Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Rakiplerimin arama verilerini kullanarak Amazon'da nasıl başarılı olabileceğinizi gösterebilir misiniz?

Evet, doğru soru bu. Yani, doğru kullanıldığında, en yakın niş veya kategori rakiplerinin Amazon arama verileri, oradaki nihai ticari başarıya ilişkin basit planınıza dönüşebilir. Ve şahsen, en iyi performans gösteren işlem sonuçlarınıza ulaşmanın anahtarının her zaman akıllı ve esnek bir fiyatlandırma stratejisi ile birlikte, canlı alışveriş yapanların kullandığı en popüler anahtar kelimelerin akıllıca seçilmesinde bulunabileceğine inanıyorum. Asıl önemli olan, tüm görevin kolayca sadece bir parça kek haline gelebilmesidir - tek ihtiyacınız olan şey, uygun bir rekabetçi araştırma yapmak için doğru aracı edinmek ve nihayet rakiplerinizin arama verilerini kullanarak Amazon'da cesur bir başarı haline gelmektir. Dolayısıyla, burada en zorlu şeyin, İnternet'te sunulan bu muazzam sayıda farklı teklif arasında mükemmel bir çözüm bulmak olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple, aşağıda rekabetçi anahtar kelime araştırması, bir kickstart için araştırma fırsatlarının keşfedilmesi için en iyi yol ve niş içinde önceliği almak için gereken otomatik fiyatlandırma çözümleri için işleri kolaylaştıracak en iyi özellikli yazılım araçlarımı göstereceğim. Ürün Kategorisi.


En Başından Doğru Pistte Hareket Etme Amazon'da araştırma fırsatlarıyla başlayayım, en çok talep edilen ürünler, popüler popüler kategoriler hakkında arama verileri ve piyasadaki en sıcak fırsatlar. İşte JungleScout aracı devreye girdiğinde! Bu yazılım, potansiyel olarak mevcut ürün listelemelerinize dahil edilmesi için en umut verici öğenin yerini belirleyerek, Amazon'daki cazip satıcı fırsatlarını araştırmak için gereken veri odaklı araştırma için en iyi seçenek olarak bilinir. Dahası, gerçek anlamda yıldırıcı görevi, daha başarılı rakiplerinizin temel ölçümlerini neredeyse kendinden tahrikli bir şekilde yürütülen pürüzsüz ve basit bir prosedür haline getirmek için kolayca değiştirebilirsiniz.

En İyi Optimizasyon Uygulamalarını ve En İyi Anahtar Kelime Çözümlerini Koruyun

Kapsam, Amazon aramasının büyük bir resmini, listeleriniz için halihazırda önerilen popüler popüler anahtar kelimelerin işlevsel verilerini elde etmek için başka bir akıllı araçtır, yanı sıra ilgili anahtar kelimeler ve muhtemelen rakiplerinizin sıralaması yapılmış olan uzun kuyruklu arama ifadeleri ile ilgili muhtemelen en değerli fikir. Dahası, maksimum verimlilik için PPC kampanya optimizasyonu söz konusu olduğunda Scope'u daha da güçlü buldum. Sonuçta bu araç, kar marjları, aylık gelirler, satış hızı, FBA sonrası net kar, vb. Için oldukça güvenilir ve hassas veri tahminleri nedeniyle risk yönetiminde çok yardımcı oldu.

Yüksek Rekabetçi Otomatik Fiyatlandırma ve Yeniden Pazarlama Stratejisinden Yarar

Bugün size göstermek istediğim en son özellik Keepa. Bu, basit ve kolay yönetilebilir bir Amazon fiyat izleme aracıdır. Temiz ve net bir arayüz neredeyse açıklayıcıdır. Bununla birlikte, Keepa fiyatlama yazılımının vaat ettiği ana özellikleri listeleme - en azından tamamlama uğruna. Diğerleri arasında, bu fiyat izleyici, iyi sınıflandırılmış kullanışlı bir şekilde görüntülenen etkileşimli geçmiş grafikleriyle, fiyat düşüşü / yükselişi ve kullanılabilirlik değişiklikleri hakkında gerçek zamanlı uyarılar, bir tarayıcı uzantısı aracılığıyla doğrudan elinizin altında olan kolay görünüm ile size yardımcı olabilir. hızlı görüntüleme işlevi, Amazon'daki en yeni fırsatları görmek ve hemen hemen hiçbir zaman fiyatları karşılaştırmak için.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport