Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Kodlamadan Veri Almak İçin 6 Web Kazıma Aleti

İnternet veri kalitesinde ve boyutunda artmaya başladığından beri çevrimiçi işletmeler, araştırmacılar, veri meraklıları ve programcılar, farklı büyük ve küçük web sitelerinden veri ayıklamak için araçlar aramaya başladı. İster başlangıç aşamasında bir veri elde etmeniz veya araştırma tabanlı bir projeniz olsun, bu  web kazıma  araçları kodlamadan bilgi edinecektir.

1. Outwit Hub:

Ünlü bir Firefox eklentisi olan Outwit Hub, Firefox tarayıcısıyla indirilebilir ve entegre edilebilir. Web'de kazıma yetenekleri bol olan güçlü bir Firefox eklentisidir. Kutudan çıkar çıkmaz, işinizi hızlı ve kolay bir şekilde halledecek bazı veri noktası tanıma özellikleri vardır. Outwit Hub'la farklı sitelerdeki bilgileri ayıklamak, herhangi bir programlama becerisi gerektirmez ve bu aracı, programcı olmayan ve teknik olmayan kişiler için ön seçim yapan şey budur. Maliyet açısından özgürdür ve kaliteden ödün vermeden verilerinizi kazıma yapmak için seçeneklerinden en iyi şekilde faydalanır.

2. Web Kazıyıcı (bir Chrome Uzantısı):

Hiçbir kodlamadan veri edinmek için mükemmel bir web kazıma yazılımıdır. Başka bir deyişle, Web Kazıyıcı'nın Outwit Hub programına bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Bu, yalnızca Google Chrome kullanıcıları tarafından kullanılabilir ve sitelerimizin gezinme biçimindeki site haritalarını ayarlamamızı sağlar. Üstelik, farklı web sayfalarını sıyırır ve çıktılar CSV dosyaları biçiminde elde edilir.

3. Spinn3r:

Spinn3r, programcılar ve programcılar için olağanüstü bir seçimdir. Kullanıcılara tüm blog, haber sitesi, sosyal medya profili ve RSS özetlerini kazıyabilir. Spinn3r, indeksleme ve web sürünme çalışmalarının% 95'ini yöneten Firehose API'lerini kullanır. Buna ek olarak, bu program belirli anahtar kelimeleri kullanarak verileri filtrelememize izin veriyor ki bu da hiçbir zaman alakasız içeriği yok edecektir.

4. Fminer:

Fminer internetteki en iyi, en kolay ve kullanıcı dostu web kazıma yazılımlarından biridir. Bu, dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiriyor ve elde edilen verileri sabit diskinize kaydetmeden önce görüntüleyebileceğiniz görsel kontrol paneliyle ünlü. İster sadece verilerinizi kazıyarak veya bazı web tarama projeleriniz olsun, Fminer her tür görevleri üstleniyor.

5. Dexi.io:

Dexi.io ünlü bir web tabanlı sıyırıcı ve veri uygulamasıdır. Görevlerinizi çevrimiçi olarak gerçekleştirebildiğiniz için yazılımı indirmeniz gerekmez. Aslında, kazınmış bilgileri doğrudan Google Drive ve Box.net platformlarına kaydetmemizi sağlayan tarayıcı tabanlı bir yazılımdır. Üstelik, dosyalarınızı CSV ve JSON formatlarına aktarabilir ve proxy sunucusu nedeniyle anonim kazıma verilerine destek olur.

6. ParseHub:

Parsehub, herhangi bir programlama veya kodlama becerisi olmaksızın veri edinen en iyi ve en meşgul web kazıma programlarından biridir. Hem karmaşık hem de basit verileri destekler ve JavaScript, AJAX, çerezler ve yeniden yönlendirme kullanan siteleri işleyebilir. Parsehub, Mac, Windows ve Linux kullanıcıları için bir masaüstü uygulamasıdır. Aynı anda en fazla beş tarama projesini sizin için idare edebilir, ancak premium sürüm aynı anda yirmi'den fazla tarama işleyebilir. Verileriniz özel yapımlı kurulumları gerektiriyorsa, bu DIY aracı sizin için ideal değildir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport