Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon aramaya en çok satan kavrayış ve anahtar kelime seçimi ile baş etmeme yardımcı olabilir misiniz?

Maalesef, Amazon arama sonuçlarında en çok satan teklifler olarak gösterilen ürün listelemelerinizle uzun vadeli bir başarıya sahip olmak için kesin bir kazanan rehber veya herhangi bir nihai eylem planı yok. Mesele, örneğin, listeleme ve fiyat optimizasyonu, nakliye ve geribildirim yönetimi gibi, e-ticaret başarısının çok farklı bileşenleri var. Kaynak, reklamcılık, vergilerin yanı sıra diğerlerinin genellikle çok emek yoğun veya belki de gerçekten çok zaman alan bir şeyler olduğunu söylememeliyiz.

Doğru Odaklamayı Nerede Bulabilirim?

Öyleyse, karşı karşıya kaldım - tek başınıza yönetemezsiniz. Aslında, Amazon arama sonuçlarında her bir satıcıda ana hedef olan üst düzey pozisyonlara ulaşan ürünle ilgili. Peki rekabetçi bir avantaj elde etmek ve bu kalabalık çevrimiçi pazarda öncü olmak nasıl? Neyse ki, açık erişim veya anında ödenen hesaplar ve daha uzun süreli abonelikler yoluyla edinilebilen pek çok yararlı araç ve çevrimiçi platform vardır. Bununla birlikte, konu ile ilgili birçok seçenek var. Ve kesinlikle zorlu olana en uygun çözümü seçme görevini devralır. Tam size göre, Amazon arama bölümündeki kendi başarı öykülerim için, en yakın niş rakibimden bir adım önde çalışan üst satıcı olarak kullandığım en iyi özellikli ve her zaman güvenilir yardımcılarımdan bazılarını tam olarak burada göstereceğim. Aşağıda, en azından Amazon'da bir profesyonel gibi satışa gelince, size birkaç kolay araç ve faydalı ipucu göstereceğim.

Anahtar Kelimeler Güçlü Rekabet Avantajınız Olabilir

Amazon'daki potansiyel olarak kazanan perakende projeler, iyi optimize edilmiş bir ürün listelemesiyle başlar. Aslında, nişin veya ürün kategorinizin önde gelen satıcısı olarak Amazon aramasının tepesine tırmanmak isterseniz yapılması gereken ilk ve muhtemelen en önemli şeydir..Ve her giriş optimizasyonu (çok SEO orijinal konsepti gibi) kaliteli içerik ve tam olarak hedeflenen anahtar kelime araştırmasıyla başlar. İdeal olarak, aynı zamanda değerli bir rekabet anlayışıyla desteklenmelisiniz. Bu nedenle, her şeyden önce, Google'ın bu iyi eski Anahtar Kelime Planlayıcı Aracı'nı denemenizi öneririm. Bu araç, başlangıçta, giriş başlık ve ürün açıklamanız için hangi anahtar kelimeleri ve bağlantı-kuyruk cümlelerini kullanmanız gerektiğini geniş bir anlayışa kavuşturmanıza yardımcı olacaktır.

Rush In Amazon Araması Ve En Çok Satılan Olun Satıcı

Ve işte sonunda noktaya geliyoruz. ve kendi avantajı için bu rekabetçi anlayış kullanmak - Makul bir kazanan potansiyeli olan niş özgü bir anahtar kelime büyük resmi var bir kere, o en iyi başarılı rakiplerinin bazı nihai anahtar kelime bulgular kontrol etmek zamanı demek. En iyi performans gösteren anahtar kelime fırsatlarını ortaya çıkarmak için, ben bu iki gerçekten öldürme araçlarından birini seçerek tavsiye - Ya MerchantKeywords birlikte verilen almayı düşünün veya KeywordInspector - Ben gerçek satıyor üretir optimizasyonu listeleme için ikisini de son derece yararlı buldum. Ve bir kez daha söyleyeyim - bu sadece sizin seçiminizin bir meselesidir. Esas olarak, büyük ölçekli uluslararası veritabanları ile bu araçlar, Amazon'daki ürünleri satın alan canlı alışveriş yapanların kullandığı şu anda en çok kullanılan popüler anahtar kelimeleri ve arama kalıplarını hızlı bir şekilde almasını sağlayabilir. Aynı zamanda, MerchantKeywords ve KeywordInspector, en yakın piyasa rakiplerinizden doğrudan yakalanan ve çekilen çok geniş bir anahtar kelime anlama ve pratik önerileri ile size güç veriyor. Bu kadar! Yapay zeka tüm ağır kaldırmayı sağlayın - ve işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport