Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt İnceleme: Gerçekten Size Yardımcı Olabilecek Web Veri Kazıma Araçları

Web kazımasının, çeşitli web sitelerinden bilgi hedeflemeyi ve bunları ayıklamayı içeren karmaşık bir teknik olduğunu biliyoruz. İşletmelerin çoğu verilere dayalıdır ve basit bir web kazıma aracı, bize daha dinamik ve yararlı içerik sağlayan çeşitli veri sorunlarını çözebilir.

Web kazıma takımlarının somut faydaları, kullanımı kolaydır ve birkaç saniye içinde doğru verileri çıkarabilmeleridir. Bazı seçenekler ücretsiz, diğerleri ücretlidir. Web kazıma araçları, özelliklerine, seçeneklerine ve taşınabilirliğine bağlı olarak birbirlerinden farklı olma eğilimindedir. Bazıları kod gerektirirken, diğerleri programlama becerisine sahip olmayı gerektirmez.

1. ParseHub

ParseHub birden fazla web sitesini taramak ve kazmak için kurabiye, yönlendirmeler, JavaScript ve AJAX desteğini alır. Bu, mümkün kılmak için makine öğrenme teknolojisi sayesinde, bilgi tanımlayabilir ve özetleyebilir. ParseHub bugüne kadar serin ve en çok tavsiye edilen  web veri kazıma aracıdır, çıktı dosyalarını çeşitli biçimlerde üretir. Linux ve Windows kullanıcıları için idealdir ve beş sürünme seçeneğine sahip ücretsiz bir web uygulamasıdır.

2. Agenty

Büyük miktarda veri ayıklamak isteyen veya bazı web tarama projeleri planlayan Agenty, sizin için birçok görev gerçekleştirecektir..Bu aracı kullanarak, farklı kazıma işlerini aynı anda yapabilirsiniz ve büyük miktarda veri kazıyabilirsiniz. Kazınmış verileri JSON, TSV ve CSV formatlarında bize sağlar ve seçtiğiniz bir programlama dilinde veri toplamayı otomatikleştirmek için API'ları kullanır. Onun ücretsiz sürümü, sınırlı sayıda seçenek vardır, bu nedenle boşuna para iade garantisi ile birlikte gelen ücretli sürümü.

3. CloudScrape

CloudScrape, büyük bir veri topluluğunu destekleyen ve herhangi bir indirmeyi gerektirmeyen başka bir web veri kazıma aracıdır. Bu tarayıcı tabanlı uygulama tarayıcılarını kolaylıkla kurabilir ve sizin için gerçek zamanlı veriyi ayıklayabilir. Daha sonra, çıkarılan verileri Google Drive'da ve Box.net'e kaydedebilir veya CSV ve JSON olarak dışa aktarabilirsiniz.

4. Datahut

Datahut, tüm veri gereksinimleriniz için son derece ölçeklenebilir, esnek ve kurumsal düzeyde bir web veri çıkarma aracıdır. Doğru bilgileri makul fiyatlarla ve% 100 para iadesi garantisi ile alabilirsiniz. Datahut'un ücretsiz bir sürümü olmadığını akılda tutmalısınız, ancak premium versiyonu bütçeye uygun ve yeni başlayan firmalara ve kurulan şirketlere uygundur. Birden fazla sitedeki verileri toplar ve sizin için ürünler, içerik, resimler ve profiller toplar.

5. Webhouse.io

Webhouse.io, yapılandırılmış verilere doğrudan ve kolay erişim sağlayan ve çeşitli işlevleri gerçekleştirmek için bir web tarama teknolojisi kullanan bir web uygulamasıdır. Sitenizi dizine ekleme ve farklı web sayfalarındaki verileri 200'den fazla dilde ayıklama becerisine sahiptir. RSS, JSON, HTML ve XML dosyalarını destekler.

6. Fivetran

En iyi veri kazıma aletinden biri Fivetran'dır. Güçlü ve güvenilir bir veri çıkarıcıdır ve enerji ve zaman tasarrufu sağlar. Belirli bir zamanda, Fivetran herhangi bir sorun olmadan 100 ila 100.000 web sayfasına ayıklayabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport