Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Bir Siteyi Koymak İçin En İyi Programlama Dilleri Nelerdir?

Veri toplama ve web hasat olarak da bilinen Web kazıma, farklı sitelerdeki veriler. İnternet kazıma yazılımı, web tarayıcısı üzerinden veya Köprü Metni Aktarım Protokolü aracılığıyla internete erişmektedir. Web kazıması genellikle otomatik botlar veya web tarayıcıları yardımıyla gerçekleştirilir. Farklı web sayfalarında dolaşırlar, verileri toplar ve kullanıcıların gereksinimlerine göre ayıklarlar. Bir web sayfasının içeriği, ayrıştırılır, yeniden biçimlendirilir ve aranır; veriler, talimatlara uygun olarak tamamen işlendikten sonra e-tablolara kopyalanır.

Bir web sayfası, HTML, Python ve XHTML gibi metin tabanlı biçimlendirme dilleriyle oluşturulmuştur. Bilgi zenginliğini içerir ve  web kazıma botlar için değil, insanlar için tasarlanmıştır. Bununla birlikte, farklı  sıyırma araçları  bu sayfaları insanlar gibi okuyabilir ve CSV veya JSON formatlarında yararlı bilgiler elde edebilir.

Python en iyi internet kazıma dilidir mi?

Python, temel olarak verileri düz metin halinde sıyırmak için bir "kabuk" sunan bir programlama dilidir. Kullanıcıların farklı web sayfalarından bilgi çıkarmasına yardımcı olur. Python, dijital pazarlamacılar veya programcılar elle verileri kazıma yapmaya karar verirlerse yararlıdır. Bu dil ile kolayca kod satırını girebilir ve verilerin kazıma şeklini görebiliriz. Bununla birlikte, Python en iyi web kazıma dilidir.

Python, zaman kazanmak için tasarlanmış yüzlerce yararlı seçenek sunar. Örneğin, akademik ve veri araştırması uzmanları arasında ünlüdür. Python, yararlı veri ve akademik makaleleri çevrimiçi olarak aramamızı kolaylaştırır. Ancak web kazıma konusunda Python, C ++ ve PHP kadar etkili değildir. Python en iyi dahili desteği ile bilinir ve verileri JSON ve CSV gibi yaygın formatlarda kurtarır.

Web kazıma için en iyi programlama dilleri:

Python'un web kazıma için en iyi dil olmadığı açıktır. Bunun yerine, pek çok programcı ve veri bilimcisi Python'da C ++, Node.js ve PHP'yi tercih eder.

 Node.js: 

Farklı siteleri kazıma ve tarama yapmak iyidir. Node.js, dinamik web siteleri için uygundur ve internette dağıtılan sürünmeyi destekler. Bu dil, hem temel web sitelerinden hem de gelişmiş web sitelerinden alınan verileri sıyırmak için kullanışlıdır.

 C ++: 

C ++ mükemmel bir performans sunar ve düşük maliyetlidir. Bu dil Python'dan çok daha iyi ve kaliteli sonuçlar temin ediyor. Ancak, karmaşık kodları nedeniyle işletmeler için önerilmez.

 PHP: 

Web kazıma için en iyi dil PHP'dir. Python ve C ++ 'dan farklı olarak, PHP, görevleri planlarken ve farklı web sitelerinden içerik kazarken sorun yaratmaz. Çok yönlü bir özelliktir ve internetteki tarama ve veri çıkarma projelerinin çoğunu yönetir. Import.io ve Kimono Labs, PHP'ye dayanan iki güçlü  veri kazıma aleti 'dir. Harika özelliklere sahipler ve bir veya iki saat içinde çok sayıda web sayfasını kazıyabilirler. Ne yazık ki, Güzel Çorba ve Scrapy (Python'a dayalı), PHP tabanlı veri çıkarma araçları olarak herhangi bir destek sağlamıyor.

Artık tüm programlama dillerinin kendi avantajları ve dezavantajları olduğu açıktır. Ancak PHP, Python'dan çok daha iyi ve en iyi web kazıma dilidir. Kullanıcılara daha iyi olanaklar sağlar ve büyük boyutlu projeleri kolayca idare edebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport