Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satış rütbesine nasıl hakim olunur?

Amazon dünyanın en büyük e-ticaret portalıdır. Her gün milyonlarca insan bu platformda satın alma yapıyor ve bireysel satıcıların ve Amazon'un toplam kârının yükselmesine neden oluyor. Arama sonuç listenizdeki Amazon satışlarınızın yükselmesi marka görünürlüğünüzü önemli ölçüde artırabilir ve geliri artırabilir. Muhtemelen satış sıralamasını iyileştirmenin en iyi yolu, makul bir fiyata sınıfının en iyileri satmaktır. Dahası, ürünleriniz daima stokta olmalı. Mükemmel kullanıcının arama deneyimi, hızlı gönderim ve yayınlanma gibi diğer sıralama faktörleri yalnızca size bağlıdır. Bu temel bilgiler, Amazon'un güçlü varlığı için en sürdürülebilir yöntemler olarak hizmet edecektir.

Ancak, birincil ticaret açılımının dışında, bilmeniz gereken daha fazla öneri var. Bu yazıda, satış sıralamasını yükseltmek için strateji optimize etmeye çalışmanız gereken yöntemleri tartışacağız.

Amazon satışları sıralama listesine hakim olmanın pratik yolları

  •  Fırsat toplulukları 

Eğer doğruysa, Amazon'taki satışlarınızı artırmak istiyorsanız, mükemmel varyant anlaşma toplulukları gibi ek trafik kaynakları kullanmak olacaktır. Fırsatları değerlendiren ve başkalarına tavsiye ve nerede ve ne zaman iyi bir anlaşma yapabilecekleri Amazon alışveriş için birçok forum topluluğu vardır. Bu topluluk üyeleri makul bir fiyata en iyi şeyleri bulmakta son derece iyidir. Bu çocuklar fiyat hatalarını, promosyonları ve fırsatları bulacaklar. Daha fazla satma şansınızı kaybetmeyin ve popüler anlaşma topluluklarından birinin üyesi olun. İndirimlerinizin anlaşma alışverişinde bulunanların dikkatini çekmesi için yeterince önemli olduğundan emin olun. Ürünleriniz yüksek kalitede ve iyi bir fiyat varsa, önemli ve hızlı satış spike gözlemlemek mümkün olacak.

  •  Ürün arama hacks 

Muhtemelen fark etmiş olduğunuz gibi, en çok satan ürünler her zaman Amazon arama sonuçları sayfasının en üstünde yer almaktadır. Amazon'un öncelikli amacı geliri en üst düzeye çıkarmak için açıklanabilir. Dolayısıyla, sonuçlarınız ne kadar iyi satarsa, arama sonuçlarında o kadar yüksek görünürsünüz ki daha fazla satışa neden olur. Amazon sıralama algoritması kurallarına göre, her ürünün arama sonuçlarındaki yeri dönem başına hesaplanır. Dolayısıyla, öğeniz kategorinizde yüksek olarak sıralansa bile, bu, ilgili terimlerin Amazon arama TOP'ına yerleştirileceği anlamına gelmez.

Bu durumu değiştirmek ve Amazon satışlarınızı arama sonuçları listesinde olumlu olarak etkilemek için satışların sırasını kesmek için pratik yollar kullanmanız gerekir. Onlardan bazılarını tartışalım.

Amazon optimizasyon kampanyanızın kritik özelliği anahtar kelime araştırmasıdır. Alış veriş yapanlar için ürününüzü tam olarak bulmak için alakalı ve yüksek hacimli uzun kuyruk anahtar kelimeler bulmanız gerekir. Bu verileri Amazon Satış Merkezi programını veya Amazon Perakende Analizi'ni kullanarak alabilirsiniz. Ayrıca, web araması verileri için Google Eğilimlerini gerekiyorsa zayıf bir vekil olarak kullanmak da mümkündür. İlgili arama terimlerinin bir listesini yaptıktan sonra, yüksek hacimli terimleriniz için Amazon üzerinde araştırma yapmanız gerekir. Ürününüzü bir arama sonuçları sayfasında bulun, ayrıntı sayfasını tıklayın ve satın alın. İlk gelişmeleri fark edene kadar bunu tekrar tekrar yapın. Bu stratejinin etkisi, ürünün maliyet yapısı, Amazon ile yapılan pazarlık anlaşması gibi birçok faktöre bağlı olacaktır.

  •  Satıcı Güç Kuponları

Amazon kuponlarında sıkça satılan eşyaların Amazon eş değerlerini bulabilirsiniz. Çok çeşitli nedenlerle yararlı bir tanıtım aracı olarak hizmet edebilir. Satıcı Güç Kuponları müşteriler arasında popülerdir. Bu nedenle markanızın tanıtımını ve satış sıralamasını olumlu olarak etkileyebilirler. Onları Gold Box'da veya anlaşma mağazalarında görebilirsiniz. Toplam satış kuponu çok azdır, böylece satış hızınız sıfır olmasa bile markanızın pozisini artırabilirsiniz.

Satıcı merkezindeki kendiniz tarafından tedarikçi gücü kuponları oluşturabildiğinizden bunları kullanmak ve yönetmek kolaydır. Ayrıca, bütçelemeniz üzerinde tam kontrole sahip olabilirsiniz. Kuponlar bütçe bittiğinde kapanıyor. Bir diğer fayda, satıcı güç kuponlarının önemli yatırımlar gerektirmemesi. İndirimleri fonlayabilir ve bir geri ödeme ücreti ödeyebilirsiniz. 

  • Kişisel ağ

Amazon arama sonuçları listesindeki satışlarınızı artırmak ve ürün satışları sıralamasını iyileştirmek için, basitçe ağınızı oluşturabilirsiniz. Daha fazla fırsatınız varsa, Amazon arama sıralamasında ne kadar yüksek olursanız olun. Böylece, daha fazla toplam satış alarak satış sıralamasını artırabilirsiniz. Her şeyden önce, eşyalarınızı satın almak için arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı dolaşabilirsiniz. Ayrıca öğeler üzerinde kendiniz biraz para harcayabilirsiniz ve yalnızca insanlar için hediye edebilirsiniz. Böylece, topu alacaksınız. 

  • Sosyal medya ve bloglama

Sosyal medya platformları Amazon ürünleriniz için ek trafik kaynakları oluşturabilir. Bu nedenle Facebook, Instagram, Twitter ve Pinterest gibi popüler sosyal platformlarda hesaplarınızı oluşturmanızın nedeni budur. Bu sayfalarda ürünleriniz yer almalı ve kullanıcıları ürün satın almayla ilgisini çekmelidir. Amazon başlığınıza sayfa başlığına bir bağlantı koyduğunuzdan emin olun. Takipçinin etkinliğini korumak için medya hesaplarınızdaki bilgileri düzenli olarak güncellemeniz gerekir.

Ürünlerinize ayrılmış düzenli bir blog oluşturmak makul. Heyecan verici ve araştırma tabanlı içerik parçaları oluşturarak kendinizi tanınabilir bir uzman haline getirin. Ayrıca, yorumlarınızı diğer ilgili bloglara veya tartışma forumlarına bırakabilirsiniz. Marka bilinirliğini artırmanın etkili yolu, konuk postalamadır. Kişisel blog yayınlama ve tanıtım için zamandan kazanmak için nişinizdeki etkilenenlerle işbirliği yapabilirsiniz.

Web'de marka görünürlüğünü artırmak için yaratıcı bir yol, Amazon ürünleriniz için tanıtım yapmaktır. Basın bültenleri veya makaleler oluşturabilir ve pazar nişinizdeki haber kuruluşlarına gönderebilirsiniz. TV, gazeteler, vb. Gibi toplu medya kanallarıyla bazı temaslarınız varsa onlardan ürünlerinizi belirtmelerini isteyebilirsiniz. Aksi takdirde, ürünlerinizin online medyada reklamını Amazon sayfanıza bir bağlantı ile ödeyebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport