Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Kantu Sunuyor: En Üst Görsel Web Kazıma Aracı

E-ticaret sitelerinden finansal veriler veya fiyat listeleri çıkarmaya çalışıyor olun Kodlama, Kantu sizin için en iyi seçimdir! Sürtünmeyi seven meraklıları için, web veri çıkarma, web sitelerinden değerli bilgiler edinme ve bunları elektronik tablolara ve veritabanlarına depolamanın bir işlemidir.

Kantu Editörü Nasıl Çalışır?

Kantu, programlama bilgilerine sahip olmadan web sitelerindeki verileri otomatik olarak silmenizi sağlar. Kantu ile web içeriğini iyi yapılandırılmış ve belgelenmiş bir veriye dönüştürmek hantal bir görev değildir. Bu web kazıma aracı, PDF'yi Taşınabilir Belge Biçimi (PDF) ve videolardan ayıklamak için yaygın olarak bilinir.

Çıkarılan veriler genellikle CSV dosyaları biçiminde kaydedilir veya Kantu'nun Uygulama Programlama Arayüzü (API) ile veritabanlarına yazılır. Kantu, pazarlamacılar tarafından kazınacak verilerin görsel olarak tanımlanmasına ve vurgulanmasına olanak tanır. Bu web kazıma çözeltisini kullanmak çok basittir. Web sitesindeki verileri Kantu sihirbazını kullanarak sıyırmak için hedeflenen verileri işaretlemek için basitçe pembe çerçeveler çizin.

Daha sonra Kantu Editör, HTML kaynağınızdaki bilgileri sıyırmak için Optik Karakter Tanıma (OCR) kullanır. OCR, PDF dosyalarını, videoları ve yüksek kaliteli resimleri kazıma için yüksek kaliteli bir yaklaşımdır.

Neden Kantu Editör'ü Seçmelisiniz?

Kantu Editör web kazıma için kullanılan en üst düzeydeki araçlardan biridir. Bu düzenleyici çeşitli amaçlarla kullanılır. Bir sonraki web kazıma projeniz için Kantu'yu düşünmemizin başlıca nedenleri.

  • Dahili özellikler

Kantu Editör, programlar, komut dosyaları ve makrolar gibi yerleşik özellikler ile birlikte gelir. Kantu ile, ihtiyaçlarını ve özelliklerine uyacak şekilde özelliklerini özelleştirerek bir web sitesindeki verileri sıyırabilirsin.

JavaScript ve Ajax kullanarak web sitelerinden veri kazıyorken sorunlar yaşıyorsunuz? Rahatlayın! Kantu Editör, her türlü web sitesi ile çalışmak için geliştirildi. Bir web sitesi Flash, Java, çerçeveler veya Flex kullanıyorsa, Kantu dikkate alınacak en mükemmel web kazıma aracıdır.

Aracı tüm programlama dili ile bütünleştirdiği için bu veya bu programlama dili ile nasıl çalışacağınızı öğrenmek zorunda değilsiniz.

  • Dahili PDF ve OCR özellikleri

Bilgileriniz için Kantu Editör, dahili olarak oluşturulan yalnızca  web veri çıkarma aracıdır OCR özellikleri. Kantu ile videolardan ve PDF'den veri ayıklamak tıpkı bir video oyunu oynamak gibi.

Kantu Kullanma Yolları

  • Monitör sipariş durumu - Kantu web kazıma aracı e-ticaret portallarının ilerlemesini izlemek için kullanılır. Bir çevrimiçi mağazanız varsa, Kantu yapılan siparişleri ve uygulama ayrıntılarını analiz etmenizi sağlar;
  • Farklı ürünlerin fiyatlarını kontrol edin ve inceleyin;
  • Borsa kurlarıyla güncelleme sistemleri;
  • Verileri elektronik tablolara indirme ve kaydetme;
  • OCR kullanarak yararlı bilgileri sıyırın;
  • Rakip sıralamalarını aşağı takip etme;

Kantu, bir web sitesindeki verileri sıyırarak bunları elektronik tablolara ve CSV dosyalarına depolayan yararlı bir web kazıma aletidir. Bir sonraki büyük projeniz PDF belgelerinin ve videoların kazımasıyla bağlantılı ise, Kantu web kazıma düşünülmelidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport