Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Internet Üzerinde Top 5 Web ve İçerik Kazıma Hizmetleri

Web kazıma  veya içerik madenciliği araçları ve hizmetleri izlemeye yardımcı oluyor , özütleyin ve verileri analiz edin. Farklı sitelerden, özellikle de gerçek zamanlı verilerden yararlı bilgiler kolayca çıkarılırlar. Farklı web sayfalarındaki verileri manuel olarak nasıl çıkarılacağını bilmiyorsanız, şu şaşırtıcı web ve içerik kazıma servislerini kullanmanızı öneririz. Bazıları tamamen ücretsiz, diğerleri gereksinimlerinize bağlı olarak ayda 20 - 100 $ arası bir mal vereceğinde.

1. Webhose.io

Webhose.io yapılandırılmış web içeriğine anında erişmenizi sağlar. Bu, blog yayınlarından, incelemelerden, e-posta mesajlarından ve haber web sitelerinden verileri çıkarmanızı sağlar. Webhose.io'yu kullanarak İnternetteki en alakalı ve eğilimli konuları kolayca toplayabilir ve izleyebilirsiniz. Bu sıradan  bir web kazıyıcı  değil, büyük bir tarayıcıdır ve içeriği JSON, RSS, Excel ve XML formlarında sunar. Ayrıca, Webhose.io verileri en hızlı şekilde filtrelememize izin verir ve sizi en ilginç sonuçları elde etmek için pazar eğilimlerini inceler. 

2. Dexi io

Dexi io, başka bir web kazıma hizmeti ve içerik madenciliği aracıdır..Özellikle çeşitli web sayfalarından veri ayıklamak üzere tasarlanmıştır ve çıktıları bulutta kaydetmenize yardımcı olur. Ayrıca, bilgileri JSON, HTML, ATOM, XML ve RSS formlarıyla entegre ederek işinizi büyütebilir ve birkaç dakika içinde istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. En iyi yanı, bu araç setinin proxy yuvaları, normal ifade desteği ve Captcha çözücü gibi kazıma özelliklerini sunmasıdır.

3. ParseHub

ParseHub internette bir başka faydalı web kazıma ve içerik madenciliği aracıdır. Excel, CSV, JSON ve ParseHub API'si ile birden fazla siteden bilgileri ayıklamak için tasarlanmıştır. Ayrıca, bununla bazı programlama becerilerine sahip olmanıza gerek yoktur. Rakiplerin içeriğini izleme gibi çeşitli özellikler sunar. ParseHub, tüm dünyadaki potansiyel müşterileri hedeflemenize yardımcı olmak için farklı pazar analiz seçeneklerini sunar. Bu, tüm veri çıkarma ihtiyaçlarınız için bulut tabanlı bir uygulamadır.

4. 80legs

80legs henüz başka bir bulut tabanlı veri çıkarma ve web kazıma programıdır. Yüksek profilli veri sağlar ve tüm dünyada konuşlandırılmış elli binden fazla bilgisayarın gücünü birleştirir. Sadece verileri silmemekle kalmaz aynı zamanda farklı web sayfalarınızı tarar. Sunucuyu kurmanız ve 80legs'in çalışmalarını yapmasına izin vermeniz yeterlidir. Bu içerik madenciliği servisinin fiyatlandırması, müşterinin talebine dayanılarak yeni başlayan müşteriler için etkili bir araç haline geliyor.

5. Import.io

Import.io en iyi ve en şaşırtıcı içerik madenciliği ve  veri kazıma aletlerinden biridir . Farklı sitelerdeki bilgileri ayıklamanızı sağlar ve kurşun üretimi, fiyat izleme, uygulama geliştirme, pazar araştırması, makine öğrenimi ve akademik araştırma gibi çıkarılan verilerin çeşitli kullanımlarını sunar. Bu aracı kullanmak için herhangi bir programlama becerisine sahip olmanız gerekmez. Aslında, kullanıcı dostu ve anlaşılması kolay bir arayüz ile gelir ve sizin için yalnızca ilgili verileri okunabilir bir biçimde ayıklar. Import.io, farklı işletmeler, SEO uzmanları, programcılar, web geliştiricileri ve sosyal medya uzmanlarının ilk tercihidir. Müşteri hareketlerini öngörür ve rakiplerinizin gelişmelerini takip eder.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport