Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de beste online verkoopsoftware voor uw Amazon-activiteiten?

Iedereen vindt het heerlijk om geld te verdienen en Amazon biedt alle mogelijkheden om het te doen. Dat is de reden waarom toonaangevend zakendoen op Amazon zo wijdverspreid is in onze tijd. De meeste e-commercebedrijven lanceren hun producten op Amazon waardoor dit platform zeer concurrerend is. Bovendien vereist Amazon de basisoptimalisatierichtlijnen om uw producten zichtbaar te maken bij het zoeken.

Als u een nieuwe bent op Amazon, kan het voor u moeilijk zijn om naar de TOP of Amazon-zoekopdracht te gaan zonder professionele Amazon-software te implementeren. In dit artikel bespreken we de beste online verkoopsoftware voor degenen die graag op Amazon willen verkopen als een professional.

De belangrijkste redenen waarom u Amazon-software moet gebruiken

Om een aanzienlijke winst te maken, moet u in uzelf investeren. Bij Amazon draait alles om investeringen vooraf, zowel tijd als geld. Als je deze aspecten in je werk plaatst, trek je elke maand relatief passieve winst. We hebben echter altijd meer nodig; het is de manier waarop de wereld werkt.

Er zijn slechts 24 uur per dag en zelfs Amazon-verkopers moeten slapen. Dus, als je alle dingen alleen beheert, riskeer je jezelf te verliezen in je werk. Stel je voor dat je zelf onderzoek, schaalvergroting, tracking en analyse moet doen, waarbij je veel gegevens handmatig vergelijkt. En hoe zit het met het inpakken en verzenden van honderden bestellingen per dag? Nee, het is echt onmogelijk. Amazon kan uw leven gemakkelijker maken en u professionele prestaties bieden. Dit betekent dat al uw bezorgings-, leverings- en ondersteuningsproblemen door Amazon worden behandeld. Je kunt producten naar magazijnen verzenden en je alleen richten op het onderhouden van je Amazon-bedrijf. Het is echter slechts de helft van de strijd. Elke bedrijfsbehoefte groeit, dus u moet een groot deel van uw werkdag investeren in de ontwikkeling van uw bedrijf. U moet aan uw lijst werken, zoeken naar de nieuwe doelgerichte zoekwoorden, productposities volgen op Amazon SERP, meer items lanceren en klantenondersteuningsservices verbeteren om uw bedrijfsbewustzijn te vergroten en de inkomsten te vergroten. En dit alles kost veel tijd en moeite. U hebt dus aanvullende services nodig die u helpen al deze dingen te beheren. Bedenk dat u moet werken aan uw bedrijf, niet erin. In de regel, handelaren die enorme rijkdom aanvoeren, allemaal zonder het product aan te raken of te waarschuwen voor de kleine details.

Je moet dus varianten op je Amazon-bedrijfsontwikkeling in de gezondheidszorg. U kunt ofwel interne analisten en SEO-specialisten in dienst hebben of vertrouwen op automatisering en Amazon-software. Wat mij betreft, de keuze is duidelijk. Met onlinetools kunt u alles zonder al te veel moeite correct doen. Het is de sleutel tot uw Amazon-succes. Dus, laten we de nodige Amazon optimalisatie- en onderzoekssoftware bespreken die van pas zal komen voor u en uw Amazon-bedrijfsontwikkeling.

De beste Amazon-software voor uw klassementsverbetering

Productselectie

U moet uw e-commercespel starten zoals een winnaar, dus het is van essentieel belang om de meest winstgevende niche en producten van de markt te selecteren die u gaat verkopen. Om deze taak te vereenvoudigen, kunt u de Jungle Scout-tool gebruiken. Deze tool helpt u Amazon-producten te vinden waarvan u kunt profiteren, snel en zonder enige giswerk. Met behulp van de Jungle Scout-tool, minimaliseert u het risico en maximaliseert u winst, omdat het helpt bij het vinden van kansen die worden ondersteund door de meest betrouwbare Amazon-verkoopgegevens in de branche en om dure fouten te voorkomen.Deze web-app biedt een aangepast filtersysteem om te zoeken Amazon-producten en een enorme database met informatie, hier kun je categorieën kiezen, richten op bestseller-ranglijsten, verkopen, recensies, enzovoort.

Er zijn twee manieren om Jungle Scout-software te gebruiken - als de web-app of als de Chrome-extensie.

Als u de app gebruikt, ontvangt u deze een kans om lucratieve niches en producten te vinden in de hele Amazon-catalogus. Met deze extensie kunt u de hele Amazon-database filteren op categorie, prijs, verkoop en andere statistieken om u te helpen de ongebruikte items te vinden waarop u kunt inspelen.

Als u het Jungle Scout-hulpmiddel als de Chrome-extensie gebruikt, kunt u tijdens het browsen productenideeën verkennen en valideren. U kunt de prijs van elk product, de geschatte omzet, het aantal beoordelingen en zelfs meer gegevens controleren voor een nauwkeurige productvergelijking.

Tot de nadelen van deze tool kan ik de volgende - terugkerende facturering opsommen, slechts een proefperiode van zeven dagen en geen volledige database.

Product Sourcing

Als u eenmaal een idee hebt van producten die u wilt verkopen, moet u fysieke producten aanschaffen. Het vinden van producten en het nemen van monsters is een onvermijdelijk knelpunt dat niet mag worden gemist in de beginfase van uw Amazon-marketingcampagne. Deze taak is vaak intimiderend, vooral omdat de meeste leveranciers in het buitenland zijn. Het vinden van een goede leverancier kan echter eenvoudiger zijn als u denkt. Laten we enkele hulpmiddelen opsommen die u kunnen helpen met deze taak.

Alibaba is een beroemd Chinees platform waar je in bulk kunt kopen. De meeste items die hier zijn gebaseerd, worden in Azië vervaardigd. Dat is de reden waarom hun prijs niet hoog is in vergelijking met producten die worden gemaakt in de VS en Europa. Dus, Alibaba is je beste gok. Op het eerste gezicht lijkt het overweldigend, maar je moet gewoon beginnen. Eerst moet u inkoopaanvragen indienen, vervolgens zoeken naar productaanbiedingen en contact opnemen met de leverancier via e-mail of Skype. Ten eerste moet u om productmonsters van verschillende leveranciers vragen om de kwaliteit te kunnen vergelijken. U moet zich ervan bewust zijn dat veel leveranciers alleen handelsbedrijven zijn die dingen eenvoudiger maar duurder kunnen maken. Bovendien is het de moeite waard om te vermelden dat Alibaba in wezen AliExpress is voor monsters met het enige kleine verschil in prijs. Deze site is echter meer legitiem dan andere Chinese handelsplatformen.

Onder de nadelen van samenwerking met Alibaba, kan ik de volgende opnoemen:

  • het is eng om te beginnen;
  • Er zijn veel oplichters.

Deze noodzakelijke dingen zullen u helpen om een goede start te maken. De productie kost echter meestal tijd. U kunt deze tijd dus efficiënt besteden door deze te besteden aan het maken en optimaliseren van lijsten.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport