Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Maksimum satış için Amazon'taki ürün listemizi nasıl optimize ederim?

Popüler bir e-ticaret platformunda başarılı bir damla nakliye işi yürütmek söz konusu olduğunda, iyi optimize edilmiş ürün listelemelerine sahip olmak, sunduklarınızın müşteri aramalarında oradaki sıralamayı tam olarak yaptığı şeydir. Amazon'daki ürün listelemeniz bu kuralın hariç tutulması değildir. Ve aşağıda adım adım basit bir adımla uygun bir SEO optimizasyonunun nasıl kullanılacağını göstereceğim.

Amazon'da Ürün Listeleme için Anahtar Kelime Araştırma

Başka bir şey yapmadan önce, yüzle bakalım - tıpkı arama motoru optimizasyonunun (SEO) geleneksel bir işleminde olduğu gibi, ürün araması için Amazon optimizasyonu derinlemesine bir anahtar kelime araştırmasıyla başlar. Ve burada Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı Aracıyla bir kickstart yapmanızı öneririm. Bu şekilde, yalnızca Amazon'da değil, muhtemelen herkesin Google arama motoruyla tüm dünyada arayan herkese hitap eden müşterilerin kullandığı ana arama terimleri ve uzun kuyruklu cümlelerin yanı sıra, ürün kategoriniz veya pazar nişinizin büyük bir resmini göreceksiniz . Ardından, SEO'da ürün listelemeye özel olarak uyarlanmış anahtar kelime seçiminiz geliyor. Burada, AMZ Tracker, Kapsam, Merchant Words veya Scientific Seller gibi aşağıdaki anahtar kelime araştırma ve arama terimi öneri araçlarından birini kullanmanızı öneririm. Her araçta, mükemmel bir şekilde özelleştirilmiş anahtar kelime seçimi konusunda size yardımcı olacak oldukça faydalı işlevler kümesi olduğundan, yukarıda belirtilen seçenekleri seçmekten çekinmeyin.


Amazon'da Listeniz İçin Temel SEO Optimizasyonu

İşte, Amazon arama işleminde ön plana çıkmak için temel hedefinizi karşılamak için ürün listelemelerinizi hızla nasıl optimize edebileceğiniz. ilgili anahtar kelimeler tarafından satış şartları için. Ve esas olarak, girişinizin bu temel bölümlerine odaklanmalısınız: Ürün Başlığı, Madde İşaret Noktalarının Listesi ve Öğe Açıklaması. Aşağıda her biri için kısa bir açıklama yapacağım.

Ürün Başlığı

Amazon'daki ürün listelemenizin ana başlığı, mümkün olduğunca çok hedef anahtar kelime ve sık kullanılan arama kelimeleri koymak istediğiniz yerdir. Bununla birlikte, orada fazla sayıda anahtar kelimenin bulunmasına aşırı yük olmamalısınız. Tabii ki, eylemlerinizin indirgemeye (en kötü senaryo) uygulanabilecek spam veya spam manipülatif çabalar olarak tanınmasını istemiyorsanız..Bu nedenle, ürün başlığınızı en iyi şekilde SEO en iyi duruma getirmek için aşağıdaki önerileri göz önünde bulundurun:

  • Başlıkların 200 içinde kalması ve daha fazla karakter uzunluğu olmaması önerilir.
  • Her başlığın ilk harfi büyük harfle yazılmalıdır.
  • Ürün başlıkları için yalnızca rakamlarla yazılmış sayılara izin verilir (ör. Sekiz değil).
  • Elbette gerçekten uygun bir özellik değilse, ürün boyutunu veya rengini eklemeyin.

Bullet Points Listesi

  • Ürünün mermi karakteristikleri mümkün olduğunca temiz ve net olmalıdır.
  • Ürünün benzersiz özelliklerini ve günlük kullanımdaki en tipik unsurları açıklar.
  • Öğenin ana özelliklerini ve avantajlarını vurgular.
  • Kutusunda gösterilmesi düşünülen her şey.

Ürün Açıklamaları

  • Ürünle ilgili tüm önemli bilgiler hariç tutulmaksızın kapsanmalıdır.
  • Müşterilerin birincil ağrı noktaları tam olarak ele alınacaktır.
  • Ürün açıklaması, uzun kuyruk anahtar kelimeler için ve öğe kategorisiyle veya eşyayla alakalı eş anlamlı kelimeleri içeren bağlamsal LSI ürün istekleri için iyi optimize edilmesi önerilir.
  • Ürünün en önemli özellikleriyle ilgili tamamen benzersiz ve özgün içerik yazımı zorunluluktur.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport