Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Verilerini Kırpmak İstiyor musunuz? Semalt, Ücretsiz Web Veri Çıkarma Yazılımını Sunuyor

Web sitesinden bilgi almak, farklı şirketler tarafından kullanılan karmaşık bir tekniktir. Bazı konularda çok miktarda veri toplayabilmek isteyen kuruluşlar aşağıdaki programlardan yararlanabilir:

1. Scraper

Kazıyıcı, geniş kapsamlı özelliklere sahip bir Chrome uzantısıdır. Sadece bir veri kazıyıcı değil, aynı zamanda bir anahtar kelime araştırmacısıdır. Verilerinizi Google Spreadsheets'e verebilecek aşırı incelikli bir araç değildir. OAuth sayesinde mümkün olduğunca verileriniz kopyalanır ve elektronik tablolarında saklanır. Kazıyıcı hem programcılar hem de programcı olmayan kişiler için mükemmeldir.

2. Web Harvest

Web Hasat farklı yapılandırma seçenekleri ile birlikte gelir ve büyük bir açık kaynak veri çıkarma programıdır. Java ile yazılmıştır ve hem temel hem de gelişmiş web sitelerinden veri topluyor. Web Hasat ağırlıklı olarak XML veya HTML tabanlı web sayfalarını hedeflemektedir.

3. Scrapy

Scrapy yine harika bir diğer harika kazıyıcı araçtır . Düzinelerce özellik ve seçenek içeren tam teşekküllü bir sürünme çerçevesidir. Scrappy hızlı bir şekilde çalışır ve istediğiniz veri formatlarını sağlar. Yalnızca cihazınıza Python yüklediğinizde kullanılabilir. Artı, bu programlama dili hakkında temel bir anlayışa sahip olmanız gerekir.

4. FMiner

FMiner, en iyi ve en kullanışlı veri çıkarma araçlarından biridir. Diğer benzer programlarla karşılaştırıldığında, FMiner daha güvenilir ve daha iyi özelliklere sahiptir. En karmaşık web sitelerinden bile veri ayıklar ve JavaScript ve AJAX formatlarını destekler. İhtiyaçlarınıza göre MySQL ve Oracle formatlarındaki verileri de alır.

5. Outwit

OutWit, en havalı ve en kullanışlı veri çıkarma programlarından biridir. Bir sürü veri çıkarma özelliği bulunan Firefox eklentisidir. Outwit web aramasını basitleştirir ve otomatik olarak farklı web sayfalarına göz atmanıza yardımcı olur.

6. Data Toolbar

Data Toolbar, kolaylıkla veri kazıma işlemini otomatikleştirebilir. Farklı web sayfalarından veri toplayıp nokta bilgisi gerekiyorsa Data Toolbar'ı denemelisiniz.

8. iMacros

iM'nin en iyi özelliği acros, tekrar eden görevleri otomatikleştirebileceğidir. İster Firefox veya Google Chrome'da kullanmak istiyorsanız, iMacros tüm tarayıcıları destekler ve çok sayıda web sayfasında dolaşmanıza yardımcı olur. Artı, web tablolarını ve listelerini kullanışlı bilgilere dönüştürmeye yardımcı olur.

9. Google Web Scraper

Bu, Outwit ve Import.io gibi çalışan bir tarayıcı tabanlı veri çıkarma programıdır. Google  web kazıyıcı, hem metin hem de PDF dosyalarından veri ayıklamak üzere tasarlanmıştır. İhtiyacınız olan verileri vurgulamanız gerekir ve bu araç size bir saat içinde istediğiniz kopyayı verecektir. Verilerinizi Google Drive'a kaydedebilirsiniz.

10. Extracty

Ekstrakt, makine öğrenme teknolojisiyle güçlendirilen nispeten yeni fakat şaşırtıcı bir kazıma programıdır. Bu programla API'ler oluşturabilir ve birkaç saniye içinde bir web sitesinin tamamını tarayabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport