Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt En İyi Ücretsiz Veri Kazıma Yazılımını Düşünmelidir

Tercihen bloglardan ve sitelerden veri almanın farklı yolları vardır . Veri kazıma tekniklerinden bazıları geliştiriciler ve işletmeler için uygundur, diğerleri ise programcı olmayan ve serbest çalışan kişiler içindir. Web kazıma, yapılandırılmamış verileri yapılandırılmış bilgiye dönüştüren karmaşık bir tekniktir. Yalnızca güvenilir ve otantik yazılım ve araçlar kullandığımızda uygulanır. Aşağıdaki araçlar sitelerle etkileşimde bulunur ve kullanışlı verileri organize bir biçimde görüntüler.

1. Güzel Çorba:

Bu Python kütüphanesi, XML ve HTML dosyalarını sıyırmak için tasarlanmıştır. Ubuntu veya Debian sistemini kullanıyorsanız, Güzel Çorba yüklemek kolaydır.

2. İthalat. Io:

Import.io, hem karmaşık hem de basit sitelerdeki verileri sıyırıp bir veri kümesine yerleştiren ücretsiz bir web süpürme aracıdır. En modern ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir.

3. Mozenda:

Mozenda, verileri silmek ve birden çok siteden içeriği yakalamak için kolaylaştıran bir diğer kullanışlı ve şaşırtıcı  web kazıma programıdır. Hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde geliyor.

4. ParseHub:

ParseHub, hem metin hem de görüntülerin kazınmasına yardımcı olan görsel web kazıma aletidir. Haber yayınlarından, seyahat portallarından ve çevrimiçi perakendecilerden veri edinmek için bu programı kullanabilirsiniz.

5. Octoparse:

Octoparse Windows için istemci tarafı web kazıma aracıdır. Yapılandırılmamış verileri herhangi bir kod gerektirmeden organize bir biçime dönüştürebilir. Hem programcılar hem de geliştiriciler için iyidir.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster, hem sıyırıcı hem de web tarayıcısı olarak hizmet veren harika bir web kazıma programıdır. Yaygın olarak SEO uzmanları tarafından kullanılır ve siteleri daha iyi bir şekilde taramanızı sağlar.

7. Connotate:

Connotate otomatik web kazıma aletidir. İstişareyi talep etmeniz ve verilerinizin nasıl çıkarılacağına ilişkin bazı örnekler vermeniz yeterlidir.

8. Ortak Tarama:

Ortak Tarama, web sitelerini taramak için kullanılabilecek faydalı veri setlerini sağlar. Ayrıca, ham veri ve sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmek için ayıklanan meta verileri içerir.

9. Crawly:

Crawly, birden fazla alanı sıyırıp ham verilerini yapısal form haline getirebilen otomatik bir web kazıyıcı ve veri çıkarma hizmetidir. Sonuçları JSON ve CSV formatlarında alabilirsiniz.

10. İçerik Kapmak:

İçerik Kapmak en güçlü web kazıma yazılımı biridir. Bağımsız web kazıyıcı ajanların kolayca oluşturulmasını sağlar.

11. Diffbot:

Diffbot hem bir veri kazıma aleti hem de bir web tarayıcısıdır. Web sayfalarınızı API'lara dönüştürerek mümkün olan en iyi sonucu verir.

12. Dexi. Io:

Dexi.io, profesyoneller ve yeni gelenler için idealdir. Bu bulut web kazıma programı, verilerinizi otomatikleştirir ve birkaç dakika içinde istediğiniz sonuçları alır. Hem ücretsiz hem de premium sürümlerde gelir ve JavaScript dosyalarını da işleyebilir.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio, HTML, XML, PDF belgelerinin yanı sıra çoklu web sayfalarından veri toplar. Şu anda yalnızca Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

14. FMiner:

FMiner, makro kayıt seçeneği ile projeler oluşturmanıza izin veren görsel diyagram tasarımcısı ve web kazıma yazılımıdır.

15. Grabby:

Grabby, e-posta adreslerinden ve web sayfalarından veri toplamak için kullanılabilen çevrimiçi bir web kazıma hizmetidir. İşlemleri tamamlamak için kurulum gerektirmeyen tarayıcı tabanlı bir programdır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport