Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün listenizi nasıl etkili hale getirirsiniz?

Amazon dünyanın en büyük e-ticaret platformudur. Diğer arama motorları ile hemen hemen aynı şekilde çalışır; kullanıcılara, ilgili ürün sonuçlarını sorgularına sunar. Optimizasyon ve yılda en iyi optimizasyon uygulamalarının nasıl değiştiğini düşünmeniz önemlidir. Diğer popüler arama motorları gibi Amazon da potansiyel müşterilerinize görünür kılmak için takip etmeniz gereken kendi kural ve kurallarına sahiptir. Niş liderlerinizi abartmak için çok rekabetçi bir pazar. Amazon ürün listeleme optimizasyonuna yatırım yapmanız gerekir.

Ürünlerinizi Amazon için optimize etmeyi hiç düşünmediyseniz, gitmek zorunda değilsiniz, ancak şimdi bir strateji oluşturmaya başlamanın harika bir zamanı. Bu makale, Amazon ürün listenizi iyi dönüştürülmüş halde nasıl yapacağınızı ve daha fazla potansiyel müşteriyi arama ilgisinden nasıl alacağınızı gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Amazon ürün listenizi geliştirmek için pratik teknikler

  •  Ürün resimleri

 

Girişinizi yararlı hale getirmek için kullanıcılara en iyi kalitede ürün resimlerini sağlamanız gerekir. Potansiyel müşterilerinizin satın alacakları bir ürünü nasıl incelediklerinin tek yolu, farklı açılardan üretilen ürün resimleridir. Amazon, ürün görüntüsü için teknik şartnameler ve Amazon site standartlarını içeren ürün görüntü gereksinimlerine sahiptir. Temel görüntü kalitesi gereksinimi, resmin gerçekçi renk ve pürüzsüz kenarlarla odaklanması, profesyonel olarak aydınlatılması veya fotoğrafı çekilmesi gerektiğini ifade eder. Üstelik, bir ürünün görüntü çerçevesinin% 85'ini veya daha fazlasını doldurduğundan emin olmanız gerekir.

Bir ürün listeleme için sağladığınız görüntüler çoğu Amazon arayan için en iyi veya eksik faktördür. Bu yüzden Amazon arama yapanların ürününüzü satın almaya ikna edebilmeleri için onları cazip hale getirmelisiniz.


Tüm önemli bilgileri başlığınızın 200 karakterine eklemelisiniz. Başlığınızı anahtar kelimelerle veya tanıtım sloganlarıyla aşırı doldurmayın. Potansiyel müşterileriniz, ürünün rengini, ağırlığını, boyutunu ve diğer gerekli özellikleri içeren açık ve net ürün açıklamasına ihtiyaç duymaktadır. Ünvan ne kadar ayrıntılıysa o kadar iyi olur. Ünvanınız, birisinin satın alma kararı vermesi için yeterli bilgiyi vermelidir. Bu nedenle başlığınızda 200 karakterden tümünün kullanılması mantıklıdır.

Amazon talimatlarına göre, kitaplarınızı oluşturmak için özel bir formülü takip etmeniz gerekir. Bu formül şu şekildedir - "marka + model numarası + model adı + ürün türü ve rengi.

Açık Amazon ürün sayfası olduğunda, başlık altındaki madde işareti noktalarını gözlemleyebilirsiniz. Burada öğe özelliklerini kısaca açıklayabilir ve hedeflenen anahtar kelimelerinizi stratejik olarak kullanabilirsiniz. Kullanıcıları satın alma kararlarını vermeye yardımcı olduğu için bu adımı atlayamazsınız.

Bununla birlikte, ürününüzün ayrıntılı bir açıklamasını eklemek de önemlidir. Bazen çevrimiçi tüccarlar açıklama konusunda kafası karışır ve tamamen eklemeyi unuturlar. Çoğu durumda, mermi puanları sattığınız ürünler hakkındaki tüm kullanıcı soruları yanıtlanamaz. Bu nedenle, potansiyel müşterilerinize tüm ürün avantaj ve özelliklerini sunarak daha detaylı tanımlamanız gerekir. Burada şirketiniz hakkında yazmayın veya promosyon bilgisi ekleyin. Birincil görevi perakende öğenin bir sunum yapmaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport