Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe vind ik de zoekwoorden met het hoge zoekvolume voor het optimaliseren van de Amazon-lijst?

Als u een haalbaar product op Amazon wilt verkopen, moet u ook een goede strategie hebben om het te verkopen. U moet uw potentiële klanten juist uw producten laten aanschaffen in plaats van uw concurrenten op de marktniche. Op de bodem van uw optimalisatiecampagne moet u een uitgebreid zoekwoordonderzoek uitvoeren. Om het op de juiste manier te doen, kun je een expert inhuren in het Amazon-optimalisatieveld of speciale zoekwoordsoftware gebruiken. Het is essentieel om alle gerichte zoektermen tegelijk te vinden, niet om in de toekomst weer op dit thema terug te komen. Het vergeten van enkele cruciale zoekwoorden kan leiden tot geld en nieuwe kansen verliezen. Zoekwoorden met een hoog zoekvolume op Amazon helpen u beter te staan dan uw concurrenten en betere verkopen te realiseren.

In dit artikel zullen we het hebben over enkele praktische trucs om uitgebreid onderzoek naar zoekwoorden te doen en de zichtbaarheid van uw advertenties op Amazon-zoekopdrachten te verbeteren. Bovendien bespreken we de beste sleutelwoordonderzoeksinstrumenten die als extra hulp zullen dienen bij het optimaliseren van uw Amazon-lijst.

Amazon keyword research

Keyword research is een integraal onderdeel van uw Amazon productaanbieding optimalisatie. Het houdt in dat gezocht wordt naar alle relevante en gerichte zoektermen voor een bepaald product. Zoektermen in hoog volume zijn die woorden die uw potentiële klant zou gebruiken om uw product te vinden op de Amazon-zoekresultatenpagina.

Professioneel trefwoordonderzoek moet activiteiten omvatten zoals marktniche-analyse, marketingaudit en concurrentieanalyse. Bovendien moet u in de meeste gevallen een analyse maken van het gedrag van de klant om te begrijpen waar hij naar op zoek is.

In de regel is het bijna onmogelijk om al deze informatie handmatig te verzamelen. Dat is de reden waarom de meeste online verkopers de neiging hebben om online software te gebruiken.

Ik raad aan om de volgende hulpmiddelen te gebruiken, omdat deze u de meest nauwkeurige gegevens kunnen opleveren:

  •  Google Keyword Planner 

Het meest gebruikte hulpprogramma voor zoekwoordenonderzoek is Google Keyword Planner. U kunt de gegevens van deze tool gebruiken als een proxy voor de optimalisatie van uw Amazon-inhoud. U moet er echter rekening mee houden dat het systeem voor het classificeren van Amazon iets anders is dan dat van Google. Dat is de reden waarom zoekwoordsuggesties, die u met behulp van deze tool krijgt, niet exact zijn. U moet enkele Amazon-filters toepassen om een afbeelding te ontvangen van het type en aantal zoekopdrachten dat is uitgevoerd voor producten op Amazon.

  •  SEO Chat zoekwoordsuggestie-tool 

Het is nummer één tool voor het suggereren van zoekwoorden op het web. Het biedt autosuggest gegevens voor Amazon, Google, YouTube en Bing. Het is erg handig als u de verschillen wilt vergelijken in hoe uw potentiële klanten verschillende zoeksystemen doorzoeken.

Deze tool kan extra long-tail zoektermen automatisch aanpassen door het sleutelwoord dat u in zijn systeem hebt ingevoerd toe te voegen. Wanneer u alle voorgestelde resultaten selecteert en op de suggestieknop klikt, voert het hulpprogramma alle zoekwoordsuggesties uit in het zoekvak van Amazon. Dit onderzoek zal meer specifiekere autosuggest-zinnen bevatten.

  •  Amazon Niche Analyzer 

Als u nieuw bent bij Amazon en wilt beslissen welke marktniche het meest geschikt is voor uw zakelijke behoeften, Amazon Niche Analyzer is wat je nodig hebt..Het helpt om te bepalen welke producten u kunt verkopen en tegen welke prijs. Bovendien kunt u met deze tool schatten hoeveel rendement u ermee verdient.

Daarnaast helpt deze tool u de strategieën en rangschikkingen van uw concurrenten te volgen. U kunt hun prijsstrategie bepalen, uw zoekwoord controleren en de omzet schatten.

  •  Semrush 

Semrush is software voor optimalisering van beroepen die wordt gebruikt voor tal van optimalisatiedoeleinden, waaronder trefwoordonderzoek. Met deze tool krijgt u binnen een paar minuten de meest relevante en doelgerichte zoektermen. Bovendien laat het de zoekwoorden van uw concurrent zien en hoe deze door hen worden gerangschikt. Alles wat je nodig hebt is om de lijst-URL van je concurrent te kopiëren en de Semrush-tool geeft je elk sleutelwoord dat ze rangschikken.

Hoe kan keyword research uw omzet op Amazon vergroten?

Uw Amazon-producten worden op de pagina met zoekresultaten weergegeven als uw vermeldingen alle zoekwoorden bevatten die een klant in de zoekopdracht heeft ingevoerd. Als u ten minste één woord hebt gemist, maakt uw product geen kans om in de zoekresultaten te verschijnen en vervolgens mist u die verkoop.

Het primaire doel van trefwoordonderzoek is om een lijst samen te stellen van alle zoektermen die relevant zijn voor een bepaald product. Als u strategisch de Amazon-sleutelwoorden van het hoge zoekvolume in uw tekst met productvermeldingen kunt opnemen, zal zoekwoordonderzoek ertoe leiden dat meer klanten uw product te zien krijgen, erop klikken en uiteindelijk uw betalende klanten worden.

Hoe vindt u zoektermen met een hoog volume voor uw Amazon-producten?

In de eerste herfst zou ik willen vermelden dat u systematisch onderzoek moet doen naar zoekwoorden voor uw producten. Het helpt je om precies te zijn en geen essentiële informatie te verliezen. Door trefwoorden in verschillende categorieën te verzamelen, kun je systematisch en grondig zijn. Deze zoekwoorden kunnen zowel primair als secundair zijn. Primaire sleutelwoorden zijn die die het kernproduct verdelen. Het kunnen beschrijvende zoektermen zijn die een product identificeren en zijn essentiële kenmerken claimen. Secundaire trefwoorden zijn meer algemene zoektermen die kunnen worden gebruikt bij het zoeken naar de primaire sleutelwoorden. Het kan worden toegepast op woorden die betrekking hebben op een bepaalde doelgroep, type persoon, gebruikstype of andere productkenmerken.

Om uw zoekwoord resultaatgericht te maken, moet u alle voorgestelde zoektermen onderverdelen in twee basiscategorieën: primair en secundair. Met het verstrijken van de tijd zal het u helpen om de meest relevante zoekcombinaties te vinden die uw Amazon-ranglijst kunnen verbeteren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport