Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Kazıma Eğitimi Uzman Olmayan Kullanıcılar İçin Semalt Uzmanından

Günümüzde İnternet, yöneticilerin ve web'in çoğunluğunun araştırmacılar ihtiyaç duydukları veriyi ararlar. Web geniş bir platformdur ve insanlar istedikleri tüm bilgileri çıkarmak için doğru araçları kullanmalıdırlar. En önemli şeylerden biri de doğru veri kümesini nasıl bulacağınızı öğrenmektir. Örneğin, tekne birası veri setini kazımak ve sonuçlarını daha sonra analiz etmek isteyebilirler.

Bununla birlikte, öncelikle, kullanıcılar kendi projelerini nasıl başlatacaklarını bilmeliler. İstiyorlarsa, Python'u kullanarak bir web sitesinden bir tekne birası veri setini sıyırabilirler.

Web Kazıma: Etkili Bir Çıkarma Aracı

Web Kazıma, web araştırmacılarının çeşitli web sayfalarından net olarak birçok veri bulmasına yardımcı olabilir. Dakikalar içinde belirli sonuçlar verebilecek çok etkili bir araçtır. Günümüzde birçok satış yöneticisi, fiyatları, ürün listelerini ve daha fazlasını elde etmek için bu aracı kullanıyor. Örneğin kullanıcılar, ilgilendikleri ürünlerin bir listesini ve e-shop web sitesindeki derecelendirmelerini vermek için bir web kazıyıcı kodlayabilir. Aslında, bir web sitesini kazımak, ihtiyacınız olan verileri toplamak ve sunulan ürünlerin veya hizmetlerin kalitesini artırmanın etkili bir yoludur.

Bir Bitirme Planı

Kullandıkları sıyırıcı için mantık kurmak isteyen web araştırıcıları kendi planlarını yapmak zorundalar. Birincisi, bu web sitesinden ne tür bir bilgi toplamak istediklerine karar vermeleri gerekiyor. Örneğin, zanaat biraları hakkında bilgi içeren sayfaları çıkarmak isteyebilirler. Ve bu bilgi sağlayan birçok web sayfası olduğu için bu büyük bir sorun değildir.

HTML kodunu kontrol edin

Zemin süpürgelerinin zanaat biraları hakkındaki tüm bilgileri bulmasını istiyorlarsa, zanaat biralarının özel koduna (HTML) bakmaları gerekiyor internet sayfası. Çoğu web tarayıcısının web sitesi HTML kaynak kodunu yalnızca bir tıklama ile algılamanın bir yolunu sunduğunu unutmamak gerekir. Örneğin, Google Chrome'da, web arayıcıları belirli bir web sitesindeki bir öğeyi sağ tıklayıp HTML kodunu görmek için 'İnceleme'yi tıklayın.

Bira ve Bira Veritabanları

Bira üretimi veritabanını oluşturmak oldukça kolaydır. Web'de arama yapanlar veri kümesindeki ilgili tüm sütunları seçmek, yinelemeleri kaldırmak ve ardından sıfırlamak zorundadırlar. Dizini sıfırlayarak, her bira fabrikası için özel bir tanımlayıcı oluşturun. Bira için bir veri kümesi oluştururken bu tanımlayıcıya ihtiyaç duyacakları için, bu şekilde, her birayı belirli bir bira üreticisi kimliği ile ilişkilendirme şansına sahip olacaklardır. Ayrıca bira için bir veri kümesi hazırlayabilir ve bira fabrikaları ile ilgili isimler ve yerler gibi tekrarlayan verileri değiştirebilirler. Daha sonra her bira fabrikasını belirli bir çeşit bira ile eşleştirebilirler.

Şehir ve Devlet gibi değişkenleri kullanma

Bira fabrikaları için veri kümesi aracılığıyla, bira fabrikasının bulunduğu şehir ve eyalet gibi bira fabrikaları yeri sütunları oluşturabilirler. Bu iki değişkeni split işlevini kullanarak ayırabilirler.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport