Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Web Çıkarıcı Araç Listesini Paylaşıyor

İster bir web sitesi kurmanız, ister RSS yayınlarınızı getirmeniz gerekip gerekmediği doğru, kullanışlı ve otantik verilerle bir dizi ekran kazıma ve veri çıkarma programı kullanabilirsiniz.

Bir web sitesindeki ürün verilerini düzenli olarak yakalamak istiyorsanız, Mozenda'yı seçmelisiniz. Ve farklı seyahat portallerini, sosyal medya sitelerini ve haber merkezlerini kazımaya ihtiyaç duyarsanız, Uipath ve Kimono sizin için en iyisidir.

Bu 3 araçla, form doldurma projelerini otomatikleştirebilir ve İnternet'te araştırma yapabilirsiniz.

1. Kimono

Kimono ünlü bir web veri çıkarma ve ekran kazıma uygulamasıdır. Canlı verilerle işletmelerini güçlendirmek isteyenler için idealdir ve Kimono'dan yararlanmak için herhangi bir kodlama becerisine ihtiyaç duymazsınız. Zaman kazandırabilir ve verileri parçalayarak web sitenizi doldurur. Bu aracı indirip kurmanız, sayfa öğelerinizi vurgulamanız ve Kimono'nun işlevlerini doğru bir şekilde yerine getirebilmesi için bazı örnekler vermeniz yeterlidir. Farklı özelliklere sahip ücretsiz bir programdır ve şirketler ve serbest çalışanlar için uygundur. Kimono, verilerinizi JSON ve CSV formatlarında etiketleyin ve web sayfalarınız için API'ler oluşturarak daha sonra kullanmak üzere veritabanında saklayın..Herhangi bir sayfa gezinti gerektirmez ve veri çıkarma çalışmalarınızı hızlandırır.

2. Mozenda

Mozenda ücretsiz bir masaüstü uygulaması ve ekran kazıma programıdır. Sınırsız web sayfalarındaki tüm verileri silmemize yardımcı olur. Bu hizmet, tüm web sayfalarını potansiyel veri kaynağı olarak görecek ve Mozenda'dan yararlanmak için herhangi bir programlama becerisine ihtiyacınız yok. Çok sayıda programcı ve SEO uzmanı tarafından önerildi. Web sayfalarınızı göndermeniz ve Mozenda'nın görevlerini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Mozenda'nın API'sine kolayca erişebilir ve doğru bilgi edinebilirsiniz. Ekran görüntüleri aracılığıyla ekran kazıma süreci boyunca bize rehberlik edecek ve bir saat içinde yüzlerce ila binlerce web sayfası işleyebilecek. Bu programın kullanımı kolaydır ve herhangi bir teknik beceri gerektirmez. Bazen, Mozenda 24 saat içinde web sayfası sayfalarını tarar ve işleyebilir, bu da bu aracın tek dezavantajı.

3. Uipath

Uipath, farklı web sayfaları oluşturma ve kullanıcılar için çok sayıda web sitesi işleme konusunda uzmanlaşmıştır. En güvenilir ve en iyi ekran sıyırma ve veri çıkarma programlarından biridir. Hem kodlayıcılar hem de web geliştiricileri için mükemmeldir ve sayfa gezintisi gibi tüm veri çıkarma sorunlarını kolayca aşabilir. Sadece web sayfalarınızı değil aynı zamanda farklı PDF dosyalarını da sıyırır. Bu web kazıma sihirbazını açmanız ve sıyırmanız gereken bilgileri vurgulamanız yeterlidir. Uipath, ilgili sütunlarda doğru ve güncellenmiş verileri size veren binlerce web sayfasını bir saat içinde kazıyacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport