Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Kazıyıcılar. Web Kazıma Yazılımını Kullanmanın En Kolay Yolu

Bir web kazıyıcı, birden fazla web sitesinden veri çıkarımı için geliştirilmiş bir program veya yazılımdır. Web veri çıkarımı işletmeler arasında yaygın bir uygulama haline geldiğinden, bazı siteler ücretsiz web kazıyıcılar sunarken, diğeri bunları ödemek zorunda olduğunuz hizmetler olarak sunmaktadır. En güvenilir web kazıma aletlerinden biri Web Kazıyıcıdır.

Web Kazıyıcı ile şirketlerin e-posta adresleri için kendi veritabanınızı oluşturabilir veya ürünlerinizi veya e-mağaza kataloğunuzu oluşturabilirsiniz. Bu araçta sunulan en iyi avantajlardan biri, bir şirketin kişileri anonim olarak çok sayıda web sitesinden şaşırtıcı bir hızda ve yüksek doğrulukla indirilebilmesidir! Ayrıca, kazınmış içerik, istediğiniz herhangi bir zamanda da kullanılabilmesi için farklı formatlarda ve farklı konumlarda kaydedilebilir. İşte yazılımın en üstün özelliklerinden bazıları.

Web Kazıyıcı Özellikleri

14 günlük ücretsiz deneme
Web Kazıyıcı 14 günlük ücretsiz deneme ile birlikte gelir. Bu, yazılımı iki haftalık ücretsiz deneyebilirsiniz demektir. Bundan sonra, beğendiyseniz, satın alabilirsiniz.

Hiçbir programlama bilgisi gerektirmez
Web Kazıyıcı, herhangi bir programlama dili veya betiği bilgisi gerektirmez. Tüm yapmanız gereken, fare birkaç tıklama ve çıkarma için gerekli verileri seçin.

Aynı anda birden fazla tarayıcıyla çalışabilir
Web Kazıyıcı, tek bir çalışmada birden çok web sayfasındaki verileri yakalayabilir ve aynı zamanda birden çok tarayıcı üzerinde de çalışabilir. Bu, zaman ve enerjiden kazandırır.

Güvenli web sitelerinden veri çıkarma yeteneği
Bu web kazıma aracı, proxy sunucular vasıtasıyla yüksek güvenlikli web sitelerinden veri indirip kazıyabilmesi için proxy sunucuları üzerinden veri ayıklama yeteneğine sahiptir. Bu özellik, LinkedIn ve Facebook gibi güvenli web sitelerindeki verileri sıyıran işletmeler için yararlıdır.

Kazıma geçirilen verileri çeşitli biçimlere dönüştürebilir
Verileri farklı biçime aktarır. Kazınmış verileri kullanıcı talimatlarına bağlı olarak TXT, XML ve CSV biçimlerine aktarabilir. Aslında, aynı verileri üç farklı biçime dönüştürebilir.

Kullanıcı dostu bir arayüz sunar
Araç, anlaşılması kolay ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar; bu nedenle, kullanmak için herhangi bir teknik bilgiye gereksiniminiz yoktur. Kullanmak için ayrıca öğreticiler veya video gösterilerine de ihtiyacınız yoktur.

Rekabetçi fiyat
Üstün özellikleri nedeniyle, bunun bir servete mal olacağını düşünebilirsiniz. Ancak makul bir fiyata gelir.

İki versiyon halinde mevcuttur
Web Kazıyıcının iki versiyonu var. Birinci sürüm, rakiplerin tekliflerini ve ürünlerini karşılaştırmaya olanak tanır. İkinci sürüm, kişilerin çıkarılması içindir. İşletmeniz için uygun olan sürümünü seçebilirsiniz. Bununla birlikte, tek bir işletmenin her iki versiyonu da satın alması nadir değildir. Daha iyi sonuçlar almak için de aynı işlemi yapabilirsiniz.

Sonuç olarak, kaybedecek bir şeye sahip olmadığınız için 14 günlük deneme sürümünü denemiyorsunuz? Deneme süresinden sonra satın almaya son verebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport