Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzman Tarafından Sağlanan Web Kazıma İçin Krom Kazıyıcı Eklentilerinin Listesi

Web sitelerinden veya web sayfalarından e-tablolara ve Virgülle Ayrılmış Değerler'e (CSV) veri almak daha kolaylaştı. Genellikle web kazıma olarak da adlandırılan Web veri çıkarma, sitelerden büyük miktarda veri ayıklama işlemidir.

Chrome Web Kazıyıcı Nasıl Kullanılır?

Herhangi bir programlama bilgisine sahip değilseniz, web kazıma yazılımı sizin için geliştirilmiştir. Son zamanlarda, kullanımı kolay bir başka web kazıma tekniği tanıtıldı. Google web mağazasında ücretsiz olacak Google Chrome tarayıcı uzantılarını kullanarak, artık web kazımayı gerçekleştirebilirsiniz. Göz önünde bulundurulması gereken Chrome uzantılarının listesi aşağıda verilmektedir.

Ekran kazıyıcı

Bir ekran kazıyıcı, ekran kazımasında yaygın olarak kullanılan en istisnai Chrome tarayıcı eklentilerinden biridir. Yeni başlayanlar için, ekran kazıma, web sayfalarından ve sitelerden bilgi çekme ve bunlardan çıkarma tekniğidir. Herhangi bir kodlama uzmanlığınız yoksa, işlem otomatik olduğu için ekran kazımayı düşünün.

Screen Scraper Chrome eklentisini kullanan sitelerden elde edilen veriler ya JSON veya CSV dosyası olarak indirilebilir. Bu eklenti XPath ve Element Selectors desenlerini desteklemektedir. Screen Scraper, Chrome web mağazasında kolayca bulunabilen kolay ve ücretsiz bir uzantıdır.

Web Kazıyıcı

Web Kazıyıcı, bir site haritası kullanarak sitelerden veri çıkaran bir Google Chrome uzantısıdır. Bu uzantıyı kullanan web sitelerinden alınan veriler CSV dosyasında veya CouchDB'de saklanır. Sayfalandırmayla, birden fazla siteyi veya sayfayı sıyırmak için Web Kazıyıcıyı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Çoğu durumda, bu Chrome tarayıcı uzantısı, bağlantılar, metin ve tablolar gibi bilgileri ayıklamak için kullanılır.

Imacro Web Kazıyıcı

iMacro, web testi ve veri çıkarımı için kullanılan bir Chrome tarayıcı eklentisidir. iMacro, ziyaretler sırasında son kullanıcı eylemlerini kaydettirerek çalışır. Bu Chrome tarayıcı uzantısı, ileride başvurmak üzere kullanılacak web sitelerindeki görevleri kaydeder. Mevcut projeniz performans testi veya web sitesi gerileme testinde bulunuyorsa, bu, bir şans vermek için eklentidir.

Chrome Web Kazıyıcı Nasıl Kullanılır?

IMacro ile dosyaları kolayca indirebilir ve şifre girişlerinizi hatırlayabilirsiniz. IMacro uzantısı, Firefox, Internet Explorer ve Chrome tarayıcısı için web mağazasında ücretsiz olarak kullanılabilir.

Data Miner

Nowadays, finding well-documented information on websites is not that easy. This is where scraping software comes in. Data Miner is a chrome browser extension used for extracting useful information from websites. Using this browser plugin, you can obtain data from sites and export the data to Google Sheets or Excel sheets.

Data Miner extension is also used to scrape HTML tables and exporting the information to Microsoft Excel or CSV file. If you are an expert in using XPath selectors, this is the browser plugin for you.

For the past few years, extracting data from dynamic websites developed using technologies such as AJAX and JavaScript was not that easy. With the change of technology, scraping useful information from these sites is just a click away. Use the above-highlighted Chrome browser extensions to extract real data and export to CSV file and spreadsheets.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport