Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt İncelemesi: Müthiş Bir Ekran Kazıma Hizmeti

Web2DB, güçlü ve kullanışlı bir ekran kazıma ve veri çıkarma aracıdır. Veritabanı oluşturucu gibi çalışır ve farklı web sitelerinin bilgilerini kolayca bulmamızı sağlar. Bu  web kazıyıcı , web sitelerinden ve HTML sayfalardan yapılandırılmamış bilgiler toplar ve düzgün şekilde organize eder ve düzenler. Sadece ne aramak istediğinizi ve verilerinizi nasıl biçimlendirmek istediğinizi söylemeniz yeterli olur ve Web2DB görevi talimatlara göre yerine getirecektir. Veriler MySQL, CSV, Access ve Excel formatlarında kaydedilebilir. Web2DB, web yöneticileri, işletmeler, işadamları, programcılar ve kodlayıcılar için en iyi seçenek haline getiren zengin özelliklere sahiptir. Farklı özelliklerinden bazıları aşağıda tartışılmıştır.

1. Proje Editörü olarak:

Web2DB güçlü ve inanılmaz bir proje editörü görevi görür.  Web kazıma  projelerini tasarlamak, yeterli programlama becerisine sahip olana kadar kolay değildir. Ancak Web2DB ile profesyonel bir programcı ya da kodlayıcı olmak zorunda değilsiniz, çünkü olmadan görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Bu araç, verilerinizi toplayacak, düzenleyecek, mayın alacak veya özetleyecektir. Artı, sayfa düzeni değiştiğinde bile mükemmel şekilde çalışan farklı veri modelleri geliştirmeye yardımcı olur. Tüm düzenleme ve çıkarma ile ilgili projeler sadece birkaç tıklama ile gerçekleştirilir.


3. Web Formlarını Gönderin:

Web2DB'yi kullanarak, özellikle arama formları ve online rezervasyon formlarını herhangi bir sorun olmaksızın web formlarına gönderebilirsiniz. Formlar tüm giriş değerleri için gönderilebilir ve çıkarılan veriler CSV formatında edinilen bir programdır.Bu programı kullanarak anahtar kelime tabanlı veri de oluşturabilir ve sitenizi daha iyi indeksleme ve tarama için motorlarda arama yapmak için.

4. Dinamik Web Siteleri ile Anlaşma:

Web2DB'nin diğer bir ayırt edici özelliği hem temel hem de dinamik web sitelerini ele alabilmesidir. Çoğu ilkel sıyırma programı, son derece dinamik web sitelerinden okunabilir içerikler bulamaz. Profesyonel web kazıyıcılar bile AJAX web sitelerinden veri toplamakla yükümlüdür ancak Web2DB, dinamik sitelerden veri çıkarmayı kolaylaştırır. AJAX sitelerinin verilerinin ayıklanması biraz zaman alacaktır.

5. Farklı formatları destekleyin:

Web2DB Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML ve Excel'e çıkarılan verileri verebilir. Temel programlama becerilerine sahipseniz, verme komut dosyalarını veri dışa aktarımını özelleştirmek için de kullanabilirsiniz. Web2DB, Excel 2003 ve Excel 2007'ye de bilgi aktarabilir ve görüntüleri verilerinize kapsamlı bir şekilde yerleştirmenize yardımcı olur. Bu araç, aynı zamanda internetteki güvenliğinizi ve gizliliğinizi garanti eden  spam  koruması da sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport