Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kazanan teklifler üretmenin ve ürün satışlarını artırmanın etkili yolları nelerdir?

Yeni pazara girmek veya işinizi geliştirmek istiyorsanız, Amazon küresel perakende platformu sizin ve iş amaçlarınız için en iyi fırsattır. İşletmenizi başlatmak istediğiniz yer hakkında bilgi sahibi değilseniz veya e-ticaret sitenizi oluşturmak için bütçeniz yeterli değilse  Amazon.com  kesinlikle ihtiyacınız olan şey. Amazon, inanılmaz derecede anlayışlı rekabetçi istihbarat sağlayan zengin dünyadaki tek e-ticaret platformudur. Ve bunun en güzel yanı, düşük fiyatla ya da ücretsiz olarak alabilmenizdir.

Bu yazıda, Amazon avantajlarını doğru bir şekilde yönetmenin ve pazarınızın tam olarak ne istediğini öğrenmenin konuları tartışacağız. Yararlı ipuçlarını, en iyi pazar niş rakiplerini belirlemeyi ve onlardan zıvanadan çıkarmanızı bulacaksınız. Umarız ipuçlarımız Amazon'da başarılı olmaya ve işinizi müreffeh yapmanıza yardımcı olacaktır. Bu yüzden içine girelim!

  •  En iyi market nişini belirle 

En kolay ürün yelpazesi işinizi geliştirmek istediğiniz pazar nişini belirleme yolu Amazon en çok satanlar listesini kontrol etmektir. Hâlihazırda nişinizi seçtiyseniz, hangi ürünleri hedeflediğiniz pazara çekebileceğini belirlemek için en çok satan bilgileri kullanabilir ve Amazon'da önemli sayıda satış yapabilirsiniz. Maddeyi tıklatarak, satışlarla ve kullanıcıların onu nasıl değerlendireceğini sıralayabilirsiniz. Daha fazla varyasyon elde etmek için sayfanın sol tarafındaki alt kategorilere bakabilirsiniz. Alt kategoriler, seçilen pazar hakkında size daha fazla bilgi verebilir ve hedef pazarınızı daraltmayı düşünebilir. Nişiniz için başka alt kategori olmayabilir, ancak var olması mümkündür..Değilse, size de iyi bir iş fikri verebileceğinden ilgili alt kategorilere dikkat edin.

En çok satanlara bakarak, birincil niş rakiplerinizi de tespit edebilirsiniz. Bu markaları Google'da bulabilir ve ürün tekliflerini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, müşteri hizmetleri ve teslimat süresinin kalitesini kontrol etmek için onlara alışveriş yapabilir ve ürünlerini satın alabilirsiniz. Buna ek olarak, üst niş rakiplerinizin Amazon'tan ne yaptığını kontrol edin ve huni yükselir ve indirimlerle ilgilidir.

Amazon, aynı zamanda size ne karar vermenize yardımcı olabilir.

Ona satmanız gereken ürünler. Bu bilgileri en çok satan ürünler sayfasından edinebilirsiniz. Yüksek kaliteli ve düşük fiyat ile ilgili ürünleri bulabilirsiniz. Bunu yaparak, rakiplerinizi zekâsına çıkaracak ve Amazon ürün satışlarınızı artıracaksınız.

Amazon'u araştırırken, pazarlama huninizde ne kadar satış yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Kullanıcılara herhangi bir sonuç vermeden önce çok fazla test ve araştırma yaptığı için tamamen bu platforma güvenebilirsiniz. Dolayısıyla, ihtiyacınız olan ürünlerin en çok satan sayfasına bakın ve listeden en çok satılan ürünün üzerine tıklayın. Takip eden üç bölümde ürün fotoğrafının altına bakın ve "sıkça satın alındı" bölümünü, "bu ürünü satın alan müşteriler de satın aldı" bölümünü ve "bu öğeyle ilgili sponsorlu ürünler" bölümünü gözlemleyeceksiniz. Bu parçaları kontrol ederseniz, değerli rekabetçi istihbarat bilgileri elde edersiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport