Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Popüler ürünlerin Amazon'da nasıl başarılı bir şekilde satılacağı?

Amazon dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcının her gün ihtiyaçlarını karşılayabilecek dünyanın en büyük e-ticaret platformudur. Amazon, tüccarlara hiçbir şey için para toplamamalarını sağlar. Burada bir web sitesi başlatmanız veya optimizasyona yatırım yapmanız gerekmez. İhtiyacınız olan her şey, müşterilerinize kaliteli ürünler ve mükemmel müşteri desteği sunmaktır. Düşünmeniz gereken tek şey, Amazon ürün listeleme optimizasyonunuzdur. Amazon, Amazon gereksinimlerine göre tasarlanmış ve kullanıcıların satın alma kararlarını vermesine yardımcı oluyorsa girişinize trafik sıkıntısı getirebilir. Amazon listenizde dönüştürülen trafiği çekmek isterseniz, bir temel kuralı ezberlemelisiniz - verdiğiniz ürünler hakkında daha fazla ayrıntı, Amazon SERP'de daha yüksek sıralamaya sahip olursunuz. Amazon trafiği Google trafiğinden biraz farklıdır. Amazon'da bazı ürünler arayan kullanıcılar, bir şeyler satın almak için açık bir niyet taşıyor. Bazı bilgileri öğrenmek için Amazon'u araştırmazlar. Amazon ürün sayfasındaki Amazon'da iyi bir dönüşüm oranı yaygın olarak% 15 olarak kabul edilmektedir. Diğer e-ticaret platformlarından üç kat fazla. Amazon aramalarının satın alma zihniyetiyle açıklanabilir.

Ancak şu an Amazon'taki işyerinizi kurmanız yeterli değil. Trafiğin en iyisini elde etmek için, ürün listelemenizin mükemmel bir şekilde optimize edildiğinden ve pazarlama kampanyanızın avantajlarından yararlandığından emin olmanız gerekir. Bu makalede, Amazon listelemenizdeki dönüşümleri en üst düzeye çıkarmanın en kritik unsurlarını tartışacağız.


Liste başlığını kullanıcıların haklarını etkileyen temel

Unsurlardan biri olarak listeleme Amazon listenizi oluştururken ürün başlıklarına özel dikkat göstermelisiniz ortalama bir kullanıcının Amazon üzerinde ürün araştırması yaptığını görebildiği ilk şey budur. Genel olarak, başlık insanların ürününüzün ne hakkında olduğunu anlatır.

Daha önce popüler Amazon ürünlerini araştırdıysanız, çoğunun önemli ürün özelliklerini ve ayrıntılarını içeren uzun ve açıklayıcı başlıklara sahip olduğunun farkına varmalısınız..Ürününüz ve hedeflenen anahtar kelimeleriniz hakkında önemli bilgiler vermek için 250 karaktere sahipsiniz. Başlığınıza mutlaka eklenmesi gereken temel unsurlar, bir marka adı, ürünün kendisinin bir adı ve renk, boyut veya kullanım gibi ayırt edici özelliklerdir.

Okunması mümkün olmayacak ve spam edilecek gibi görüneceği için başlığınızı anahtar kelimelerle aşırı yüklememek önemlidir. İyi dönüştürülmüş başlığın ideal varyantı, kullanıcılara ürününüzün hemen ne olduğunu anlayan okunaklı, ilgi çekici ve açıklayıcı başlıktır. Amazon duygusal tanıma aracı olarak görüntüler.

Amazon ürün detay sayfasının optimizasyonunun bir diğer önemli özelliği görüntülerdir. Resimler, alışveriş yapan kişilerin girişinizi tıklamalarına veya kaydırmayı sürdürebilmelerine neden olabilir. Çoğu kullanıcı, sipariş verdikleri ürünlerin kalitesini kişisel olarak değerlendiremedikleri için çevrimiçi alışveriş yapmaktan korkuyor. Bununla birlikte, çevrimiçi alışveriş, rekabetçi fiyat, zamandan tasarruf ve alışveriş kolaylığı gibi birçok avantaj sağlar. Potansiyel müşterilerinize en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için, ürünlerinizin yüksek kalitede ve profesyonelce hazırlanmış fotoğraflarına sahip olmanız gerekir. Farklı açılardan sattığınız ürünleri gözlemleme imkânınız olmalıdır.

Amazon, resminizin ek ürün unsuru olmaksızın yalnızca beyaz bir zemin üzerine sattığınız ürünü içereceği ürün resim kurallarını izlemeyi gerektirir. Ana resimlerde, satın alma işlemine dahil olmayan aksesuarların yanı sıra "ABD'de yapılmış" gibi tanıtım sloganları ve rozetleri bulunmamalıdır. Üstelik Amazon, görüntünün yakınlaştırma özelliğinden yararlanmak için bu görüntünün 1, 000 piksel üzerinde minimum 1, 000 piksel olmasını gerektirir. Dolayısıyla, mümkünse, eklenen ayrıntı için daha yüksek çözünürlük kullanabilirsiniz.

Amazon ürünlerinizi nasıl popüler yapacaksınız?

  •  Bullet points 

Başlığınız ve imajınızdan emin olamayan müşteriler, mermi puanlarıyla çekilebilirler..Amazon'daki mermi puanları için beş alanınız var, burada ürününüzün faydalarını ve özelliklerini sunmanız gerekiyor. Mermilerin etkinliğini en üst düzeye çıkarmak için, iki ila dört cümleyi içeren kısa bir paragraf kullanabilirsiniz. Burada, birisinin satın almamasına neden olabilecek sık karşılaşılan sorunları çözebilirsiniz. Örneğin, incelemelerinizde bazı şikayetler olduğunu fark ettiyseniz, mermi giderlerini hesaplayın. En çok kullanıcının dikkatini çektiği ve satın alma kararlarını vermeleri için ilk üç mermi noktasında bir vurgu yapın.

  •  Description 

Amazon ürünlerinin popülerliğini artırabileceğiniz bir başka alan da bir açıklama. Bir araştırmacıyı ödeme yapan müşterinize çevirmek için son şansınız. Ürün açıklamaları, Amazon kullanıcıları tarafından genellikle satın alınacak ürünle ilgili detaylı bilgi sağladığı için gözden kaçırılmaktadır. Bu nedenle, ürün açıklamanızın okunması, tanımlanması ve faydalı olması ilginç olduğundan emin olmalısınız. Burada, belirli kelimeleri veya cümleleri vurgulamak ve açıklamanızın okunmasını kolaylaştırmak için temel HTML biçimlendirmesini kullanabilirsiniz. Amazon, bir ürün açıklamasında kullanılacak 2, 000 karakter veriyor. Kullanıcıları ürününüzü satın almaya ikna etmek için tüm karakterleri kullanmanız önerilir.

  •  Değerlendirmeler 

Müşteri incelemeleri sayfanızın rütbesi üzerinde büyük bir etkisi var ve en iyi pazarlamacılığın birinde olması gerekti. Ürün listeleme yerleşiminizi, arama sonuçlarında ve ürün ayrıntısı sayfasının üstünde ürünün yanında görünen ortalama yıldız derecelendirmesi aracılığıyla olumlu bir şekilde etkilerler. Ortalama yıldız derecelendirmeniz 4'den fazla ise, popüler Amazon ürünlerinden biri olma şansınız var.

En popüler değerlendirmeleri bölümü, Amazon sayfasının sol tarafına yerleştirilir ve "evet" olarak değerlendirilen ürüne ait incelemenin en sık yararlı olarak sunulduğunu belirtir. Değerlendirmeleri bu bölümde görünen ve olmayan bölümleri Amazon'a dikte edemezsiniz. Bununla birlikte, bu bölümde 4 ve 5 yıldızlı yorumların sayısı ne kadar yüksek olursa dönüşüm oranı ve satışlarınız o kadar yüksek olacaktır.

İncelemelerin bir listeyi etkileyebileceği son yer, "en son müşteri yorumları" bölümündendir. Bu bölüm, en son yorumları içerir ve her türlü oydan etkilenemez. Geçmiş müşteri değerlendirmelerinizin tamamı iyi olursa, Amazon aramaları büyük olasılıkla markanızı güvenilir olarak kabul eder ve müşterileriniz olur.

Amazon'da başarılı perakende şansınızı maksimuma çıkarmanın nedeni; incelemelerinize dikkat etmeniz ve müşterileriniz için yardımcı olmaya çalışmanız gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport