz, kelimenin tam anlamıyla Amazon'daki tüm çevrimiçi işletmeyi yapabileceksiniz. Bu nedenle, iyi bir Amazon anahtar kelime jeneratörü seçtikten sonra - bu değerli uzun kuyruk kombinasyonlarının ve anahtar kelime önerilerinin geri kalanı ile en iyi anahtar kelimelerinizi nerede kullanacaksınız? Hedeflenen anahtar kelimeleriniz için optimize edilecek ürün sayfanızın ana bölümleri:

  • Ürün sayfasının başlığı (ana anahtar kelimelerinizi önemi azalan sıraya göre yerleştirmek için en uygun yer).
  • Ürün açıklaması bölümü (esas olarak uzun kuyruklu anahtar kelime kombinasyonlarınızı içerecek şekilde).
  • Madde işareti listesi listesi (aslında, ürün açıklamanızın daha kısa bir sürümüdür, ancak başlığınıza ve madde işaretleri listesine art arda herhangi bir anahtar kelime girmediğinizden emin olun).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport