Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listeleri için en çok satan anahtar kelimeleri nasıl tanımlayabilirim?

Başarılı bir ürün başlatmak için her satıcı Amazon listeleri optimizasyonu için anahtar kelime satan doğru listeye sahip olması gereksiz bir düşünce değil. Doğru yol değerlendirildiğinde, bu tam olarak hedeflenmiş arama ifadeleri ve kelime kombinasyonları, tekliflerinizin potansiyel alıcıların önünde, ihtiyaç duydukları şeyi bulmak için uzaktan alakalı bir deyimi kullanarak görünmesine yardımcı olabilir. Bu nedenle, muhtemelen gelir getirici iş potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmanın tek yolu, ürününüzün mümkün olan en çok aranan ve bu nedenle çok değerli sorgularla satışa sunulmasıdır. Ancak bir profesyonel gibi Amazon listeleri için anahtar kelimeleri öğrenmek için evrensel bir yaklaşım var mı? İyi, görelim bakalım.

Amazon Listings için Anahtar Kelimeler için En İyi Satıcı Yaklaşımı

Başkabir şeyden önce, onunla yüzleşelim - büyük arama motorları (Google'ın kendisi gibi) Internet'te dizininde bulunan her bir web sayfası için kişisel bir sıralama pozisyonu verme konusunda makul bir karar almak için tıklama oranı metriklerinin yanı sıra, kullanıcı ziyareti başına geçen ortalama süre. Bununla birlikte, aynı zamanda, Amazon'un A9 arama algoritması, yalnızca güçlü bir şekilde satış odaklı bir ölçüm etrafında dönüyor - dönüşüm oranı, ziyaretçilerin potansiyel müşterilerinizden gerçek alıcılara dönüştürülmesinin ne kadar iyi (veya değil) olduğunu gösteriyor. Bu, en yeni satış ilerlemenizin ve olumlu alışveriş incelemelerinin sayısı da A9 algoritması tarafından çok güçlü sıralama faktörleri olarak dikkate alınmış demektir.

Kelime Araştırma'nı bir parça Zihinle Başlatın

Peki, Amazon başlangıç SERP'lerinde daha iyi organik sıralamayı nasıl elde edebilirsiniz? Orada satılan herkesin (ve özellikle genç çevrimiçi tüccarların), ürün listelemelerini A9 tarafından kaliteli olanlar olarak tanınması için daha cazip hale getirmeye başlamalı ve kesinlikle artan sayıda potansiyel müşteri ile çevrimiçi alışveriş yapmayı değerlendireceklerine inanıyorum. Amazon. İşte size çok yardımcı olabilecek şey. Aşağıdaki kısa listeyi, Amazon listeleriniz için doğru anahtar kelimeleri hedeflemeye çevirmek için basit öneriler ve ipuçları içeren satırları göz önünde bulundurarak, sorunsuz ve tam kontrol edilebilir bir çaba haline getirin.

Amazon Listeleri için Hedeflenen Anahtar Kelimeleri Ana Listenizden Kalıp Edin

  • Kutunun dışına düşünmeye çalışın. Unutmayın, hedef kitlenin satılacak ürününüzü her şekilde arayabilmesi - potansiyel olarak en iyi kazanan anahtar kelimeniz veya uzun kuyruk arama kombinasyonunuz olabilir.
  • Orada başka umut verici eş anlamlıların yanısıra ürün veya öğe kategorinizle alâkalı LSI anahtar kelimelerini bulmak için bir sözlükten iki kere kontrol etmekten çekinmeyin.
  • Potansiyel olarak kazanan adayların ana listesine eklenmeden önce, her bir anahtar kelime için tahmini arama hacmini göz önünde bulundurmaya dikkat edin. Bu metriğin ortalama tahminlerini almanıza yardımcı olması için Merchant Words veya Keyword Inspector gibi anahtar kelime araçlarını kullanmanızı öneririm.
  • Hatalı yazılmış kelimeler, tekil / çoğul formların isteğe bağlı sürümleri ve aynı konuda alakalı anahtar kelime varyasyonları kısmen de olsa bazen gerçekten performans gösteren arama kombinasyonlarının bulunabileceğini unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport