Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Yeni Başlayanlar Ve Gerçek Kişiler İçin Ücretsiz Web Kazıma Yazılımı

Bir programcının aksine, bir programcı olmayan kod yazamaz ve teknik becerileri yoktur. Dahası, matematikte zayıftır ve çevrimiçi görevlerini tamamlamak için verileri toplamak veya çıkarmak için her zaman kolay yollar arar. Birkaç görevle uğraşan bir programcı değilseniz, web sitelerini kazıp çıkarmak için bu yazılımı veya uygulamaları deneyebilirsiniz.

Kazıyıcı

Kazıyıcı güçlü bir Google Chrome uzantısıdır. Tek veya birden fazla sayfayı sıyırmak ve ayıklanan verileri tablolara dönüştürmek için basit ama şaşırtıcı bir uygulamadır. Bu programı yalnızca Chrome'u birincil web tarayıcınız olarak kullanıyorsanız kullanabilirsiniz.

Kazıyıcı, web sayfalarınızı otomatik olarak tarar ve gereksinimlerinize göre verileri çıkarır. Sayısız seçenek sunmuyor ancak kullanıcı dostu bir arayüze sahip.

Twitter ve Facebook API'leri

Facebook ve Twitter API'larını kullanarak, çok sayıda web sitesinden veri ayıklamak kolaydır. Rakiplerinizin sitelerini analiz edebilir ve anahtar kelimelerinizi izleyebilirsiniz. API, otuz parti araçların sosyal medyaya program aracılığıyla erişmesini sağlayan arabirimdir. Facebook ve Twitter API'leri çeşitli şekillerde entegre edilebilir; İstediğiniz kadar çok sosyal medya profilinden bilgi toplayabilir, tarayabilir ve ayıklayabilirsiniz..

Import.io

Güçlü ve en iyi web kazıma ve veri madenciliği programlarından biridir. Import.io, programcı olmayan ve web uygulama geliştiricilerinin bir numaralı tercihidir. Bu aracı, farklı URL'lerden gelen verileri sıyırmak ve kendi gereksinimlerinize dayalı olarak kendi API'lerinizi oluşturmak için kullanabilirsiniz. Import.io ile, kesinlikle birkaç saniye içinde istenen sonuçları elde edebilirsiniz. Bu program, noktayı ve tıklat düğmesiyle verileri seçmenizi ve web sayfalarını belirlemenizi sağlar. Çıkarılacak doğru veriyi bulmak için çeşitli web sitelerini keşfedeceksiniz.

Kimono Labs

Kimono Labs bu listede hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde gelen tek araçtır. Eğer programcı değilseniz, ücretsiz sürümünü seçmelisiniz ve veri çıkarma projelerine çok fazla para harcamaya gerek yoktur. Ve bir programcı ya da profesyonel bir geliştiriciyseniz, ücretli sürümünü kullanmanız önerilir; ücretli sürümünüz, gereksinimlerinize ve seçtiğiniz plana bağlı olarak 20 dolardan 30 dolara mal alacaktır.

Bu web kazıma uygulamaları programcılar için uygundur. Kullanımı kolaydır ve çevrimiçi destek ile gelirler. Dahası, bu uygulamaların tümü zaman ve kaliteden ödün vermeksizin hem temel hem de gelişmiş sitelerden ve bloglardan veri topluyor. Son olarak, bu uygulamalar en az değil, verilerinizi düzenleyebilir ve yazım hatalarını rahatça kaldırabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport